Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    08. Prosinac 2019. 20:32

Gelica

Hannica0

Gelica

Hannica0

Supergirl

Žene moje drage, hvala vam na podršci od ❤. Sutra je operacija i nakon toga bi trebao biti potpuni oporavak. Ja tek sad osjećam umor od svega, samo da sutra sve prođe ok (a dr kaze da ce tak biti), pa da se normalno naspavam. Pozitivno je to sto sam dobila 11 js, a od toga 9 zrelih zamrznuto. Cim se on oporavi, mozemo se pripremati za transfer.
    Gelice, nadam se da si nabavila utrice. Ja ih isto imam kad sam ih nabavila a trenutno ih netrebam…al netko je napisao da si iz istre, a ja varazdin
    Hannicao, mislim da ti ke za sad sve super, samo nek se tako nastavi. Folikuli ce rasti, endometrij također 😊 gdje si u postupku?
    Pusa i zagrljaj svima 🤗

Hvala :)
    Poliklinika IVF. Ima li tko iskustva s IVF poliklinikom?

Ja sam mislila ići tamo pa na kraju nisam..bez nekog razloga, a i nisam nigdje cjenik usluga nasla pa je i to pridonijelo. Jel možda ti znaš kako se kreću cijene tamo? Kako si zadovoljna sa njima?

Znam da. Pisala sam mail pa sam dobila odg relativno brzo. Ugl ivf stimulirani je 8500kn. Zamrzavanje zametaka (2) dodatnih 1500kn, (4) 2500kn … Odmrzavanje i kryo embrio transfer 4000kn. Lijekovi me izasli za sada 4500kn jer sam u Zg sve uzimala. Jos mi stoperica nedostaje. Ali to cu znati do petka.

I znači tamo nema opće anestezije na punkciji? Uf, dobro onda da nisam išla tamo. Kakav je doktor?

Ja nisam pitala ima li opca. Pise u cjeniku dodatno anestezija 1000kn. Sestra mi je rekla kao da daju dobar koktel u venu i da su zene zadovoljne. Ne zale se na bolove i kao da smatra da nema potrebe za anestezijom. To je valjda onda opca za 1000kn dodatno. Ne bi mi to govorila da nemaju.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    08. Prosinac 2019. 20:39

Hannica0

Gelica

Hannica0

Gelica

Hannica0

Supergirl

Žene moje drage, hvala vam na podršci od ❤. Sutra je operacija i nakon toga bi trebao biti potpuni oporavak. Ja tek sad osjećam umor od svega, samo da sutra sve prođe ok (a dr kaze da ce tak biti), pa da se normalno naspavam. Pozitivno je to sto sam dobila 11 js, a od toga 9 zrelih zamrznuto. Cim se on oporavi, mozemo se pripremati za transfer.
    Gelice, nadam se da si nabavila utrice. Ja ih isto imam kad sam ih nabavila a trenutno ih netrebam…al netko je napisao da si iz istre, a ja varazdin
    Hannicao, mislim da ti ke za sad sve super, samo nek se tako nastavi. Folikuli ce rasti, endometrij također 😊 gdje si u postupku?
    Pusa i zagrljaj svima 🤗

Ja sam mislila ići tamo pa na kraju nisam..bez nekog razloga, a i nisam nigdje cjenik usluga nasla pa je i to pridonijelo. Jel možda ti znaš kako se kreću cijene tamo? Kako si zadovoljna sa njima?

Znam da. Pisala sam mail pa sam dobila odg relativno brzo. Ugl ivf stimulirani je 8500kn. Zamrzavanje zametaka (2) dodatnih 1500kn, (4) 2500kn … Odmrzavanje i kryo embrio transfer 4000kn. Lijekovi me izasli za sada 4500kn jer sam u Zg sve uzimala. Jos mi stoperica nedostaje. Ali to cu znati do petka.

I znači tamo nema opće anestezije na punkciji? Uf, dobro onda da nisam išla tamo. Kakav je doktor?

Ja nisam pitala ima li opca. Pise u cjeniku dodatno anestezija 1000kn. Sestra mi je rekla kao da daju dobar koktel u venu i da su zene zadovoljne. Ne zale se na bolove i kao da smatra da nema potrebe za anestezijom. To je valjda onda opca za 1000kn dodatno. Ne bi mi to govorila da nemaju.

Aha znači imaju opću, jesi ti već bila kod njih ili gdje veće... Jel tvoja seka kod prof Šimunića baš bila ili kod nekog drugog dr. Koji je njihov problem i iz kojeg pokušaja su dobili tri bebe to je super. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    08. Prosinac 2019. 20:40

Gelica

PinkFairydust

Hannica0

Supergirl

Pusa i zagrljaj svima 🤗

odlicno osoblje, dobri rezultati. minus kaj imaju samo lokalnu anesteziju ako te frka punkcija na zivo. moja sestra bila kod njih, eto je doma s 3 djec

Wow super! I svo troje kod njih?

da, iz 2 trudnoce. ja nisam za sad kod njih al lako moguce da na kraju budem, ovisi sto mi ispadne po nalazima.al sam nju pratila u dosta toga i stvarno i sa ljudske a i sa medicinske strane svaka preporuka:) tu anesteziju jedino znam da cure zamjeraju, ima samo lokalna. ja nisam jos probala :D, al su me izboli iz drugih razloga po prakticki istim mjestima, bez ikakve anestezije, i ono. nije sreca, al nije bas ni neka drama, meni bar nije bilo nis posebno

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Gelica
    08. Prosinac 2019. 20:43

Hannica0

Gelica

Hannica0

Gelica

Hannica0

Supergirl

Pusa i zagrljaj svima 🤗

Da, za 1000kn će biti opća. To je cijena inače. 

Hannica0 👧
    08. Prosinac 2019. 20:57

Ja sam kod dr Maricic. Prvi put mi je opceniro i ivf i ova poliklinika. Dr je rekao da ne ocekujemo puno od prvog puta. Tako da sam opustena ovaj mj. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

PinkFairydust
    08. Prosinac 2019. 21:02

cure, kad smo vec na temi, zasto ste se odlucile ici privatno? zbog ogranicenog broja postupaka preko hzzo ili brzina procedure ili ljudskiji pristup ili..? ja sam jos malo pogubljena uopce u ideji, iskreno ne znam na koju bi stranu krenula

• Gelica
    08. Prosinac 2019. 21:07

PinkFairydust

cure, kad smo vec na temi, zasto ste se odlucile ici privatno? zbog ogranicenog broja postupaka preko hzzo ili brzina procedure ili ljudskiji pristup ili..? ja sam jos malo pogubljena uopce u ideji, iskreno ne znam na koju bi stranu krenula

Ja nemam više pravo preko hzzo zbog godina, navršila 42 ali bez obzira na to isla bi privatno zbog drugačijeg pristupa. 

PinkFairydust
    08. Prosinac 2019. 21:19

Gelica

Ja nemam više pravo preko hzzo zbog godina, navršila 42 ali bez obzira na to isla bi privatno zbog drugačijeg pristupa.

Kuzim. Znam da u drzavnim institucijama zna to biti dosta "ko na traci" :/ Ja za sad planiram iskoristiti HZZO pa napraviti bar obrade, a za kasnije cemo vidjeti. Ne znam jel jos uvijek forsiraju prvo 3  inseminacije cak i ako je spremiogram koma? 

• Gelica
    08. Prosinac 2019. 21:24

PinkFairydust

Gelica

Kuzim. Znam da u drzavnim institucijama zna to biti dosta "ko na traci" :/ Ja za sad planiram iskoristiti HZZO pa napraviti bar obrade, a za kasnije cemo vidjeti. Ne znam jel jos uvijek forsiraju prvo 3 inseminacije cak i ako je spremiogram koma?

Ako si mlada nda ćeš morat prvo inseminacije, ali vjerojatno ovisi i o dijagnozi, nije za svih isto. 

sunshine25
    08. Prosinac 2019. 21:26

Svekrva je sad super, u početku me slala na duhovne obnove 😂 
    Gelice, ujutro odmah po dozu da ne fali bebaču 😁
    Pinkfairydust, mi smo preskočili insemenacije zbog spermiograma. Prvi postupak smo išli preko HZZO-a, a sad smo kod privatnika. 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.