Curke da li se postupak s klomifenom računa kao prirodni ili stimulirani jer meni na otpusnom pismu piše" nakon stimulacije klomifenom ", ne znam kako oni to prezentiraju hzzo-u, pa da znam koliko mi je stimuliranih postupaka ostalo?
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Curke da li se postupak s klomifenom računa kao prirodni ili stimulirani jer meni na otpusnom pismu piše" nakon stimulacije klomifenom ", ne znam kako oni to prezentiraju hzzo-u, pa da znam koliko mi je stimuliranih postupaka ostalo?
Prirodni... s klomifenom samo.Ja sam isla 2×..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure....betu trebam radatiti 12.5,menga treba doći u subotu...danas mi je inače 9dpt. Vraćen mi je trodnevni.
Do danas su mi cice bile onako osjetljive,jutros više ništa. Jučer me luđački boljela glava CIJELI DAN,no danas kao da je sve nestalo.Dali je kojoj bilo tako u iščekivanju bete?
Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
Petrova
Netko ima danas transfer pa sretno! Gužva mi je na poslu pa ne stignem redovito čitati, ali pratim vas
Pošto sam očekivala tek za tjedan dana da mi se jave jučer je bio šok kad mi je zvonio mobitel. Cure moje dogodio se najbolji scenarij, sva tri embrija su zdrava ali skroz Ne moram vam reći da sam suze ronila od sreće, jer nada mi se polako gasila kada su mi rekli da nisu sigurni hoće uopće uspjeti sa mojom greškom napraviti pgd test i sad kad su mi ovo javili jednostavno sam bila zahvalna do neba. Brzo mi je da idemo sad u 5.mj pa ćemo čekati 6. Kupila sam sok od cikle i lagano pijem.
Rekla sam im da mi prirodno endometrij zna biti tanak i da ginek ovdje misli da mi trebaju potporu dati. Tako da sam dobila terapiju progynova tablete i onda utrogestan. Ima li progynove kod nas? Iskustva?
U uputama mi je da počnem sa folnom, ja ju pijem od 2.mj, a unazad mj dana pijem prenatale i omegu. Što mislite da se vratim samo na folacin i ciklu i da vitamine ostavim za poslije transfera?
Nekako imam osjećaj da ima više lijepih vijesti u zadnje vrijeme ovdje i samo neka jedna drugu guramo i budemo pozitivne i dalje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo ga, dr. rekao da pijem Dostinex 1.tabletu tjedno… Je li tko pio i koliko dugo?
Ja pijem dostinex 1/4 tablete dva puta dnevno..već više od godinu dana..prolaktin je bio oko 800, s njim sam ga snizila na 35 Prvo sam dobila bromergon, al na njega sam reagirala loše, pa sam naručila dostinex..njega ni ne osjetim, nemam nikakvih nuspojava.. sretno!
Lemon - toooo! Odlično! Mogu misliti koliko si sad sretna...🤗
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja se vratila sa punkcije..nema jajne stanice 😢
Odmah sljedeci ciklus idemo sa jos jednim prirodnim, ako ne uspije u 7.mjesecu opet stimulirani. Povecat ce mi dozu naspram prethodnog stimuliranog u kojem smo dobili 5js da dobijemo mogucnost vise oplođenih i mogucnost zamrzavanja.
Pitala sam ju za klomifen u prirodnom, problem je jer on stanjuje endometrij a moj ionako bude na granici. Sad cekam mengu pa idemo dalje.
Ja se vratila sa punkcije..nema jajne stanice 😢
Odmah sljedeci ciklus idemo sa jos jednim prirodnim, ako ne uspije u 7.mjesecu opet stimulirani. Povecat ce mi dozu naspram prethodnog stimuliranog u kojem smo dobili 5js da dobijemo mogucnost vise oplođenih i mogucnost zamrzavanja.
Pitala sam ju za klomifen u prirodnom, problem je jer on stanjuje endometrij a moj ionako bude na granici. Sad cekam mengu pa idemo dalje.
Zao mi je,znam kako se osjecas😪...glavu gore idemo dalje.Vjerujem da ce ti biti sljedeci uspjesan i dobitni.Koji ti je ovo postupak,?
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji