Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    22. Svibanj 2019. 11:24

MakiSt jesi nam i ti Cito kad si letrozol. To vezem uz dr.P. ;)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

sunshine25
    22. Svibanj 2019. 11:38

evo ovako da ne pišem 😁 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Kengurica
    22. Svibanj 2019. 11:48

Sierrav bas velikodusna ponuda. 
    Joy neka, neka, u dvoje je sve ljepse. Sreca prati hrabre. Bas divno. :)

skakavac
    22. Svibanj 2019. 11:51

MakiST

Naravno! #TeamPoljak 😂😂

😂😂😂 Ja ga obožavam, taj njegov temperament. Sretno nam ☘️👍

• Babylove
    22. Svibanj 2019. 11:53

Nikitta

Sunshine25 reci nam kojem doktoru si pisala?
    Babylove koliko sam ja shvatila, ako je sg odličan i nema fragmentacije (ili je ona zanemariva) onda je ženski faktor. Ako je sg lošiji ili s fragmentacijama, onda je presudan muški faktor iako postoji i ženski. Tako nekako 😃 Ja svejedno imam osjećaj da je do mojih stanica, jer takvo stanje vlada već pet godina - nikad do blastociste u pet stimuliranih postupaka.

Ja ne znam sto da mislim.. posto uvijek ima oplođenih dosta.. u prvom su ok bile nezrele stanice i 2 su se samo oplodile i 3 dan ne bio et te 2.. onda sljedeci 12 stanica od toga 10 stanica zrelih, 5 oplodenih, blastica samo 1.. treci put 15 stanica, 12 zrelih, 6 se oplodillo, 2 blastice... sad sto je ne znam... jer spermiogram varira skroz... bioloska analiza i bris je uredan... a DNA fragmacija nije radena

Meto
    22. Svibanj 2019. 12:06

Opa, plusici su krenuli. Cestitam curama i da sve ide lijepo! 
    Majo, sretno sutra i opusteno. Ja sam odlucila odmarati prva dana, a onda klasika ali usporen ritam. Bolovanje sam otvorila od danas jer radim u ducanu pa se necu zezati s teskim poslovima. 
    Ja sam bila na gonalu 😉
    Hani draga, ima da sredimo statistiku 🙃 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Laganini
    22. Svibanj 2019. 12:08

skakavac

maja555

Lucielle i Provincijalka cestitam!
    Grizli je nasa hodajuca enciklopedija. :)
    Laganini, ja i Meto smo ti isto Cito!

Cure, recite mi nakon FET-a koliko dane ste lezale?

I ja sam cito 😊

Srerno nam svima! I cestitke plusevima! :) 

Meto
    22. Svibanj 2019. 12:09

Nikitta a i ostale cure, imam potrebu ovo napisati. Danas je sv. Rita, svetica nemoguceg. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Grizli
    22. Svibanj 2019. 12:30

Sunshine nisi jedina i mene to ljuti jako. Mom nisu iako sam imala 4 rana spontana prije ivf i 4 neuspjela transfera. Imala sam 2 prirodna i 2 stimulirana sve ukupbo 4 postupka i 5 transfera. Tako da je ovo 5.uspjesni postupka i nadam se trudnoca.
    Makist nakon punkcije treba najmanje 1 dan da se oporavis u vecini slucajeva, meni nakon stimuliranog zadnje je bilo bolje tek nakon 4 dana. Nakon et ja sam se vratila raditi normalno. 
    Nikita točno si shvatila. Babylove mozda da probate traziti tu pretragu. Jer moze dat odgovor na pitanja koja ti jisu jasna. Jer ocito nije do oocite kod tebe jer imas uvijek puuuno stanica al je oplodnja losa. 

• Babylove
    22. Svibanj 2019. 12:39

Grizli

Sunshinenisi jedina i mene to ljuti jako. Mom nisu iako sam imala 4 rana spontana prije ivf i 4 neuspjela transfera. Imala sam 2 prirodna i 2 stimulirana sve ukupbo 4 postupka i 5 transfera. Tako da je ovo 5.uspjesni postupka i nadam se trudnoca.
    Makistnakon punkcije treba najmanje 1 dan da se oporavis u vecini slucajeva, meni nakon stimuliranog zadnje je bilo bolje tek nakon 4 dana. Nakon et ja sam se vratila raditi normalno.
    Nikita točno si shvatila. Babylove mozda da probate traziti tu pretragu. Jer moze dat odgovor na pitanja koja ti jisu jasna. Jer ocito nije do oocite kod tebe jer imas uvijek puuuno stanica al je oplodnja losa.

Probati cu pitati... a ne znam dali doktorica opce prakse to hoce dati bez preporuke mpo doktora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.