Znam Gelice, baš zato i kažem. Kuma ima djecu pa mi je rekla da će mi dati jedno svoje 🤦
Kako si ti danas? Simptomi? 😁
Uf takve izjave....
A i dalje ništa, jučer navečer opet zatezanje od 10-tak minuta u predjelu maternice i trtice. I to je sve. U biti zadnja 2 dana imat temperaturice popodne i navečer od 37 - 37,4. Ali to sam imala i u zadnjem transferu i to može biti i od utrica. Još uvijek nisam u iskušenju da napravim test, ali možda ću napraviti dan prije bete čisto da se manje šokiram...Ma ne znam ni sama 😂
A ti, osjećaš šta?
Pinkfairydust, a moraš tak, inače bi me razapeli 😂
Ma niš još Gelice, samo sam vrela kao pećnica 😂 možda znak da se nešto fino kuha 🤔😍 (.Y.) su me počele boljeti još prije transfera, to mi je novost. Inače su me tek poslije par dana od transfera. Valjda bude ok
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pinkfairydust, a moraš tak, inače bi me razapeli 😂
Ma niš još Gelice, samo sam vrela kao pećnica 😂 možda znak da se nešto fino kuha 🤔😍 (.Y.) su me počele boljeti još prije transfera, to mi je novost. Inače su me tek poslije par dana od transfera. Valjda bude ok
E ta vrucina je od utrogestana, tako i meni bilo.
Samo nek se kuha! :)
Cure, ja sad skuzila da nemam više utrogestana! Sad popodne sam stavila samo 1 kom umjesto 2 kom, i za večeras nemam a ne mogu nigdje kupit sad. Mislite da to može biti problem?? Sad me strah.
Uh Gelice, ne znam. Mislim da ne bismo smjele preskakati dozu. Jel znaš koga da možda ima?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Uh Gelice, ne znam. Mislim da ne bismo smjele preskakati dozu. Jel znaš koga da možda ima?
Ne znam nikoga tko bi mogao imati..baš me strah da sad nešto ne krene krivo
Cure, ja sad skuzila da nemam više utrogestana! Sad popodne sam stavila samo 1 kom umjesto 2 kom, i za večeras nemam a ne mogu nigdje kupit sad. Mislite da to može biti problem?? Sad me strah.
A da pitas u ljekarnu na dug, meni su nekad znali dati, ako je neki bezazleni ljek
Scarletdobrodošla, i nadam se da ćeš ubrzo i otići:)
Žao mi je što nije uspjelo, ali iz prve je zaista rijetko, znam da nije utjeha ali nemoj da te to obeshrabri. Evo i ja čekam svoju betu, i znam da ću biti u komi dan dva ( mozda i vise) ako bude negativna, ali vrijeme je blagdana pa cu se brzo oraspoloziti i probati zabaviti. To preporucujem i tebi. :)
Čak mi ni to čekanje bete nije bilo stresno... Samo nemoj o tome mislit... Nekako nisam se ni nadala previše al tu je uvijek onaj najdublji dio srca koji se nada ( mada ne zeli priznat).. Inače idem kod dr.Alebića.... Iskustva sa drzavnim bolnicama... Koma. A radim u jednoj pa sam još više zgrozena.....
Bok svima:) Evo i mene nove k vama… Dragi i ja nismo jos prakticku ni poceli, a evo nas vec u obradi za MPO. Za sad smo u nekom meduprostoru, cekamo nalaze, nista se jos ne zna… ali mene cijela situacija dosta opterecuje. I nekako mi je najgore u cijeloj prici sto imam osjecaj da nemam s kime normalno razgovarati. Povjerila sam se mami i 2 najbolje frendice… sve 3 su promijenile temu u roku od 15sec, a jedina reakcija je bila "ma kaj se sekiras, bit ce to sve ok, samo se opusti". Moguce da sam preosjetljiva jer PMS:):), ali nekako imam osjecaj da svi dismisaju to kako se osjecam i trenutno mi je to najgore od svega. Pa sam dosla cviliti tu na forum:):)
Dobrodošla, i želim da ti uspije što prije :) Meni se više uopće sa nikim niti neda više pričat o tome, jer baš nitko to ne kuži ako nije to prošao. Samo jedna prijateljica me baš kuži i sa njom mogu razgovarat, i sestra. Ove ostale sve super, podupiru me ali ne kuze koliko je to stresno i baš tako kako ti kažeš, njima je to ono nešto što u biti i nije problem i riješiti će se te ajmo na drugu temu…. Teško je to, i zato i jedno ovdje da se možemo jadati i pomagati. :)
Tako je i meni. Jedns frendica kuzi... Al ona je psihijatar pa kuzi sve teme:) a insče samo muz razumije samo sa njim mogu pričat. I da sestra mog prim.ginića...divna zena puna podrške za sve trudilice.
Tak da ak imas i jednu osobu koja kuzi uz muza imas bogatstvo.
Gelice - od kud si? Ja ti dam ako si mi blizu. Utrogestane uvijek imam.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji