Pozdrav cure! Ja nabrojala trenutno vas 4 pozitivne, pa to je super
Jutros sam si dala zadnji booster i sad odbrojavanje tjedan dana. Neću raditi test u četvrtak već u subotu da se stignem oporaviti od loših vijesti ako budu. Prvi postupak sam imala svakakvih simptoma, drugi postupak ništa i sad u ovom opet divljanje u jajnicima, stalno mokrenje ali i grozno noćno znojenje. Očito su ovi boosteri žešća koma iako u prošlim postupcima nisu bili tako užasni.
Meni je test danas full taman, necu vise ljepiti haha.. A simptomi... Rekla bih na skali od 0-100 cca 10..par dana tj 3 sam imala ujutro probadanja kao da cu dobiti i to nekih 10ak min, vise ni to.. Sise sam eto opet pripala, nist posebno🙄😂😂.. I to je to...
Ja došla na transfer, jedan embrij je gotov već, osta je jedan i njega više ne ocjenjuju kao prelijep nego solidan. I još nisam istrpila put od par sati pa sam se popiškila i sad sam tolko nalivena vodom da ću povratit haha
Vrlo moguće da ste bile vi sve u pravu i da se tribalo treći dan vratit. Ahh ne znam šta mislit, krenilo je grozno pa wooow i sad ne znam di sam
Odluku koji dan vratiti treba biolog procijeniti na temelju broja oplodjenih stanica i izgleda embrija 2,3 dan ... No ne brini nekad bas ti na oko ne savršeni embriji ispadu savršene bebice... Sretno🌺🙏
Ja došla na transfer, jedan embrij je gotov već, osta je jedan i njega više ne ocjenjuju kao prelijep nego solidan. I još nisam istrpila put od par sati pa sam se popiškila i sad sam tolko nalivena vodom da ću povratit haha
Vrlo moguće da ste bile vi sve u pravu i da se tribalo treći dan vratit. Ahh ne znam šta mislit, krenilo je grozno pa wooow i sad ne znam di sam
Odluku koji dan vratiti treba biolog procijeniti na temelju broja oplodjenih stanica i izgleda embrija 2,3 dan … No ne brini nekad bas ti na oko ne savršeni embriji ispadu savršene bebice… Sretno🌺🙏
Ma meni i dalje ovi ljudi svi djeluju kao da znaju šta rade. Nego sam tužna zbog tog jednog nekako. Mislim da nijedna od nas ne može gledat na to ko na hrpicu stanica iako će svak drugi reć pa dobro aj, nije ti to beba bila.
I sad je transfer odgođen do 11 jer sam se popiškila pri velikoj nuždi, jbg, kako to kontrolirat haha
Odluku koji dan vratiti treba biolog procijeniti na temelju broja oplodjenih stanica i izgleda embrija 2,3 dan … No ne brini nekad bas ti na oko ne savršeni embriji ispadu savršene bebice… Sretno🌺🙏
Ma meni i dalje ovi ljudi svi djeluju kao da znaju šta rade. Nego sam tužna zbog tog jednog nekako. Mislim da nijedna od nas ne može gledat na to ko na hrpicu stanica iako će svak drugi reć pa dobro aj, nije ti to beba bila.
I sad je transfer odgođen do 11 jer sam se popiškila pri velikoj nuždi, jbg, kako to kontrolirat haha
Drzi se! Nekad je i samo taj jedan potreban!! 🤗🤗💪💪 bice sve ok!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ma, daj... Joj sjecam se tak sam i ja na vv morala trpit da sam mislila da cu puknut...
A luci npr uopce ne trazi pun mjehur.... Nit sam lezala ni minutu nakon transfera.. Ja, se ODMAH obula i kuc😂...
Drzi se! Nekad je i samo taj jedan potreban!! 🤗🤗💪💪 bice sve ok!
Hvala na ohrabrenju 💕
Haha isprva mi je nalaz bia nikakav i očekivanja nikakva, onda odjednom 2 lipa embrija i to transfer peti dan šta je kao dobar znak i sad opet pad haha. Baš sam na rolekosteru emocija i nadanja.
Ivanaxx bit će sve ok, negativno razmišljanje ti neće pomoći, pokušaj se smirit i kako bude 🤞🤞🤞
Btw ja ne kužim taj dio sa punim mjehurom i transferom, da li zna netko više o tome?
Ja sam također bila na transferu na prazan mjehur i odmah nakon njega na noge.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ivanaxx bit će sve ok, negativno razmišljanje ti neće pomoći, pokušaj se smirit i kako bude 🤞🤞🤞
Btw ja ne kužim taj dio sa punim mjehurom i transferom, da li zna netko više o tome?
Zato sto neki rade transfer popraćen ultrazvukom i prate na monitoru kud vratiti embrij a to im je lakse kad je mjehur pun, a neki rade transfer napamet tj bez ultrazvuka...
Meni su za punkciju tražili prazan praznacat, neposredno prije sam 2 kapi tribala iscidit, a za transfer pun šta puniji valjda da se maternica ispravi i izravna, da nije savijena kao normalno tako da se može proć kateterom bez ozljede stijenke.
Ugl stvarno se nadam da će bit ok, samo šta mi je sad jedina misao glupi mjehur, a da sve bude u skladu s početkom dana, u 8.40 sam već bila s mjehurom za eksplodirat haha. I ja sad fkt nez oću pit ili da pustim da se puni do 11, ako se prepijem oću se opet popiškit po ure prije hahaha znači svea mi se život na analizu protoka kroz bubreg. A urin mi je skoro proziran kolko sam se nalila od jutros hahah, bubrezima je gozba danas 😂😂😂
Meni su za punkciju tražili prazan praznacat, neposredno prije sam 2 kapi tribala iscidit, a za transfer pun šta puniji valjda da se maternica ispravi i izravna, da nije savijena kao normalno tako da se može proć kateterom bez ozljede stijenke.
Ugl stvarno se nadam da će bit ok, samo šta mi je sad jedina misao glupi mjehur, a da sve bude u skladu s početkom dana, u 8.40 sam već bila s mjehurom za eksplodirat haha. I ja sad fkt nez oću pit ili da pustim da se puni do 11, ako se prepijem oću se opet popiškit po ure prije hahaha znači svea mi se život na analizu protoka kroz bubreg. A urin mi je skoro proziran kolko sam se nalila od jutros hahah, bubrezima je gozba danas 😂😂😂
Jesi me nasmijala😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovo mora zavrsit dobro😂
Obicno kad je sve naopako bude super 🙏😂🌺💓💓💓
Sortiraj odgovore
Najstariji