Iskra ja sam ti sad bila kod Dr. Vrčića! U kojoj si ti fazi nisam baš pomno pratila?
Na prvim konzultacijama sam bila kod njega privatno, nakon toga odmah u postupak čim je prošla pauza od prethodnog postupka. U petrovoj mi je bilo super!! Imala sam dva uzv-a prije punkcije, išla sam prvi put tek 8 DC jer nas je pogodio uskrs. Oba puta je bio točan, nisam čekala duže od 5 min. Punkciju nam je radila Dr Banović, bio je vikend a na transferu je bio on, malo smo ga čekale ali sestre su rekle da doktor želi napraviti transfer (nas dvije smo bile kod njega). Sve u svemu, jako zadovoljna i s njim i sa petrovom!!
Marijaiva navijam za tebe na najjače , čekam tvoj pozitivan test !!!! 🤞🤞🤞
MakiSt, koliko folikula očekujete na punkciji?
Karla, koliko jajca! Super! Moraš li platiti opću?
Marija iva, poštovana kolegice😁😁 tvoja predviđanja nisu relevantna. Rezultate cemo razmotrit tek za tri dana. Sazivam sjednicu za srijedu😁
Ema, kako se osjecas?
Majo, nema još otpisivanja! Još 3,4 dana umakanja testova😉 Kad spominjes mogući slj postupak, mislis li opet u cito? Ili bi probala u bolnici?
Vaki, ja ti ne mogu opisat koliko sam uzbuđena zbog tebe😊 Ne mogu docekat taj testic🤗
Pozdrav!
Čitam vas već neko vrijeme.
Naša priča ukratko: 2 neuspješne inseminacije prošle godine. Sada IVF u veljači, beta 0. U travnju FET, beta 0. Ovaj mjesec opet FET. i prvi puta se nadam. :) Danas 13dpt.
Iskraja sam ti sad bila kod Dr. Vrčića! U kojoj si ti fazi nisam baš pomno pratila?
Na prvim konzultacijama sam bila kod njega privatno, nakon toga odmah u postupak čim je prošla pauza od prethodnog postupka. U petrovoj mi je bilo super!! Imala sam dva uzv-a prije punkcije, išla sam prvi put tek 8 DC jer nas je pogodio uskrs. Oba puta je bio točan, nisam čekala duže od 5 min. Punkciju nam je radila Dr Banović, bio je vikend a na transferu je bio on, malo smo ga čekale ali sestre su rekle da doktor želi napraviti transfer (nas dvije smo bile kod njega). Sve u svemu, jako zadovoljna i s njim i sa petrovom!!
Ja sam ti bila na prvim konz.u 4mj i prof.Vrčić mi je predložio da skinem jajovod koji mu nalikuje na hydrosalpinx,ja sam skinula to sad u 5mj.
I idem sad u 6mj da vidi nalaz i da se dog.za dalje. Na prvim konz.mi je on bio super i topal,ljubazan ma jednostavno prejednostavan i divan čovik.Ali uvijek mi je drago čuti iskustvo i od drugih a pogotovo kad se radi o uspjehu.
Dali Vam je kod prof.Vrčića to bio prvi IVF?
Kako prošla aspiracija?
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sunce čestitam.... vidiš kako betica lijepo raste... bas se skuzi po testovima 💓💓💓
Babylove ja inače imam izrazito osjetljivu i suhu kožu. Nisam nikad imala problema s aknama. Al preosjetljivost na šampone i deterdžente 🙉🙉🙉... mislim da sam sve isprobala. Meni je taj balein od uree bio prejak ja kožu, jos pogotovo ako ima sitne ranice od tih aknica onda peče jako. Ovak, 3 mi odgovaraju. Balea Med - ultra sensitiv (ja ga zovem sveta vodica/nema mirisa), Aveo Med -milde pflege dusche (fino mirisi) i La Roche-Posay Lipika Syndent AP+ (smrdi).
Probaj s njima, ja sam se do sada na sve ostale šampone osula osim na ova 3.
Bella meni su ti zvukovi uglavnom prije mjesecnice. Pocnu par dana prije nego procuri i nastave se u toku mjesecnice. To bude grozno. Ono sidis na poslu cujes ti i ljudi oko tebe.
Hani nisam jos odlucila kad cu opet u postupak, definitivno mi triba pauza jer sam strana psihicki i fizicki, od 10.mjeseca sam nizala, 2 potpomognute, prirodni ivf i sad fet, a prije toga propuhala jajnike i skidala polip s maternice pod opcom anestezijom. Zadnje svi godine ne izlazim iz ginekoloske ambulante. Ima koja iskustva u kbc split? Jeli mozes trazit odredjenog doktora kad se doli upises? Pretpostavljam opet skupis sve nalaze, upises se i otprilike kad dodes na red?
Cito sam mislila godisnje jedanput, 20 000-ak kuna me je izasao ivf plus fet. Mozda da u pauzi od cita idem u kbc split.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Ispravak stimulirani ivf. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji