Gelice - od kud si? Ja ti dam ako si mi blizu. Utrogestane uvijek imam.
Imam i ja. Dam. Zg
Pozdrav cure.
Krenula sam u postupak. Na 2dc dobila elonvu. Sutra idem na folikulometriju i primam menopur. Danas 5dc sam bila na folikulometriji i vidjela cca 5 ili 6 folikula. Nisam zapamtila velicine. Al isle su od 6 do 9. Endic je bio 6. Imam jedan jajnik. Amh 5. :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mislim da je Gelica iz Istre. Sjetila sam se Grizli, ali mislim da je ona crinone koristila.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Negdje prije smo bili na krstitkama i naravno da su babe počele s pitanjima, a kad ćete vi, bla blaaaa. Kad mi je puknuo film, rekla sam evo baš imam danas ovulaciju pa se bacamo na posao kad dođemo kući. Babe zašutile, a svekrva skoro pala pod stol od smijeha 😂
Pozdrav, veliki zagrljaj svima
U cetvrtak smo trebali imati punkciju i transfer…onak u uzbuđenju čekali taj dan. I onda kaos…u srijedu popodne mm s posla odvezen na hitnu, ostavljen na intenzivi i slijedi operacija (hvala dragom Bogu, prognoze su dobre). U cetvrtak sam isla na punkciju u totalnom rasulu i dobila 11 js, od toga 9 zrelih koje su zamrznuli. Toliko sam zahvalna svima u Petrovoj na podrsci i suosjecanju, doslovno su me tetosili i dragali, od sestri do moje dr…a ja u suzama.
Sad kod frendice u zg (i ona toliko draga da mi je dala da se uselim na tri dana samo da mogu biti svaki dan kod mm u bolnici). Toliko stresa da covjek ne povjeruje. Jos k tome i neki hiper, pa mi je sve bolno i naoteceno…ah, nadam se da iza kiše dolazi sunce. Oprostite na placljivom postu, moram to baciti iz sebe. Strahovala sam za njegov zivot, nadam se da ce operacija proci u redu i da sljedece godine u ovo vrijeme imamo djecicu ❤
samo izbaci sto te muci.. lakse je tako.
drago mi je cuti da su prognoze dobre...
svu srecu zelim!!
Mislim da je Gelica iz Istre. Sjetila sam se Grizli, ali mislim da je ona crinone koristila.
Da iz Istre sam, hvala svima. Bozma ne radi ljekarna danas, do prve dežurne je 50km.
Ma, nadam se da neće ništa biti ako jednu dozu preskočim.
Pozdrav cure.
Krenula sam u postupak. Na 2dc dobila elonvu. Sutra idem na folikulometriju i primam menopur. Danas 5dc sam bila na folikulometriji i vidjela cca 5 ili 6 folikula. Nisam zapamtila velicine. Al isle su od 6 do 9. Endic je bio 6. Imam jedan jajnik. Amh 5. :)
sretno!!!
Negdje prije smo bili na krstitkama i naravno da su babe počele s pitanjima, a kad ćete vi, bla blaaaa. Kad mi je puknuo film, rekla sam evo baš imam danas ovulaciju pa se bacamo na posao kad dođemo kući. Babe zašutile, a svekrva skoro pala pod stol od smijeha 😂
Mejan, ajde bar ti je svekrva normalna ak se počela smijati 😂😂
Mejan, ajde bar ti je svekrva normalna ak se počela smijati 😂😂
to je sveki od sunshine.. i da, svaka joj cast!!
Da iz Istre sam, hvala svima. Bozma ne radi ljekarna danas, do prve dežurne je 50km.
Ma, nadam se da neće ništa biti ako jednu dozu preskočim.
ajoj..... koji ti je dan?
ajme ne znam sto da ti kazem... jel ti bolnica blizu? mozda oni imaju utrogestana?
Sortiraj odgovore
Najstariji