Lucielle i Provincijalka cestitke cure od srca.Neka tako i ostane🤗🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Grizli
Nama je sve kao u redu s nalazima, samo sto sam zadnja 2 postupka imala mali broj jajnih stanica a prisli put su bile nekvalitetne. Moze li mi maticna u tome pomoc? Najmanje pakiranje je 15g, za koliko je to dana dovoljno
Lucielle i Provincijalka ma bravo. Sretno dalje da se sve razvija kako treba. Hani upisuj i racunaj staristiku
Babylove 60 komada profertila je za 1 mjesec, a 180 je za 3. Piju se dvije dnevno. U Njemackoj je ja mislim ta mala kutija oko 50, ali samo online. Opet 100kn jeftinije, al platis dostavu i moras imati nekoga da ti to kupi. Ja sam narucivala vise toga od tamo pa mi se isplatilo.
50eur. Pobjeglo mi ovo eur.
Grizli da li to onda potvedjuje i ovo sto sam zalijepila, da osim kada su tezi poremecaji spermija, kao npr sto smo mi iz punkcije imali morfoloski ocajne spermije onda je i spermij kriv za oplodnju no uglavnom kod manjih poremecaja oocita to moze popeglati.
Grizli samo cu reci moj naklon do poda, ovo je tako lijepo objasnjeno da ne treba nista trazit dalje 👍😁
Unatoc losijem spermiogramu (oligoasteno) moji klinci su trodnevni embriji. Ja jesam imala tesku situaciju al mi bolest nije zahvatila jajnike pa je vjerovatno sreca bila i u tome 🤗
Lucielle i Provincijalka cestitam!
Grizli je nasa hodajuca enciklopedija. :)
Laganini, ja i Meto smo ti isto Cito!
Cure, recite mi nakon FET-a koliko dane ste lezale?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Čestitam na divnim plusićima 😍😍😍😍
Kengurice, ja sam jučer razmijenila 10ak mailova s tim čovjekom. Sve mu objasnila, tražio me i što sam od lijekova primila, sve sve.. predložio mi je histeroskopiju, ali i rekao da nije ništa čudno što su dva transfera bila neuspješna. Za kariogram mi je rekao da nije potrebno, nego da samo pokušavamo dalje jer dobijemo lijepe blastice. Stvarno se potrudio oko mailova pa vam preporučam da mu se javite ako imate pitanja 👍👍
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kengu, sve je pod kontrolom😁😁
zasad smo na 30.7 %, ali očekujemo još jedan plus od 4 čekalice, iako su i dva moguća😊🤔 Valjda nećemo podbacit ovaj mj😉
I ja sam cito 😊
I ja sam cito 😊
Kad su vama transferi ili su bili? Vas dvije ste u fet-u?
Sortiraj odgovore
Najstariji