Pozdrav, veliki zagrljaj svima
U cetvrtak smo trebali imati punkciju i transfer...onak u uzbuđenju čekali taj dan. I onda kaos...u srijedu popodne mm s posla odvezen na hitnu, ostavljen na intenzivi i slijedi operacija (hvala dragom Bogu, prognoze su dobre). U cetvrtak sam isla na punkciju u totalnom rasulu i dobila 11 js, od toga 9 zrelih koje su zamrznuli. Toliko sam zahvalna svima u Petrovoj na podrsci i suosjecanju, doslovno su me tetosili i dragali, od sestri do moje dr...a ja u suzama.
Sad kod frendice u zg (i ona toliko draga da mi je dala da se uselim na tri dana samo da mogu biti svaki dan kod mm u bolnici). Toliko stresa da covjek ne povjeruje. Jos k tome i neki hiper, pa mi je sve bolno i naoteceno...ah, nadam se da iza kiše dolazi sunce. Oprostite na placljivom postu, moram to baciti iz sebe. Strahovala sam za njegov zivot, nadam se da ce operacija proci u redu i da sljedece godine u ovo vrijeme imamo djecicu ❤
U cetvrtak smo trebali imati punkciju i transfer…onak u uzbuđenju čekali taj dan. I onda kaos…u srijedu popodne mm s posla odvezen na hitnu, ostavljen na intenzivi i slijedi operacija (hvala dragom Bogu, prognoze su dobre). U cetvrtak sam isla na punkciju u totalnom rasulu i dobila 11 js, od toga 9 zrelih koje su zamrznuli. Toliko sam zahvalna svima u Petrovoj na podrsci i suosjecanju, doslovno su me tetosili i dragali, od sestri do moje dr…a ja u suzama.
Sad kod frendice u zg (i ona toliko draga da mi je dala da se uselim na tri dana samo da mogu biti svaki dan kod mm u bolnici). Toliko stresa da covjek ne povjeruje. Jos k tome i neki hiper, pa mi je sve bolno i naoteceno…ah, nadam se da iza kiše dolazi sunce. Oprostite na placljivom postu, moram to baciti iz sebe. Strahovala sam za njegov zivot, nadam se da ce operacija proci u redu i da sljedece godine u ovo vrijeme imamo djecicu ❤
Ajme, pa sto je bilo?
Znam da ti je sad uzasno tesko, ali mozes ti to. Isplaci se kad ti treba, a onda glavu gore i gurat dalje, nema druge <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
U cetvrtak smo trebali imati punkciju i transfer…onak u uzbuđenju čekali taj dan. I onda kaos…u srijedu popodne mm s posla odvezen na hitnu, ostavljen na intenzivi i slijedi operacija (hvala dragom Bogu, prognoze su dobre). U cetvrtak sam isla na punkciju u totalnom rasulu i dobila 11 js, od toga 9 zrelih koje su zamrznuli. Toliko sam zahvalna svima u Petrovoj na podrsci i suosjecanju, doslovno su me tetosili i dragali, od sestri do moje dr…a ja u suzama.
Sad kod frendice u zg (i ona toliko draga da mi je dala da se uselim na tri dana samo da mogu biti svaki dan kod mm u bolnici). Toliko stresa da covjek ne povjeruje. Jos k tome i neki hiper, pa mi je sve bolno i naoteceno…ah, nadam se da iza kiše dolazi sunce. Oprostite na placljivom postu, moram to baciti iz sebe. Strahovala sam za njegov zivot, nadam se da ce operacija proci u redu i da sljedece godine u ovo vrijeme imamo djecicu ❤
Joj strasno. Nadam se da nije nista opasno i da ce biti dobro. Super da su u petrovoj imali razumijevanja jer je ionako to stresna situacija. Javljaj kako je proslo. Bog ce vas nagraditi sigurno nakon ovakve nevolje💞
Cure citam vas, mislim na vas, saljem pozitivne vibre i cekam lijepa vijesti🤗❤🤞🙏kad padaju prve bete ili testici?
Sto se tice prijateljica, one se trude shvatiti, poslusaju, zovu, ali nitko to ne moze shvatiti...svi govore opusti se, doci ce...sad kad sam ostala trudna-ne brini, opusti se, panicari,s bit ce sve ok...ne mogu one to shvatiti, mogu samo ponavljati fraze. Ne razumiju koliko je tu straha, borbe, godina cekanja, pretraga, suza...
💙
A i sve da razumiju, problem ostaje isti, nista mi necemo biti manje tuzne i zabrinute sto one razumiju i sto ce nas saslusati 5minuta. Mi se same moramo posloziti sto vise mozemo...jake smo mi🤗💪
💙
Rose potpisujem!!!
Nisam sigurna kad bi betu vadila.. mislim da testove necu raditi nego bi bas cekala betu.. a transfer blastice sam imala 5.12. i odmah sutradan sam imala bolove u stomaku i mali smedi iscjedak.. hmm, sta vi mislite?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Vecina bi nas najradije izbjegla da moze, tko se jos voli sa neplodnima razgovarati - a nije li rjesenje da svi posvojimo napustenu djecu... na to mi pucaju zile u mozgu... zar ne trebaju svi ciniti dobra djela i uzimati djecu koja nemaju roditelje a ne praviti svoju?
Jucer sam bila na krstenju... hrabro sa se suocila sa bebama i bilo mi je ok, nisam se htjela zavuci u mrak i ostati doma...
U braku sam 13 godina dozivjela od ljudi valjda sve opcije... nemojte previse uzimati k srcu, najcesce ne znaju sto bi nam rekli a svima je bed ne reci nista, a to je nekad najbolje
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Rose potpisujem!!!
Nisam sigurna kad bi betu vadila.. mislim da testove necu raditi nego bi bas cekala betu.. a transfer blastice sam imala 5.12. i odmah sutradan sam imala bolove u stomaku i mali smedi iscjedak.. hmm, sta vi mislite?
Ja sam radila betu jako rano jer nisam izdrzala...9.i 11.dan, a onda i 21. Do 7.dana bila ok i onda zabrijala da nis od toga i radila test 8.dan.
Moze biti od punkcije ako si je imala, za implanraciju mozda ipak prerano odmah drugi dan, moze biti i od crimonea ili utrica...a ko bi to znao, ali drzim fige da bude uspjeano
💙
Vecina bi nas najradije izbjegla da moze, tko se jos voli sa neplodnima razgovarati - a nije li rjesenje da svi posvojimo napustenu djecu… na to mi pucaju zile u mozgu… zar ne trebaju svi ciniti dobra djela i uzimati djecu koja nemaju roditelje a ne praviti svoju?
Jucer sam bila na krstenju… hrabro sa se suocila sa bebama i bilo mi je ok, nisam se htjela zavuci u mrak i ostati doma…
U braku sam 13 godina dozivjela od ljudi valjda sve opcije… nemojte previse uzimati k srcu, najcesce ne znaju sto bi nam rekli a svima je bed ne reci nista, a to je nekad najbolje
E da....kad kažu zašto ne posvojite, toliko djece bez roditelja a vi bacate novce na IVf, kao da je to otić tamo i u izlogu izabrat kojeg ćeš povest doma. Na kojem planetu žive ti ljudi? Kojim se drogama pucaju da i meni malo daju
Cure ljudi nas ne razumiju. Ja imam tri sestre i svaka ima djecu - one me ne razumiju nego govore da ima vaznijih stvari u zivotu od djece i da ne vrijedi da toliko patim, da se razvedem ako vec ne kmogu da se izborim sa tim itd. Sta ocekivati od drugih ljudi.. Sto je najgore ja mislim da me ni moj mm ne razumije skroz - jer on nije u problemu vec ja. Mi i ne pricamo o tome
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji