Metohvala ti od ❤
Voljela bi….
Meni su se u ivf poliklinici od prve primila oba. Doduse vidjeli smo tek gestacijske. Ali u pon cemo vidjet i plodove tj koliko ih je nastavilo.
Čestitam od ❤
Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu…
Kad ti je bio transfer?
20.12 punkcija. 23.12 transfer dva osmostanicna
Bas mi drago,i ja sam bila u 12.al smo odustali zbog neke ciste…dr.Maricic nije htio forsirat.
Sad cemo vidjet..za 9 dana dali se sta primilo.
Aha. Dr Maricic je ekstra. Ja sam jako zadovoljna njima. I doktorima i klinikom. Sve je bilo na nivou i totalno sam im se prepustila. Vjerujem im :)
I ja...svi su jako topli i srdacni....bdw.prof.je davno moju mamu porađao....i ja dalje ne pomisljam.zadovoljna sam
H
Orci sve ce to da Bude dobro, drzim ti fige, kad radis betu?
PINKFAIRYDUST zelim ti svu srecu svijeta ❤️
Sunshine I avama jako Mi je zao Ali uspjet cete VI vec 🌞
Hannica0 kako se ti drzis? Ja Sam Malo prije tebe vremenski Ali u isto smo sosu 😂 Ja grlim wc solju evo ima vec 2 sedmice I nekad me zigne u stomaku, juce Sam osjetila nesto kao neki pokret nesto IL Sam poludila ne znam ni ja, imas li ti kakvih simptoma?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalica betu radim 23.01. Evo jos 8 dana
Simptoma i nemam...mozda je i rano..nekad kao malo nesto osjetim al pomislim dal mozda umisljam....
H
Sunshine I avamajako Mi je zao Ali uspjet cete VI vec 🌞
Hannica0 kako se ti drzis? Ja Sam Malo prije tebe vremenski Ali u isto smo sosu 😂 Ja grlim wc solju evo ima vec 2 sedmice I nekad me zigne u stomaku, juce Sam osjetila nesto kao neki pokret nesto IL Sam poludila ne znam ni ja, imas li ti kakvih simptoma?
Ma mene samo grudi bole. Prvo me boljele samo na dodir. A eto sad ih osjerim cam i kad se okrecem u krevetu. Nista drugo. Sve normalno da me cak i plasi to 🤷♀️🤷♀️
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Meto nismo krivo shvatile ( bar ja ). Kazem, isla sam prvi put sa ogromnim ocekivanjem jer vecinom svi tako idemo prvi put... zato sam sad bez ocekivanja, ne negativna.... samo vidim da necu dobiti info ako sama ne kopam... napisati cu pitanja kad budem na pregledu, da ne zaboravim :) Svakako sam svaki pregled prije bila vani nego unutra... a zasto sam se odlucila tamo, nije dao naslutiti da bi moglo biti neuspjeha, ko ovo cemo samo da ubrzamo ( zbog godina) .... navodno nemam problema... da sam pomislila da ce biti problema, isla bi prije sve pretraziti... ali eto... ako sad ne uspije cu najprije sve pretrage....
Sunshine I avamajako Mi je zao Ali uspjet cete VI vec 🌞
Ma mene samo grudi bole. Prvo me boljele samo na dodir. A eto sad ih osjerim cam i kad se okrecem u krevetu. Nista drugo. Sve normalno da me cak i plasi to 🤷♀️🤷♀️
Ma bit ce ok,samo pozitivno razmisljaj.
Ne moramo svi imat simptome.
Ja sam prije par godina bila trudna da nisam znala,i isla na operaciju neku i nekon toga cekam da dobijem...ono nista...uzmem test i +
Al eto u 8t bio missed i od tada nista...
H
Meto nismo krivo shvatile ( bar ja ). Kazem, isla sam prvi put sa ogromnim ocekivanjem jer vecinom svi tako idemo prvi put… zato sam sad bez ocekivanja, ne negativna…. samo vidim da necu dobiti info ako sama ne kopam… napisati cu pitanja kad budem na pregledu, da ne zaboravim :) Svakako sam svaki pregled prije bila vani nego unutra… a zasto sam se odlucila tamo, nije dao naslutiti da bi moglo biti neuspjeha, ko ovo cemo samo da ubrzamo ( zbog godina) …. navodno nemam problema… da sam pomislila da ce biti problema, isla bi prije sve pretraziti… ali eto… ako sad ne uspije cu najprije sve pretrage….
Ma ja sam imala spremna pitanja, nisam nista pitala, htjela sam trazit embryoglue i assisted hatching, nisam imala priliku. Ako bi sta pocela govorit rakao bi pomalo, ti si vec na transferu. Poslije ga nisam ni vidila jer smo imali samo ta 2 brzinska UZV pa nisam nista trazila. Zato se sad ti ne daj, ne izlazi dok ne pitas sve sto te zanima.
Meto, ma ja te skroz shvacam jer nisam ni ja mogla zamislit, on mi je inace uvijek bio pricljiv i direktan
Ne moze kod nas nista jednostavno. Sad su me zvali iz labosa da se nesto dogodilo s uzorkom za kariogram koji smo pred 3,5tj vadili -.- I da moramo vaditi opet -.- A to je zadnje sto cekamo za TESE -.- Dakle da slom zivaca dobijes -.-
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Meto nismo krivo shvatile ( bar ja ). Kazem, isla sam prvi put sa ogromnim ocekivanjem jer vecinom svi tako idemo prvi put… zato sam sad bez ocekivanja, ne negativna…. samo vidim da necu dobiti info ako sama ne kopam… napisati cu pitanja kad budem na pregledu, da ne zaboravim :) Svakako sam svaki pregled prije bila vani nego unutra… a zasto sam se odlucila tamo, nije dao naslutiti da bi moglo biti neuspjeha, ko ovo cemo samo da ubrzamo ( zbog godina) …. navodno nemam problema… da sam pomislila da ce biti problema, isla bi prije sve pretraziti… ali eto… ako sad ne uspije cu najprije sve pretrage….
Ma ja sam imala spremna pitanja, nisam nista pitala, htjela sam trazit embryoglue i assisted hatching, nisam imala priliku. Ako bi sta pocela govorit rakao bi pomalo, ti si vec na transferu. Poslije ga nisam ni vidila jer smo imali samo ta 2 brzinska UZV pa nisam nista trazila. Zato se sad ti ne daj, ne izlazi dok ne pitas sve sto te zanima.
Meto, ma ja te skroz shvacam jer nisam ni ja mogla zamislit, on mi je inace uvijek bio pricljiv i direktan
Ne dajte se nikad dok ne pitate sve sto vas zanima. Privatni dr, drzavni, svejedno. I ponesite si sve sto vas zanima na papiru jer je normalno da se tamo smotas, zaboravis, odvuce te tijek razgovora pa ti nesto promakne...
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sortiraj odgovore
Najstariji