Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    28. Svibanj 2019. 15:15

Dobro je😁 Beta je oko 760, 20.dpo, ponavljam za dva dana😊 narasla je od sjenine sjene😊

• Kengurica
    28. Svibanj 2019. 15:22

Hani bravo!! 

• Malizvrk2
    28. Svibanj 2019. 15:32

Bjanka koja si zdrastvena kasa 
    Ja sam Aok i ljekove i postupak su mi u potpunosti preuzeli samo sam zamrzavanje platila i da ga prate do 5 dana 
    U kojem si gradu
    Ja sam krenila s sakupljanjem nalaza u 10 u 12 prvi stimulirani nije uspjeo u drugom vraceni smrzlici evo 19 tjedan trudnoce 😃
    Samo polako vjerujem da ce svi sto se tice jezika biti susretljivi 
    Muz sve razumije ja dosta ali znala sam i sama za nesto otici imala od doktorice broj slusala me da po 3 put ponovim 

Nasty
    28. Svibanj 2019. 15:32

Hani odlično!!!

Lucy_
    28. Svibanj 2019. 15:39

Hani super!!! 🤞🤞

Vaki
    28. Svibanj 2019. 15:53

Čestitam, a tako si sramežljivo objavila plus na testu.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Jenn
    28. Svibanj 2019. 15:59

Toooo Hani cestitaam 💕💕💕👍👍👍

• Medo2711
    28. Svibanj 2019. 16:03

Hani cestitam🤞🤗🤗💞💞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Bjanka🍀
    28. Svibanj 2019. 16:05

Malizvrk2

Bjanka koja si zdrastvena kasa
    Ja sam Aok i ljekove i postupak su mi u potpunosti preuzeli samo sam zamrzavanje platila i da ga prate do 5 dana
    U kojem si gradu
    Ja sam krenila s sakupljanjem nalaza u 10 u 12 prvi stimulirani nije uspjeo u drugom vraceni smrzlici evo 19 tjedan trudnoce 😃
    Samo polako vjerujem da ce svi sto se tice jezika biti susretljivi
    Muz sve razumije ja dosta ali znala sam i sama za nesto otici imala od doktorice broj slusala me da po 3 put ponovim

Joooj pa cestitaam na trudnoći i Hani isto😊  
    Mi smo u Kölnu, isto smo u Aok-a ,a planiramo u Pan Klinik ići,tj.vec smo dobili termin 
    04.06.vadenje krvi a 14.06.prvi razgovor sa doktoricom.Koliko dugo ste u braku ? Ne znam na konto čega aok-a određuje koliko će preuzeti? Muž i ja smo 3 godine skupa ,tj.2 godine službeno u braku( i pokušavamo maltene nakon par mj.veze,jer sam mu ja rekla  da tesko da cu ostati trudna,jer sam prije njega isto bila u braku i to 8.god. i to bez trudnoce,)2017.sam bila trudna al nažalost to je bila vanmaternicna, da bi mi prosle godine radili takozvani Bauchspihelung (i to 2x u mjesec dana zbog endometrioze i 2.put su mi uklonili desni.jajovod gdje je i bila trudnoća 2017.) Tad su mi utvrdili da je desni jajovod za ništ i zato ga u uklonili a lijevi je kao prohodan. I još bi mi imali strpljenja malo cekati,mada baš jako želimo bebu i onak kad smo se mi uspijeli naći nakon svih ovih ružnih godina i da smo sad baš sretni,al moja doktorica je rekla da nema cekanja,jer ako se endometrioza opet vrati,prvo ću morat to riješavati,pa cekati pa tek onda moći.krenuti,a to zna biti zacarani krug...

Ja 35, mm 40
    2017.vanmaternična trudnoća
    2018. 2x Op endometrioze
    2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
    11/20 OP polipa u maternici
    03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
    23.4.sljedeće konzultacije

Kika22
    28. Svibanj 2019. 16:25

Hani čestitke na beti 🎉
    Bjanka i ja sam u DE, prije mpo postupaka sam se prebacila iz AOK u DAK jer oni financiraju za 3 stimulirana 100% iznosa. Neke su cure pisale da njima AOK isto 100% financira ( osim dodatnih stvari npr. cekanje do blastociste ili akupunktura) al to zavisi i od pokrajine. Ja sam u Bayern i nama AOK ne financira 100% nego 50%, zato sam se prebacila u DAK.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.