Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    08. Prosinac 2019. 18:58

Scarlet37

Gelica

Scarletdobrodošla, i nadam se da ćeš ubrzo i otići:)
    Žao mi je što nije uspjelo, ali iz prve je zaista rijetko, znam da nije utjeha ali nemoj da te to obeshrabri. Evo i ja čekam svoju betu, i znam da ću biti u komi dan dva ( mozda i vise) ako bude negativna, ali vrijeme je blagdana pa cu se brzo oraspoloziti i probati zabaviti. To preporucujem i tebi. :)

Čak mi ni to čekanje bete nije bilo stresno… Samo nemoj o tome mislit… Nekako nisam se ni nadala previše al tu je uvijek onaj najdublji dio srca koji se nada ( mada ne zeli priznat).. Inače idem kod dr.Alebića…. Iskustva sa drzavnim bolnicama… Koma. A radim u jednoj pa sam još više zgrozena…..

Ma ni meni nije čekanje stresno ovaj put ( osim prvih par dana) više mi je sve to sa lijekovima i te nuspojave, pa prvi put si dajem heparin i to mi je najgori dio. Blago tebi, imaš prijateljicu i psihijatra u jednom. :) 

• Gelica
    08. Prosinac 2019. 18:59

mejan

Gelica

sunshine25

Mislim da je Gelica iz Istre. Sjetila sam se Grizli, ali mislim da je ona crinone koristila.

Da iz Istre sam, hvala svima. Bozma ne radi ljekarna danas, do prve dežurne je 50km.
    Ma, nadam se da neće ništa biti ako jednu dozu preskočim.

ajoj….. koji ti je dan?
    ajme ne znam sto da ti kazem… jel ti bolnica blizu? mozda oni imaju utrogestana?

10 dnt je danas. Bolnica mi je na 50km. Preskočiti ću dozu i nadati se da će biti ok.

• Gelica
    08. Prosinac 2019. 19:01

Hannica0

Pozdrav cure.
    Krenula sam u postupak. Na 2dc dobila elonvu. Sutra idem na folikulometriju i primam menopur. Danas 5dc sam bila na folikulometriji i vidjela cca 5 ili 6 folikula. Nisam zapamtila velicine. Al isle su od 6 do 9. Endic je bio 6. Imam jedan jajnik. Amh 5. :)

Zvuči super, javljaj nam novosti, i želim ti sreću i dobitni postupak! 🤞😘

Supergirl
    08. Prosinac 2019. 19:01

Žene moje drage, hvala vam na podršci  od ❤. Sutra je operacija i nakon toga bi trebao biti potpuni oporavak. Ja tek sad osjećam umor od svega, samo da sutra sve prođe ok (a dr kaze da ce tak biti), pa da se normalno naspavam. Pozitivno je to sto sam dobila 11 js, a od toga 9 zrelih zamrznuto. Cim se on oporavi, mozemo se pripremati za transfer.
    Gelice, nadam se da si nabavila utrice. Ja ih isto imam kad sam ih nabavila a trenutno ih netrebam...al netko je napisao da si iz istre, a ja varazdin 
    Hannicao, mislim da ti ke za sad sve super, samo nek se tako nastavi. Folikuli ce rasti, endometrij također 😊 gdje si u postupku?
    Pusa i zagrljaj svima 🤗

• Scarlet37
    08. Prosinac 2019. 19:17

Gelica

Scarlet37

Gelica

Žao mi je što nije uspjelo, ali iz prve je zaista rijetko, znam da nije utjeha ali nemoj da te to obeshrabri. Evo i ja čekam svoju betu, i znam da ću biti u komi dan dva ( mozda i vise) ako bude negativna, ali vrijeme je blagdana pa cu se brzo oraspoloziti i probati zabaviti. To preporucujem i tebi. :)

Čak mi ni to čekanje bete nije bilo stresno… Samo nemoj o tome mislit… Nekako nisam se ni nadala previše al tu je uvijek onaj najdublji dio srca koji se nada ( mada ne zeli priznat).. Inače idem kod dr.Alebića…. Iskustva sa drzavnim bolnicama… Koma. A radim u jednoj pa sam još više zgrozena…..

Ma ni meni nije čekanje stresno ovaj put ( osim prvih par dana) više mi je sve to sa lijekovima i te nuspojave, pa prvi put si dajem heparin i to mi je najgori dio. Blago tebi, imaš prijateljicu i psihijatra u jednom. :)

Znas, kad tako kazes stvarno jesam sretna po tom pitanju a da toga uopće nisam bila svjesna. Hvala ti.
    Nekak samo mislim da treba od početka poslozit stvari u glavi i ne imat očekivanja. Naravno bude i teskih trenutaka.... A kako kaze Scarlet... Sutra je novi dan

• Gelica
    08. Prosinac 2019. 19:21

Scarlet37

Gelica

Scarlet37

Gelica

Znas, kad tako kazes stvarno jesam sretna po tom pitanju a da toga uopće nisam bila svjesna. Hvala ti.
    Nekak samo mislim da treba od početka poslozit stvari u glavi i ne imat očekivanja. Naravno bude i teskih trenutaka…. A kako kaze Scarlet… Sutra je novi dan

Nema na čemu, nekad stvari uzmemo zdravo za gotovo, to je normalno.. :) Da, baš tako, treba sebi u glavi sve posložiti, a to je najteže, ali i najbolje što možemo napraviti za sebe. :) 

Hannica0 👧
    08. Prosinac 2019. 19:22

Supergirl

Žene moje drage, hvala vam na podršci od ❤. Sutra je operacija i nakon toga bi trebao biti potpuni oporavak. Ja tek sad osjećam umor od svega, samo da sutra sve prođe ok (a dr kaze da ce tak biti), pa da se normalno naspavam. Pozitivno je to sto sam dobila 11 js, a od toga 9 zrelih zamrznuto. Cim se on oporavi, mozemo se pripremati za transfer.
    Gelice, nadam se da si nabavila utrice. Ja ih isto imam kad sam ih nabavila a trenutno ih netrebam…al netko je napisao da si iz istre, a ja varazdin
    Hannicao, mislim da ti ke za sad sve super, samo nek se tako nastavi. Folikuli ce rasti, endometrij također 😊 gdje si u postupku?
    Pusa i zagrljaj svima 🤗

Hvala :)
    Poliklinika IVF.  Ima li tko iskustva s IVF poliklinikom?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Gelica
    08. Prosinac 2019. 19:23

Supergirl

Žene moje drage, hvala vam na podršci od ❤. Sutra je operacija i nakon toga bi trebao biti potpuni oporavak. Ja tek sad osjećam umor od svega, samo da sutra sve prođe ok (a dr kaze da ce tak biti), pa da se normalno naspavam. Pozitivno je to sto sam dobila 11 js, a od toga 9 zrelih zamrznuto. Cim se on oporavi, mozemo se pripremati za transfer.
    Gelice, nadam se da si nabavila utrice. Ja ih isto imam kad sam ih nabavila a trenutno ih netrebam…al netko je napisao da si iz istre, a ja varazdin
    Pusa i zagrljaj svima 🤗

Držim 🤞i molim se da sve prođe u redu sutra. Ako dr. tako kaže, najbolje je to i vjerovati. Probaj se odmoriti za sutra, i javi nam kako je proslo. Šaljem zagrljaj 🤗😘

• Marinči
    08. Prosinac 2019. 19:37

Pozdrav svim dragim zenama koje se bore! Trebala bih vase misljenje ili savjet. 
    Dakle, bila sam na IVF i ostala sam trudna iz treceg pokusaja, trenutno sam 8.tjedan i iduci vikend imamo jednu svadbu od prijatelja, trebala bih se voziti autom 150 kilometara. Naravno, kontaktirala sam lijecnicu koja mi je rekla ukoliko se ja dobro osjecam da je to u redu jer nije preduga relacija, ali bih ipak pitala drage zene imaju li kakav savjet ili su bile u slicnoj situaciji? Spremna sam i ne ici, ali obzirom da se radi o jako bliskoj prijateljici, htjela bih prvo cuti vasa misljenja. Hvala unaprijed i oprostite na dugom postu :)

Marta...
    08. Prosinac 2019. 19:48

Gelice, nemoj se stresirati mislim da ti neće biti ništa za jedan dan.
    Sunshine ti si genijalna 😊😊😊i sveki ti je super čini mi se.
    Hannicao ne znam ti ja sam malo gledala po njihovim stranicama razmišljala otići na konzultacije pa ipak na kraju nisam...proš Šimunić je dugo u MPO vodama vjerujem da ima iskustva, cijenik nisam našla ne znam kako se kreću kod njih.
    Planiraš ići kod njih 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.