Ja napravila test jutros..minus 😢 6dnt blastice, tjesim se da je mozda rano..
😢..dal vadis betu,kad?
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Ovo mi je cetvrti, peti ako racunamo jedan prirodni u kojem nismo dobili stanicu..kod nas je beta 3 tjedna nakon transfera tako da nju uglavnom niti ne docekam.
Kiki sretno! Samo pozitivno i budi spremna na sve, na plus i minus. Prvi je najteži, ja sam se baš bila šokirala isto Prvi put kad nije bilo ništa, nije niti kasnije lakše ali već znaš kako to ide i nekako si spremniji. Što se tiče hipera, još ti je rano za hiper. Ja sam imala isto blagi hiper, ali nisam ništa posebno osjećala osim nadutosti, i tek nakon punkcije sam teže disala ali bez bolova. Ali doktori sve prate, zato se i rade ceste folikulometrije sa vise šta se dešava. Držim 🤞da ti prvi bude dobitni!
Avama, šta kaže doktor za tu cistu koja te boli?
Ja isto pijem svašta za j.s. Ali počela tek prije mjesec i pol pa možda još za ovaj postupak nije ništa pomoglo, i ako ne uspije počet ću piti i DHEA jer mi je dosaonizi nalaz.
A je kazu zasto? Mislim, jasno je meni da je to i milion stvari koje se mogu poklopiti....ali ono... zasto?
A je kazu zasto? Mislim, jasno je meni da je to i milion stvari koje se mogu poklopiti….ali ono… zasto?
E draga da bar oni znaju to carobno pitanje sve bi od prve bile trudne... Nema ti tu tocno odgovora, sve je to lutrija i netko jednostavno ima vise srece pa mu se sve poklopi od prve, nekom od pete nekom i nikad...
Hvala svim curama na jako puno informacija i rijeci potpore... Lakse mi je kad znam da tu mogu uvijek sve pitati..
Pisem vam sutraa 😘
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Ja napravila test jutros..minus 😢 6dnt blastice, tjesim se da je mozda rano..
Jenn ma prerano je, a i ne pokaže svima baš u dan isto. Ponovi za 2-3 dana. Žao mi je, i znam kakvo je to mučenje čekati na betu ali pričekaj još koji dan pa probaj ponoviti testic. Držim 🤞 na najjače draga!.🤱🥰
cure pozdrav!
cesto vas citam ali ne stignem redovito pratiti i pisati..
ja sam sada u drugom postupku i jucer sam imala punkciju. dosta sam krvarila i nastavilo se danas. u prvom postupku sam krvarila manje pa me ovo malo brine, izgleda kao lagana menstruacija.
ima li koja cura iskustva s tim? jesu li vam vracali zametke iako ste krvarile? brine me to...
cure pozdrav!
ja sam sada u drugom postupku i jucer sam imala punkciju. dosta sam krvarila i nastavilo se danas. u prvom postupku sam krvarila manje pa me ovo malo brine, izgleda kao lagana menstruacija.
ima li koja cura iskustva s tim? jesu li vam vracali zametke iako ste krvarile? brine me to…
Ne znam šta reći, ja nisam uopće krvarila, samo lagano roskasto onako vodeno ali samo koji sat nakon. I poslije više ništa. Možda najbolje da zoveš doktora svog i pitaš njega. Nadam se da je sve ok. :)
cure pozdrav!
ima li koja cura iskustva s tim? jesu li vam vracali zametke iako ste krvarile? brine me to…
Ne znam ni ja.. Bila sam vec na 7 punkcija i nisam krvarila.. Znala je bit kap dvije to su mi i rekli da je to normalno jer znaju nekad neku zilicu piknuti.. A sad za ovo kao menstrualno krvarenje nisam bas sigurna da je 'normalno'... Jel te sta boli, koliko si imala stanica?
Najbolje da da nazove doktora ili sestre na odjelu gdje si bila ako se krvarenje ne smiri...
Sortiraj odgovore
Najstariji