Nikita sad pije 1 casu od 2 dcl na dan. Racunam da ce mi od toga endo biti povoljan za fet. Drugo nista od dodataka u obliku tableta ne uzimam. Mislis da je to previse? Samo 2 dana sam pila puno tog soka al kad sam vidila u petak da je dobar endo smanjila sam.
Ajme, kod nas danas ludnica na humanoj, bas je bilo puno zena..dobila sam stopericu za veceras, u utorak punkcija.
Endo mi je 6, i prosli put je bio tanak, zadnja dva tri dana jedem ciklu i ananas, kupila sam i sok od cikle pa cu se toga napiti do utorka..samo da bude dobra js da se imam cemu nadati ovaj mjesec 🤞
Neznam di si na humanoj,ali jucer u Ri bila ludnica🙂
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Ana - nisi bila u stimuliranom postupku pa je o. k. jedan mjesec pauze. 😁
Sunshine - meni su rekli da će mi oni staviti nakon transfera, ali da mogu staviti i ja ako hoću, ali ranije pa će oni oprati višak kad budem na stolu.
Bila sam u stimulaciji ali blagoj samo 880 j Menopura
Nekih 10 ampulica sve skupa
Kako ti vode sad taj postupak?
Pod stimulirani? Koliko si imala stanica, smrzlica nista? To si ti htjela tako polustimulirani ili…?
Vode kao stimulirani, ne gin je tako odredila ja nista nisam
Imala 2 stanice jedna se oplodila..
I danas kad sam zvala da ih obavijestim rekli su mi da napravim pauzu 1 ciklus i da opet mogu u postupak
Iskreno steta je voditi pod stimulirani nesto sto bi Mozda dobila i u prirodnom postupku s klomifenima…
Koliki ti je amh, godine?
Amh mi je 42
29 godina
Prvi put mi je pa sam mislila da je to ok
Ali sad i ja vidim da nije i iskreno kad se opet sitim da sve iz pocetka moram koma mi je
Al nadam se da ce ovaj idući postupak biti uspjesniji i da ce biti bar koji smrzlić
Zao mi je sta si to prosla sve.Imas lijepi amh.Koja je tvoja dijagnoza?
Kod mene je sve u redu, muž ima oligosathenozoospermiu
Cudo da nisu isli sa prirodnim postupkom....nadam se da ces naci dobrog dr i biti uspjesni sljedeci postupak...ja sam trazila drugo misljenje u ivf poliklinici.😊🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sunshine 24, Marija iva nadam se da ce sljedeći put povećati dozu i da ce postupak biti uspjesniji..
Curama koje imaju transfer sretnooo
Sunshine - meni su rekli da će mi oni staviti nakon transfera, ali da mogu staviti i ja ako hoću, ali ranije pa će oni oprati višak kad budem na stolu.
Pod stimulirani? Koliko si imala stanica, smrzlica nista? To si ti htjela tako polustimulirani ili…?
I danas kad sam zvala da ih obavijestim rekli su mi da napravim pauzu 1 ciklus i da opet mogu u postupak
Iskreno steta je voditi pod stimulirani nesto sto bi Mozda dobila i u prirodnom postupku s klomifenima…
Amh mi je 42
29 godina
Ali sad i ja vidim da nije i iskreno kad se opet sitim da sve iz pocetka moram koma mi je
Al nadam se da ce ovaj idući postupak biti uspjesniji i da ce biti bar koji smrzlić
Cudo da nisu isli sa prirodnim postupkom….nadam se da ces naci dobrog dr i biti uspjesni sljedeci postupak…ja sam trazila drugo misljenje u ivf poliklinici.😊🤞
Ja sam mislila jos jedan postupak kod njih i ako opet bude bezvezan rezultat onda cu ici privatno..
I citala sam na nekoj stranici vezano za IVF da je dovoljno kod blage simulacije 1 ciklus pauze
Ne znam više tko je pitao za macin prah… Istina je da se ne smije uzimati ako imaš problema sa štitnjačom. Endokrinolog mi je rekao da to prestanem piti kad sam počela s terapijom.
Ja😂😂 a femisan a kapi. Jel tko konzumirao?
Dali su kome pomogle? Ili nevredi ih kupovati.
Ja sam píla femisan, bezveze bacen novac
[/url
Evo mene nakon cijelog dana, propustila sam tak puno toga. Zao mi je za negativnu betu, zao mi one cure kaj je prosla na vv. Prestrasno. Ja mislim da bi ja prosla slicno da sam ostala na sv duhu. Kaj se tice stimulacije, steta kaj su ti utrosili jedan stimulirjni, i ne kuzim kak nisu reagirali kad su vídjeli stanje na uzv. Ja imam amh tocno na sredini, pcos, i nisjm ni ja bila pod velikom stimulacijom, 10 dana ovaleapa po 125 i 5 dana orgalutrana, a reagirala sam i previse.
Kengurice, cestitam ti, nekaj sve ide bas tako, mamica ❤
Ja danas bila na poslu i nije bas bilo bajno, nije me boljelo, malo me pikne tu i tam, al kako sam ja slaba, to sam tek danas skuzila. Vrucina me lovila kaj sjm misla da temp imam, pa slabost, pa umor, ajme meni, pa me koljena bole valjda od nekretanja. Osjecam se ko da se raspadam
[/url
Ajme, kod nas danas ludnica na humanoj, bas je bilo puno zena..dobila sam stopericu za veceras, u utorak punkcija.
Endo mi je 6, i prosli put je bio tanak, zadnja dva tri dana jedem ciklu i ananas, kupila sam i sok od cikle pa cu se toga napiti do utorka..samo da bude dobra js da se imam cemu nadati ovaj mjesec 🤞
Neznam di si na humanoj,ali jucer u Ri bila ludnica🙂
Bas tu sam bila 😃
Cure sretno sutra na transferima 🍀🤞
Kengurice divno 💕 neka se tako opusteno nastavi do kraja trudnoce!
Nego kad smo vec kod cikle i predoziranja, meni je danas tako bilo mula i zeludac me bolio, ne znam od cega bi drugog moglo biti. Jucer sam pila frucktalovu i bilo mi ok, danas uzela onu neku bio&bio iz mullera, bas mi je bilo lose 🤢
Ne znam više tko je pitao za macin prah… Istina je da se ne smije uzimati ako imaš problema sa štitnjačom. Endokrinolog mi je rekao da to prestanem piti kad sam počela s terapijom.
Ja😂😂 a femisan a kapi. Jel tko konzumirao?
Dali su kome pomogle? Ili nevredi ih kupovati.
Ja sam píla femisan, bezveze bacen novac
Takodjer.... I femisan i fertilup pila..
Skupo bacen novac
Amh mi je 42
29 godina
Cudo da nisu isli sa prirodnim postupkom….nadam se da ces naci dobrog dr i biti uspjesni sljedeci postupak…ja sam trazila drugo misljenje u ivf poliklinici.😊🤞
Ja sam mislila jos jedan postupak kod njih i ako opet bude bezvezan rezultat onda cu ici privatno..
I citala sam na nekoj stranici vezano za IVF da je dovoljno kod blage simulacije 1
Naravno,vidjet ces kako ce se odvijati.Ja mislim kad je prirodan da odmah mozes u sljedeci mj.Neke su cure pisale da su isle jedan prirodan jedan stimulatiran pa opet prirodan.Ovisi od dr kako odluci.Ja sam bila u stimulaciji 1200 menopuri pa se nista nije desilo,ko da nije dijelovalo.Izgledalo je kao u prirodnom...nije pogodena terapija
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji