Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    30. Rujan 2020. 10:39

AuroraB

Ruska1986

AuroraB

Uspoređujem uspješnost IVF-a i Beteplus prema MPO registru iz 2017. god.,
    IVF Šimunić ima sveukupno veću uspješnost (5% više) gledajući broj živo rođene djece naspram broj odrađenih postupaka.

Betaplus ima bolje rezultate iz odrađenih FET-ova, znači da vjerojatno imaju bolje uvjete za smrzavanje embrija. Također više rade sa starijim pacijenticama.

Teško mi je sad tu donesti neki zaključak, jer meni bi bilo draže da imam stanica za FET nego da moram opet prolaziti postupak, ali džabe i smrznuti embriji, ako u konačnici nisu donesli bolje rezultate u smislu broja uspješno ostvarenih trudnoća i poroda.

A eto, ja recimo nisam imala nista za zamrznut(s obzirom na poprilican broj stanica) ali imam uspjelu trudnocu(nadajmo se). A sad, naravno da bi voljela da sam imala za zamrznut jer ko zna kakva ce nam situacija u buducnosti bit, obzirom na stanje muza, ali opet, trudna sam iz maletne prvog pokusaja! Ne zalim se, naravno! Tako da stvarno ne znam.. Meni su oni bili prvi odabir i dalje nisam ni istrazivala..

Da, tebi se baš dogodila idealna situacija :)
    Mislim da ću odraditi konzultacije kod jednih i kod drugih…

Pa i najbolje! Na kraju krajeva, unatoc silnom znanju svih, sve zaista ovisi o sreci... mozda se javi i koja cura koja je bila u Betaplus pa ti mogne malo...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

30. Rujan 2020. 10:56

AuroraB

Ruska1986

AuroraB

Uspoređujem uspješnost IVF-a i Beteplus prema MPO registru iz 2017. god.,
    IVF Šimunić ima sveukupno veću uspješnost (5% više) gledajući broj živo rođene djece naspram broj odrađenih postupaka.

Betaplus ima bolje rezultate iz odrađenih FET-ova, znači da vjerojatno imaju bolje uvjete za smrzavanje embrija. Također više rade sa starijim pacijenticama.

Teško mi je sad tu donesti neki zaključak, jer meni bi bilo draže da imam stanica za FET nego da moram opet prolaziti postupak, ali džabe i smrznuti embriji, ako u konačnici nisu donesli bolje rezultate u smislu broja uspješno ostvarenih trudnoća i poroda.

A eto, ja recimo nisam imala nista za zamrznut(s obzirom na poprilican broj stanica) ali imam uspjelu trudnocu(nadajmo se). A sad, naravno da bi voljela da sam imala za zamrznut jer ko zna kakva ce nam situacija u buducnosti bit, obzirom na stanje muza, ali opet, trudna sam iz maletne prvog pokusaja! Ne zalim se, naravno! Tako da stvarno ne znam.. Meni su oni bili prvi odabir i dalje nisam ni istrazivala..

Da, tebi se baš dogodila idealna situacija :)
    Mislim da ću odraditi konzultacije kod jednih i kod drugih…

Nisi pogriješila koga kod izabereš, najviše presudi srića tu, važno da nije u pitanju neko ko baš puno odskače po rezultatima ili tretiranju pacijenta u negativnom smislu, a svi koji su li-la u pozitivnom smislu su po meni dobar izbor, najvažnije je krenit i slušat šta ti kažu, radit po uputama i tako. Samo opušteno i sriiitnooo 💕💕

• Blacky89
    30. Rujan 2020. 10:56

Lucija, simba i Samara cekamo velike bete 🍀👏🏼
    Bozma sta kaze dr? 

AuroraB
    30. Rujan 2020. 10:57

Ruska1986, evo zasad sam se naručila u IVF, kažu da imaju već slobodno za postupak u 11.mj :)
    Krajem 10.mj sam naručena i u Petrovu, a M dolazi odmah početkom 11.mj, ne znam kako ću to sve iskombinirati, ali zasad mi je bitno da ne izvisim za slučaj da krene nešto po zlu sa redom čekanja u Petrovoj.
    Uf, sretna sam što sam to sad isposlovala :)

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Samara
    30. Rujan 2020. 11:03

12 dnt beta 517!!🎉🎶🎵

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Blacky89
    30. Rujan 2020. 11:07

Samara čestitam!!! 🎉🎉🎉

Ruska1986
    30. Rujan 2020. 11:08

Samara

12 dnt beta 517!!🎉🎶🎵

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    30. Rujan 2020. 11:10

AuroraB

Ruska1986, evo zasad sam se naručila u IVF, kažu da imaju već slobodno za postupak u 11.mj :)
    Krajem 10.mj sam naručena i u Petrovu, a M dolazi odmah početkom 11.mj, ne znam kako ću to sve iskombinirati, ali zasad mi je bitno da ne izvisim za slučaj da krene nešto po zlu sa redom čekanja u Petrovoj.
    Uf, sretna sam što sam to sad isposlovala :)

Aj bas super! Ma iskombinirat ce se to samo od sebe nekako,  vidit ces! 🤞🤞 Mozda i u Petrovoj bude sve ok pa uspijes i kos njih! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Giny
    30. Rujan 2020. 11:15

Ivanaxx

Ja sam čitala da je uspješnost implantacije nakon vraćanja blastica 50 posto, trodnevnih 40, a dvodnevnih ili više od petodnevnih oko 25. I čini mi se sve to nekako malo, ako žena ima uredan endometrij, zašto tako slabe šanse haha
    Bolje da gledam filmove, al nez kako dočekat da prođe još 11 dana 😂 nez bi li radila test tamo 6 ili 7 dnt, kad su se one lipe sjene ukazivale hahah ili da ga ne radim uopće jer sam testovima istraumatizirana doživotno pa da samo izvadim betu 12 dnt. Al to mi pada na rođendan i bude li 0 usrat ću si rođendan hahahah
    Kakve su bete vamaa, danas ih je dosta vadilo, ne spominjem nickove jer vas još sve miješam 😃

Nećeš usrat rođendan, ako bude pozitivna eto ti poklona, ako bude negativna praviš party i napij se 😉😂 bilo bi bolje ovo prvo, al i druga opcija nije za bacit 🤣

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

Tuma
    30. Rujan 2020. 11:18

Samara

12 dnt beta 517!!🎉🎶🎵

Čestitam 🥳🥳🥳🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.