Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    24. Studeni 2019. 16:49

mejan

hvala svima! zvat cu odmah ujutro.
    zadnji put sam isto krvarila do transfera ali puno manje (svega par kapi dan prije transfera) pa su mi rekli da je to ok. ali ovo mi se cini malo previse.
    marijaiva, ne boli me nista. dobili smo dvije stanice.

Zovi odmah, nemoj čekati jutro jer ako su neku žilicu ili nešto probili nije baš za čekati jutro, pogotovo kažeš 2 stanice znači da nije niti bilo puno uboda...ja bih zvala odmah. Koliko folikula?

• Gelica
    24. Studeni 2019. 16:49

vuky

Gelicasretno sutra!

Hvala :) 

• mejan
    24. Studeni 2019. 16:56

a koga cu zvati sad u nedjelju? isli smo privatno

Rose1
    24. Studeni 2019. 17:22

Jenn nadam se da si prerano radila🤞🙏
    Vuky a ne znaju oni zasto se ne primi, kod svakoga je drugačije, moze bilo koja sitnica utjecati, stvarno je bezbroj razloga
    Mejan ja sam malo krvarila dva dana, ali malo 
    Gelica sretnooo 🤗

💙

Rose1
    24. Studeni 2019. 17:23

Mejan mozes i na hitnu ako dosta krvaris

💙

• Gelica
    24. Studeni 2019. 17:28

Rose1

Mejan mozes i na hitnu ako dosta 

Rose1

Jenn nadam se da si prerano radila🤞🙏
    Vuky a ne znaju oni zasto se ne primi, kod svakoga je drugačije, moze bilo koja sitnica utjecati, stvarno je bezbroj razloga
    Mejan ja sam malo krvarila dva dana, ali malo
    Gelica sretnooo 🤗

Hvala ☺️🥰

• mejan
    24. Studeni 2019. 17:28

Rose1, hvala, nije strasno stvarno. ne boli nista, samo me brine da se ne oduzi od ET.

• Gelica
    24. Studeni 2019. 17:30

mejan

a koga cu zvati sad u nedjelju? isli smo privatno

Nemaš broj od dr. ili sestre? A na hitnu onda, ako krvaris kao menzis to nije baš " normalno". Radje idi pa neka bude i za ništa, nego da čekaš pa da bude nešto. 

• mejan
    24. Studeni 2019. 17:31

uspjela sam kontaktirati doktora, kaze da je sve su redu, samo da mirujem :)
    eto, ako se kome nesto slicno dogodi, da zna da nije nista strasno :) 

• mejan
    24. Studeni 2019. 17:34

hocu reci, svatko neka provjeri sa svojim doktorom, ali navodno nije razlog za paniku :) 
    (iako, nije bas ugodno iskustvo)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.