Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kiki989
    07. Prosinac 2019. 16:46

kiki989

Marta...

Bellaa draga pa kako si ti hvala na dobrim željama ❤️
    Sunshine 🧒 👧 🧒 su ti Krasna 😊😊😊moji nisu bili takvi nekak su se rubovi raspadali… Nadam se da će u ovom postupku biti savršeni 😊.
    Kiki da li se pojačava ili je vrlo malo nadam se da će biti sve ok ❤️
    Gelica kod tebe sve ok…😊

Pobjeglo mi bez komentara, ma skoro pa i neprimjetno mi... mala mrljica cijeli dan....

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Marta...
    07. Prosinac 2019. 16:58

kiki989

kiki989

Marta...

Bellaa draga pa kako si ti hvala na dobrim željama ❤️
    Sunshine 🧒 👧 🧒 su ti Krasna 😊😊😊moji nisu bili takvi nekak su se rubovi raspadali… Nadam se da će u ovom postupku biti savršeni 😊.
    Kiki da li se pojačava ili je vrlo malo nadam se da će biti sve ok ❤️
    Gelica kod tebe sve ok…😊

Pobjeglo mi bez komentara, ma skoro pa i neprimjetno mi… mala mrljica cijeli dan….

Vjerujem da je to dobar znak ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

PinkFairydust
    07. Prosinac 2019. 17:28

Bok svima:) Evo i mene nove k vama... Dragi i ja nismo jos prakticku ni poceli, a evo nas vec u obradi za MPO. Za sad smo u nekom meduprostoru, cekamo nalaze, nista se jos ne zna... ali mene cijela situacija dosta opterecuje. I nekako mi je najgore u cijeloj prici sto imam osjecaj da nemam s kime normalno razgovarati. Povjerila sam se mami i 2 najbolje frendice... sve 3 su promijenile temu u roku od 15sec, a jedina reakcija je bila "ma kaj se sekiras, bit ce to sve ok, samo se opusti". Moguce da sam preosjetljiva jer PMS:):), ali nekako imam osjecaj da svi dismisaju to kako se osjecam i trenutno mi je to najgore od svega. Pa sam dosla cviliti tu na forum:):) 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

07. Prosinac 2019. 17:42

Gelica

Bozma

Sunshine, e pa bas su ti lijepi. Ja sam odmah isla ćirnit svoju zadnju sliku. Nisam expert ali cini mi se da ove tvoje izgledaju puno bolje…baš kao slike blastica po internetu. Moje nekako imaju debeli omotac 🙈

Ja nisam nikad dobila sličice svojih, a baš me zanima kako izgledaju.

Ma ja sam dobila 4 komada pa sam im se divila bas su bile skolski primjerak🤦‍♀️ i na kraju bacila😄😄😄🤦‍♀️

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 17:55

marijaiva

Gelica

Bozma

Sunshine, e pa bas su ti lijepi. Ja sam odmah isla ćirnit svoju zadnju sliku. Nisam expert ali cini mi se da ove tvoje izgledaju puno bolje…baš kao slike blastica po internetu. Moje nekako imaju debeli omotac 🙈

Ma ja sam dobila 4 komada pa sam im se divila bas su bile skolski primjerak🤦‍♀️ i na kraju bacila😄😄😄🤦‍♀️

Ako postupak ne uspije, i bolje baciti jer je samo bolni podsjetnik.. Ali ako uspije mislim da je fora imati kao uspomenu :) 

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 17:58

PinkFairydust

Bok svima:) Evo i mene nove k vama… Dragi i ja nismo jos prakticku ni poceli, a evo nas vec u obradi za MPO. Za sad smo u nekom meduprostoru, cekamo nalaze, nista se jos ne zna… ali mene cijela situacija dosta opterecuje. I nekako mi je najgore u cijeloj prici sto imam osjecaj da nemam s kime normalno razgovarati. Povjerila sam se mami i 2 najbolje frendice… sve 3 su promijenile temu u roku od 15sec, a jedina reakcija je bila "ma kaj se sekiras, bit ce to sve ok, samo se opusti". Moguce da sam preosjetljiva jer PMS:):), ali nekako imam osjecaj da svi dismisaju to kako se osjecam i trenutno mi je to najgore od svega. Pa sam dosla cviliti tu na forum:):)

Dobrodošla, i želim  da ti uspije što prije :) Meni se više uopće sa nikim niti neda više pričat o tome, jer baš nitko to ne kuži ako nije to prošao. Samo jedna prijateljica me baš kuži i sa njom mogu razgovarat, i sestra. Ove ostale sve super, podupiru me ali ne kuze koliko je to stresno i baš tako kako ti kažeš, njima je to ono nešto što u biti i nije problem i riješiti će se te ajmo na drugu temu.... Teško je to, i zato i jedno ovdje da se možemo jadati i pomagati. :) 

07. Prosinac 2019. 18:21

Gelica

marijaiva

Gelica

Bozma

Ako postupak ne uspije, i bolje baciti jer je samo bolni podsjetnik.. Ali ako uspije mislim da je fora imati kao uspomenu :)

Bas tako.. I testove sam tako cuvala od one sjene do tamne crte, i to pobacala🙄🤦‍♀️

PinkFairydust
    07. Prosinac 2019. 18:37

Gelica

Dobrodošla, i želim da ti uspije što prije :) Meni se više uopće sa nikim niti neda više pričat o tome, jer baš nitko to ne kuži ako nije to prošao. Samo jedna prijateljica me baš kuži i sa njom mogu razgovarat, i sestra. Ove ostale sve super, podupiru me ali ne kuze koliko je to stresno i baš tako kako ti kažeš, njima je to ono nešto što u biti i nije problem i riješiti će se te ajmo na drugu temu…. Teško je to, i zato i jedno ovdje da se možemo jadati i pomagati. :)

Bas to. Ja imam osjecaj da mi se cijeli svijet preokrenuo naglavacke, brine me 100 stvari, ne znam odakle bih krenula, a njima ko da sam rekla da mi je izbio prist na celu. Ic okej, ma proci ce. Argh. I onda mi nastave pricat neke gluposti, tipa majka o tom kak ide peglat ves, frendica o nekom liku koji joj se ni ne svida kak joj je poslao poruku. I onda po tom drve valjda pol sata. Ajmemeni. :nemrem:

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 18:51

PinkFairydust

Gelica

Dobrodošla, i želim da ti uspije što prije :) Meni se više uopće sa nikim niti neda više pričat o tome, jer baš nitko to ne kuži ako nije to prošao. Samo jedna prijateljica me baš kuži i sa njom mogu razgovarat, i sestra. Ove ostale sve super, podupiru me ali ne kuze koliko je to stresno i baš tako kako ti kažeš, njima je to ono nešto što u biti i nije problem i riješiti će se te ajmo na drugu temu…. Teško je to, i zato i jedno ovdje da se možemo jadati i pomagati. :)

Bas to. Ja imam osjecaj da mi se cijeli svijet preokrenuo naglavacke, brine me 100 stvari, ne znam odakle bih krenula, a njima ko da sam rekla da mi je izbio prist na celu. Ic okej, ma proci ce. Argh. I onda mi nastave pricat neke gluposti, tipa majka o tom kak ide peglat ves, frendica o nekom liku koji joj se ni ne svida kak joj je poslao poruku. I onda po tom drve valjda pol sata. Ajmemeni. :nemrem:

Nažalost to je tako... trebalo bi više pričati u javnosti o tome, mediji, tv.. da se podigne razina svijesti o tome među ljudima. Tu i tamo izade neka prica u javnost, ali nije to niti priblizno dovoljno da ljudi shvate. Ali znaš, niti ja dok nisam ušla u to nisam kuzila koliko je to teško, i stresno. A imala sam par prijateljica koje su kroz to prolazile i kroz njihovu priču sam počela shvaćati pomalo kakva je to stvarno borba. 

• Gelica
    07. Prosinac 2019. 18:52

PinkFairydust

Gelica

Na sreću, tu možeš pitati sve sta te zanima, i uvijek će se naći netko tko zna kako pomoći. :) Vjeruj mi, to jako puno znači, ja sam tu puno saznala i puno su mi neke stvari olakšale cure ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.