cure pozdrav!
cesto vas citam ali ne stignem redovito pratiti i pisati..
ja sam sada u drugom postupku i jucer sam imala punkciju. dosta sam krvarila i nastavilo se danas. u prvom postupku sam krvarila manje pa me ovo malo brine, izgleda kao lagana menstruacija.
ima li koja cura iskustva s tim? jesu li vam vracali zametke iako ste krvarile? brine me to…
Ne znam ni ja.. Bila sam vec na 7 punkcija i nisam krvarila.. Znala je bit kap dvije to su mi i rekli da je to normalno jer znaju nekad neku zilicu piknuti.. A sad za ovo kao menstrualno krvarenje nisam bas sigurna da je 'normalno'… Jel te sta boli, koliko si imala stanica?
Najbolje da da nazove doktora ili sestre na odjelu gdje si bila ako se krvarenje ne smiri…
Meni je na otpusnoj listi nakon aspiracije pisalo da u slucaju obilnog krvarenja se javim klinici gdje je ista obavljena. Najbolje da ih pozoves i pitas. Na kraju i da podjes na pregled prije transfera.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
cure pozdrav!
cesto vas citam ali ne stignem redovito pratiti i pisati..
ja sam sada u drugom postupku i jucer sam imala punkciju. dosta sam krvarila i nastavilo se danas. u prvom postupku sam krvarila manje pa me ovo malo brine, izgleda kao lagana menstruacija.
ima li koja cura iskustva s tim? jesu li vam vracali zametke iako ste krvarile? brine me to…
Znala sam na gazi(koju mi dr stavi nakon punkcike) imati nesto krvi al nista strasno..nakon punkcije pola sata sam ju vadila i nikad mi nije nakon nje na ulosku bilo ni kapljica krvi.Najbolje je javit se dr gdje si imala punkciju jer meni su rekli da ako krbarim odmah isti dan dolazim k njima jer oni znaju sto su radili i ako je ostecena zilica tokom punkcije zna krvarit pa ides na sivanje
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure mene sad brine što sam ja zadnjih 7 dana pila Aspirin protect, to mi je ljekarnik rekao još u prvoj stimulaciji zbog tih hormona koje uzimamo da je dobro ako imam sklonost ugruscima. Dr Alebic ne zna jer sam mu zaboravila reć da pijem Aspirin, a sutra je punkcija. Sad me strah da ne bi krvarila više nego što trebam zbog tog Aspirina. Jučer sam zadnji popila. Da li je netko bio na punkciji a pio Aspirin??
Gelice, ja sam prije prviđe aspiracije bila na aspirinu, čitav ciklus, isto tako mi netko rekao da pijem zbog cirkulacije. nije bilo nikakvog krvarenja. Ono kap na ulošku nakon aspiracije i to je bilo to
Gelice, ja sam prije prviđe aspiracije bila na aspirinu, čitav ciklus, isto tako mi netko rekao da pijem zbog cirkulacije. nije bilo nikakvog krvarenja. Ono kap na ulošku nakon aspiracije i to je bilo to
A super! Baš me brinulo, jer prvi put sam prestala piti Aspirin par dana prije punkcije a sad sam zaboravila! Tako mi je brzo prošao taj dio do aspiracije ovaj put, da uopće nemam osjećaj da sam bila u nekom postupku. 😀 Ovaj ponedjeljak sam počela sa stimulacijom a sutra već idem na punkciju! 7 dana sve zajedno...
hvala svima! zvat cu odmah ujutro.
zadnji put sam isto krvarila do transfera ali puno manje (svega par kapi dan prije transfera) pa su mi rekli da je to ok. ali ovo mi se cini malo previse.
marijaiva, ne boli me nista. dobili smo dvije stanice.
Već me polako hvata panika od sutra, mislila sam da će me biti manje strah drugi put ali ne baš 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji