Bjanka ne znam sad koliki je problem kod tebe sa kilažom , al znaš da živimo u Njemačkoj i da je ovdje jako puno pretilih žena , u mojoj klinici sam ih često sretala i mislim da su danas sve one trudne a evo ja normalna kilaža i nisam, tako da opusti se 😂😂
Nado jos si bolje objasnila cjene i sve 😉
Htjela sam te pitati posto imas toliko puno oplodjenih i jos smrzlica dali ti je doktorica predlagala Assisted Hatching da malo jos povecate sansu
Meni je taj embrio bas ljepo izgledo drugacije od prva dva i drugacije od tog drugog samo su na jednom to napravili
Joj cure pa dosta je velik višak i nije da sam ono bas ladovina, baš me briga.Al kad teško ide dolje i dr.me požuruje da idemo dalje.Mislim nemam se čega stiditi,imam 95kg,tj.tu se stalno vrtim, do prije par mjeseci je bilo 106,al sad je neka pauza ništa ne skidam i brljavim sa jelom zbog novog posla,nikako da si izorganiziram dan i obroke,tj.kuhanje dan prije😏 puno vam hvala što ste se potrudile i pojasnile 😊 garant će biti još pitanja🙄
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Bjanka bravo i za tih 10-ak sto si skinula, samo tako nastavi! Imaš tako puno zdravih receptica gdje nećeš biti gladna a kilice će da odlaze i naravno puno puno vode i fizičke aktivnosti sto vise!
Ej curke. Mene zanima kakve su vam bile menge nakon stimuliranih. Imala sam transfer u ozujku i 3.travnja sam dobila mengu 😭. Iduca mi je dosla 28 dan(inace dobivam svakih 26 maks) a sad cekam jer se trebam javiti k podobniku za pregled i postupak i nista... Znaci kasni mi 3 dana. Kakva su vasa iskustva? Voljela bih se barem ponadati nekom cudu... Ali...
Bjanka poznanica imala 115 tako da je sve moguce samo polako korak po korak
Svaka cast za 10 kila nije to malo i nije to lagan put
Mrva1986 znaci stimulacija mi je malo sj... ciklus... bio oko 26-27 dana. 2 mjeseca prije stimulacije i 25 dana. Ciklus u stimulaciji isto dobila 25.dan, krvarila dooosta. Onda išla u FET i dobila 33 dan. Sad sam u pauzi i opet je dosla 32 dan. Tako daaaa, nista neobično... ja joj sad toleriram 7 dana 😂 znam da trudna ne mogu bit, nego samo zaj.....
Ej curke. Mene zanima kakve su vam bile menge nakon stimuliranih. Imala sam transfer u ozujku i 3.travnja sam dobila mengu 😭. Iduca mi je dosla 28 dan(inace dobivam svakih 26 maks) a sad cekam jer se trebam javiti k podobniku za pregled i postupak i nista… Znaci kasni mi 3 dana. Kakva su vasa iskustva? Voljela bih se barem ponadati nekom cudu… Ali…
Ides u postupke u Podobnik?Kakva su ti iskustva kod njih?Mozes malo sto napisat o njima svoje misljenje?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure pomoc
Nemora te.to je izjava da zivite skupa.nista drugo.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Mrva meni su ciklusi "setali" 3 mjeseca nakon stimulacije. Prvi iza stimulacije bio 26, drugi 34, a treci 21. I nakon prve stimulacije isto sam imala duze cikluse jedno 2 mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji