Vuky hvala do neba na detaljnom opisu... a znas kako je to, uvijek postoji neka nada.. ali, da znam da je velika sansa isto tako da ne uspije, znam nazalost... bit cete obavjestene o svemu... nadam se najboljem, a sta bude bit ce..
Moze li mi neko rec nesto o hiperu? Kaze mi prijateljica da po mojim sinptomima postoji sansa da imam hiper, ne znam sta je to?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
kiki mislim da je jos prerano da imas hiper, ti si tek pocela sa terapijom koliko sam skuzila... Hiper je stanje zbog kada se jajnici povecaju i nakuplja se tekucina u trbuhu... pojednostavljeni... Ali sutra ce vec vidjeti doktor sto se dogada!
Rose hvala ti... sve to moj realni mozak zna... emotivni malo drugacije reagira! Sredila sam se vec... vidjeti cemo sto dalje... sigurno necu odustati... samo dal cu u Cito ili kamo drugdje, ne znam...
Vuky hvala na pomoći... javljam sve sutra...
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Ja sam koristila bemfolu 225, menopur i cetrocide. I ja sam bila uzasno napuhana, i imala blagi hiper. I nisam imala zraka.
Kiki sretno! Samo pozitivno, zasto ti ne bi uspjelo iz prve?! Na ishod ne mozes utjecati, razmisljaj pozitivno. Ja sam sebi govorila nakon transfera da sam trudna dok se drugacije ne dokaze🤞
Mene dosta boli cista koja mi je ostala od stimulacije. Suprugu sam kupiola wellman conception, l carnitin. A sebi cu q10 i maticnu mlijec od pocetka slijedeceg ciklusa, da probamo bar malo ojacati te stanice.
Ja sad uskoro trebam poceti piti duphaston, cekam ovulaciju. Kako nam vrijeme leti, uzas
Kiki sretnoooo!!! Ja sam puregon i orgalutran i zapravo sam se super osjecala, tek nakon punkcije sam se osjecala napuhana i da jajnici su bili uvecani, mislim 6,7mm, ali nije bilo nigdje tekućine pa su napravili transfer. Ta tekućina je isto znak hipera
💙
Kiki sretno! Što se tiče hipera, ja sam imala i tekućine i jajnike od skoro 10 cm pa sam išla na transfer. Bolje sam se osjećala poslije punkcije jer me strašno sve pritiskalo. Nisam imala nikakve simptome hipera nit me išta boljelo.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Ja napravila test jutros..minus 😢 6dnt blastice, tjesim se da je mozda rano..
Jenn iskreno se nadam da je prerano .... drzi se... koji ti je ovo postupak?
Sortiraj odgovore
Najstariji