Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2019. 10:56

maja555

Kod mene je bio trodnevni embrij, pa da uzela sam test u mulleru.
    Jeli se estrofen racuna kao stimulacija? Ili pod stimulacijom podrazumijevam ono prije, inekcije pergoveris itd.

Znaci to je bio fet? 
    Onda ne moras cekat eventualno jednu mengu tj ovu sad ako ovo ne uspije 

02. Lipanj 2019. 10:58

marijaiva

maja555

Kod mene je bio trodnevni embrij, pa da uzela sam test u mulleru.
    Jeli se estrofen racuna kao stimulacija? Ili pod stimulacijom podrazumijevam ono prije, inekcije pergoveris itd.

Znaci to je bio fet?
    Onda ne moras cekat eventualno jednu mengu tj ovu sad ako ovo ne uspije

FET. Tj frozen embrio transfer
    Ako si sad Isla samo na vracanje embrija bez punkcije i sveg sto slijedi vec s iducom ili ovom mengom ako dodje moze
    FET nije stimulacija klasicna... 
    Ja sam fet vrtila svaka 2 mj tj kad sam procurila s iducom mengom sam Isla opet

• Ema1987
    02. Lipanj 2019. 11:00

Draga Nasty, ja bi te zamolila kad vidiš ovu poruku da mi se javiš na mail, imam par pitanja i možeš mi puno pomoći.. Hvala ti puno! Mail je:
    emah57947@gmail.com 

• Jenn
    02. Lipanj 2019. 11:15

Karla super, sretno!!
    Maja zao mi je..nakon 3 mj se vec moze u novi stimulacijski..
    Belaa drzim fige da je to to 👍
    Babylove uh, ja bas nisam imala slicnih nuspojava pa ti nemam sta pametno reci, nadam se da ce ti ubrzo proci.
    Ja bila opet na fm, ipak veceras stoperica i u utorak punkcija, nadam se jajnoj stanici ovaj put 🙏

• roza1308
    02. Lipanj 2019. 11:19

Jutro svima. Ja sam danas dobro prespavala. Probudila se u 10:45 😂😂. Sinoc me bolia stomak za polidit, bila sam uvjerena da cu prokrvarit pa sam isla lec u 22.00. Za sad je sve o.k., bar sam se posteno naspavala. Sutra vadim betu ujutro, nadam se duplanki.
    Vaki, ja se nadam da je to to, drzim to fige , mislim na tebe. 
    MarijaIva i Maja555 cekamo jos koji dan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.
    Mantramo na dobro ❤

Grizli
    02. Lipanj 2019. 11:27

Maja onda jos mozda nije dosta hcg. Ste radili icsi?
    Jenn sretno u utorak!
    Ema ne znam dal Nasty tu svraca al na temi zimske bebe 2019/2020 je aktivna pa mozda da ju tamo kontaktiras. 

• maja555
    02. Lipanj 2019. 11:38

Bio je fet, ivf je bio, nije icsi. 
    A osjecam kao da ce procuriti jer mi prije toga maternica i stomak dole jako nisko proizvodi one grozne zvukove. Ne znam jeli kojoj od vas tako? Znaci kao sta vam zeludac i crijeva krulje kad ste gladni, samo mnogo cesto i glasno. 
    A isla sam u 2. Mjesecu na stimulaciju i punkciju. I sad na fet.  Nemam vise smrzlica, pa me zanima kad opet mogu na stimulaciju, punkciju i to sve ponovno? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Grizli
    02. Lipanj 2019. 11:48

Maja po meni u 6 mj bi mogla ici onda opet. 

02. Lipanj 2019. 11:51

maja555

A osjecam kao da ce procuriti jer mi prije toga maternica i stomak dole jako nisko proizvodi one grozne zvukove. Ne znam jeli kojoj od vas tako? Znaci kao sta vam zeludac i crijeva krulje kad ste gladni, samo mnogo cesto i glasno.
    A isla sam u 2. Mjesecu na stimulaciju i punkciju. I sad na fet. Nemam vise smrzlica, pa me zanima kad opet mogu na stimulaciju, punkciju i to sve ponovno?

Ako si sad bila samo na fetu sto i jesi dakle zadnja stimulacija ti je bila u 2 mj u postupak tj novu stimulaciju mozes vec s iducom mengom ovisi od bolnice do bolnice tj pravilima
    Ivf ili icsi je oboje stimulacija pitrpimognute oplodnje! Jedina je razlika sto uvf pustajuvspermije da sami iplode stanicu a icscijem biraju spermi no oboje su metoda potpomognuta oplodnje, a fet u kojeg si ti Isla je transfer ostalih zamrznutih zametaka tog stimuliranog postupka u koji si Isla u 2 mjesecu.... 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Lipanj 2019. 12:38

maja555

A isla sam u 2. Mjesecu na stimulaciju i punkciju. I sad na fet. Nemam vise smrzlica, pa me zanima kad opet mogu na stimulaciju, punkciju i to sve ponovno?

Maja55 tocno te razumim o kojim zvukovima pricas da tocno tako je meni bilo u 1 mjesec nakon postupka i krulilo ko u crijevim ja se ponadal kontala to tako mora a na kraju procurila nazalost ! Sada iscekujuci ovih par dana kruli ali zbilja samo u crijevim dole ne osjecam puno osim sta me zna samo navecer bolit po 5, 10 minuta kao da cu dobiti a onda nista ! I ja se plasim samo da ne cujem te zvukove i da smo uspijeli al sta je tu je ako i nije hrabro dalje 🙏opet mislim da je sve to sa crijevima povezano jer debelo crijevo je tu jako blizu pa kad osjecamo stomak i dole osjecamo tako da nemoj se zamarati sa tim nego provaj se zaokupit necim! Zelim ti svu srecu kao i sebi i svima da nas sta vise budee s plusicimaa🤗😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.