More, pa ako su smrznute blastociste onda su peterodnevne. Nema veze kad ti ih vrate, one su peterodnevne.
Hvala ti puno 😘, ja sam mislila da se blastociste moraju vratiti 5. dan od ovulacije, pa sam pomislila da sam prosli put od uzbuđenja krivo skuzila biologicu i da nisu blastociste. Na dan transfera cu bit 100% sigurna koje mrvice su mi vratili 🙈❤🙂!
I moraju… Bila sam na puno fetov, dobro ti mislis, jedino ako ti biologica nije dobro rekla koji dan ih je zamrznula.. U ovom svemu vam je bitno pogoditi tkz 'implantacijski prozor je se oponsda priroda koja, se dogadja u zenskom tijelu… Dakle ako se fulla dan transfera to je doslovno kao da su embriji baceni kroz prozor…
Hvala ti na odgovoru 😘, valjda on vodi brigu o tome jer ja sam vise pogubljena, a nigdje u papirima mi ne pise u kojoj fazi su smrznuti i sad sam luda od brige. Mada znam da on sigurno ima zabiljezeno, sigurno ne pamti 🙈. Daj mi samo reci jel tebi na onoj listi koju si ti dali da potpises za FET pisalo koliko ih imas i koji dan su smrznuti?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
lucija07
Zato sto neki rade transfer popraćen ultrazvukom i prate na monitoru kud vratiti embrij a to im je lakse kad je mjehur pun, a neki rade transfer napamet tj bez ultrazvuka…
Meni su radili uz uzv, ali na prazan mjehur. Valjda ovisi od klinike do klinike.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ivanaxxx to s mjehurom je stvarno zajebancija 😂
Meni je vec postalo pravilo da mi uvode kateter 😂
Prvi transfer, mjehur za explodirat, stavi prof one instrumente i oni izlete, doslovno izlete van. Ajmo kateter 😂
Sad ova punkcija, odem piškit 15 minuta prije, da bi mi poslije rekli da su mi uvodili kateter (anestezija, ne sjećam se), jer sam imala mokraće u mjehuru. Al moj mjehur radi expresno ujutro, tako da sam to vec naučila. Dosta mu je 15 minuta i jedna casa vode za transfer.
Držim 🤞 da nam za 10ak dana javiš lijepu betu 🍀
MakiST tu sam ja, pratim vas... pijem estrofem i cekam transfer 😂 i razmišljam dal da otvorim potpomognuta oplodnja vol. 4 pa da onda znam da cu ostat trudna 😂😂🙈
More, pa ako su smrznute blastociste onda su peterodnevne. Nema veze kad ti ih vrate, one su peterodnevne.
Hvala ti puno 😘, ja sam mislila da se blastociste moraju vratiti 5. dan od ovulacije, pa sam pomislila da sam prosli put od uzbuđenja krivo skuzila biologicu i da nisu blastociste. Na dan transfera cu bit 100% sigurna koje mrvice su mi vratili 🙈❤🙂!
I moraju… Bila sam na puno fetov, dobro ti mislis, jedino ako ti biologica nije dobro rekla koji dan ih je zamrznula.. U ovom svemu vam je bitno pogoditi tkz 'implantacijski prozor je se oponsda priroda koja, se dogadja u zenskom tijelu… Dakle ako se fulla dan transfera to je doslovno kao da su embriji baceni kroz prozor…
Hvala ti na odgovoru 😘, valjda on vodi brigu o tome jer ja sam vise pogubljena, a nigdje u papirima mi ne pise u kojoj fazi su smrznuti i sad sam luda od brige. Mada znam da on sigurno ima zabiljezeno, sigurno ne pamti 🙈. Daj mi samo reci jel tebi na onoj listi koju si ti dali da potpises za FET pisalo koliko ih imas i koji dan su smrznuti?
Naravno da ne😂😂😂😂
Ne brini sve oni imaju kod sebe i vode brigu...
Ivanaxx bit će sve ok, negativno razmišljanje ti neće pomoći, pokušaj se smirit i kako bude 🤞🤞🤞
Btw ja ne kužim taj dio sa punim mjehurom i transferom, da li zna netko više o tome?
Ja sam također bila na transferu na prazan mjehur i odmah nakon njega na noge.
Meni su za punkciju tražili prazan praznacat, neposredno prije sam 2 kapi tribala iscidit, a za transfer pun šta puniji valjda da se maternica ispravi i izravna, da nije savijena kao normalno tako da se može proć kateterom bez ozljede stijenke.
Ugl stvarno se nadam da će bit ok, samo šta mi je sad jedina misao glupi mjehur, a da sve bude u skladu s početkom dana, u 8.40 sam već bila s mjehurom za eksplodirat haha. I ja sad fkt nez oću pit ili da pustim da se puni do 11, ako se prepijem oću se opet popiškit po ure prije hahaha znači svea mi se život na analizu protoka kroz bubreg. A urin mi je skoro proziran kolko sam se nalila od jutros hahah, bubrezima je gozba danas 😂😂😂
Smijem se tebi i sebi, to nije normalno u kakvim smo mi dilemama 🤣😆! Uglavnom drzim fige da ovaj put bude dobitan, s praznim ili punim mjehurom 🍀🙏🍀🍀🤞🤞! Ja sam isla na prazan mjehur, doktor mi nije rekao da mora bit pun, doduse nije mi uspjelo, ali ne vjerujem da je prazan mjehur bio razlog ili mozda je 🤷♀️🙈🤣, Lucija pomagaj, s kakvim mjehurom si ti isla 😊😆?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ivanaxx bit će sve ok, negativno razmišljanje ti neće pomoći, pokušaj se smirit i kako bude 🤞🤞🤞
Btw ja ne kužim taj dio sa punim mjehurom i transferom, da li zna netko više o tome?
Meni su za punkciju tražili prazan praznacat, neposredno prije sam 2 kapi tribala iscidit, a za transfer pun šta puniji valjda da se maternica ispravi i izravna, da nije savijena kao normalno tako da se može proć kateterom bez ozljede stijenke.
Ugl stvarno se nadam da će bit ok, samo šta mi je sad jedina misao glupi mjehur, a da sve bude u skladu s početkom dana, u 8.40 sam već bila s mjehurom za eksplodirat haha. I ja sad fkt nez oću pit ili da pustim da se puni do 11, ako se prepijem oću se opet popiškit po ure prije hahaha znači svea mi se život na analizu protoka kroz bubreg. A urin mi je skoro proziran kolko sam se nalila od jutros hahah, bubrezima je gozba danas 😂😂😂
Smijem se tebi i sebi, to nije normalno u kakvim smo mi dilemama 🤣😆! Uglavnom drzim fige da ovaj put bude dobitan, s praznim ili punim mjehurom 🍀🙏🍀🍀🤞🤞! Ja sam isla na prazan mjehur, doktor mi nije rekao da mora bit pun, doduse nije mi uspjelo, ali ne vjerujem da je prazan mjehur bio razlog ili mozda je 🤷♀️🙈🤣, Lucija pomagaj, s kakvim mjehurom si ti isla 😊😆?
Hahahaha
Dakle nema pravila naravno. Na vv s punim sad s praznim 😂😂😂😂
Hahahah muke po mjehuru 😂
Ivanaxxx, pa ni solidna blastica nije lose, koliko. Samo embrija odustane do 5-tog dana, zene znaju imat po 10 embrija pa ni jedan ne dogura do blastice, a tebi pola doguralo. Bit ce to sve dobro. Sad cekamo sliku embrija 😁.
Meni su isto u Cito radili na pun mjehur!
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Jesi me nasmijala😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovo mora zavrsit dobro😂
Obicno kad je sve naopako bude super 🙏😂🌺💓💓💓
Hahah daj Bože 😂
Razmišljam sad oće ćaća kronit koju kunu za idući pokušaj ako mi mjehur ne zadovolji (uvik 2 3 koraka isprid moram bit hahah) zajebala me sestra šta ima dice već hahah
Al valjda će mu bit napeto još koje unuče 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji