Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2019. 20:36

avama

avama

Nikitta

Avama kužim, ja sam imala i imam problema sa zubima svako malo, to su užasni bolovi. Neće ti smetati antibiotici za FET, ne brini.

Joj nadam se da nece smetati, sad pijem.do utorka, pa mozda jos 5 dana i to mi bude 15 dan ciklusa a ja tek imam.ovulacije iza 16. Tak da jis 5 dana od ovualcije bude to valjda otislo iz organizma.
    Nikad me ne bole zubi i bas ih cuvam i pazim.

Naravno moze se dogoditi da i moram odgoditi fet zbog toga. U pon cu saznati. Ali mozda ne bi zrebalo smetati ako preatanem piti antibiotik 5,6 dana prije feta.

Inace na Vv je nekad bila uobičajena praksa nakon punkcije 2  dana piti antibiotike da ne dodje do neke upale, preventivne radi. Tako da vjerujem da antibiotici ne bi trebali smetati... 

sunshine25
    15. Studeni 2019. 20:49

Vaki hvala. 
    Pitala sam kako tako kasno, rekao mi je da nema veze kada krenem zbog suprefacta, da sve miruje dok ne krenem s puregonom. Menge još ionako nema, a nadam se da će mi sutra na mail odgovoriti.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

Rose1
    15. Studeni 2019. 20:51

mimi1987

Rose1

Mimi1987 zao mi je sto si sve to morala prolaziti😢nadam se da ce sad biti uspjesno od❤️
    Na simptome se nemoj obazirati, mozes imati sve simptome i da nema trudnoce i obrnuto… Sve je to individualno, mene je samo malo grcilo i drugo nista… Sretnooo

Hvala na utjesi… nadam se i ja da su ovaj put se uhvatili🤞. Jesi li imala implantacijsko krvarenje?

Nisam imala 

💙

• avama
    15. Studeni 2019. 21:06

Mrva1986 gdje si kupila i koji q10?

• Gelica
    15. Studeni 2019. 21:22

mimi1987

MalaM1

Dobrodošla! 🙋
    Evo ja sam išla svako 20min u wc piškit i isto me stomak svrbi još od samog početka.. sada isto .Znam da je to povezano sa širenjem što u mom slučaju još nije počelo ali eto, mene češka. 🤷 Napuhana sam također bila ali tek tamo od 6-7dnt, tada sam i piškit počela često.
    Također su koristili embrio glue. Moj postupak je bio prvi i dobitan. ☺️
    Želim ti da je i tvoj dobitan! Sretnoo 🍀🤞🤗

Jooooj hvala ti…nadam se i ja da su to neki simptomi za pozotivan ishod jer iskreno nakon dva postupka i svakakvih nekih cudnih simptoma ovaj put je nekako sve drugacije. A mozda je i psiha koja se igra malo. treba samo izdrzat jos 10 dana…ako m.. ne dodje za 5 dana ko sto bi trebala u slucaju da opet bude negativno.

Dobrodošla! Zao mi je što si prošla sve ovo šta si napisala do sada, i iskreno se nadam da će ti ovaj put uspjeti. Ja sam isto koristila embrio glue u zadnjem transferu ali nažalost nije uspjelo. Mene je ulaz u rodnicu svrbio tj peklo me i osjecaj da moram mokriti ali to je dr rekao od utrogestana i dao mi Rojazol koji mi je odmah smirio reakciju. Ah simptoma ima svakakvih ali nikad ne znamo da li je to 9d hormona ili trudnoće. Želim ti veliku betu!! :) 🥰🙏🤱

15. Studeni 2019. 21:49

sunshine25

Vaki hvala.
    Pitala sam kako tako kasno, rekao mi je da nema veze kada krenem zbog suprefacta, da sve miruje dok ne krenem s puregonom. Menge još ionako nema, a nadam se da će mi sutra na mail odgovoriti.

Odgovorit ce ti sutra sigurno. 
    Iako ne kuzim ako mengu jos nisi ni dobila zasto bi kretala 4 ili 5 dan sa stimulacijom, sto onda ne krenes tipa 3 dan? Ili ti je on bas rekao da krenes 4, 5 dan, taj dio ne razumijem. Ako nema veze kao sto on kaze🤔
    Koje lijekove si si izabrala za simulaciju? 
    Da li je jos uvijek tako na slobodan izbor, meni je rekao da uzmem sto god hocu sta je jeftinije, menopur, gonal, puregon ili ovaleap da je to sve isto🙄
    No nije, niti po sastavu, neki su cisti fsh neki kombinacija lh i fsh... 

15. Studeni 2019. 21:50

marijaiva

sunshine25

Vaki hvala.

Odgovorit ce ti sutra sigurno.
    Iako ne kuzim ako mengu jos nisi ni dobila zasto bi kretala 4 ili 5 dan sa stimulacijom, sto onda ne krenes tipa 3 dan? Ili ti je on bas rekao da krenes 4, 5 dan, taj dio ne razumijem. Ako nema veze kao sto on kaze🤔
    Koje lijekove si si izabrala za simulaciju?
    Da li je jos uvijek tako na slobodan izbor, meni je rekao da uzmem sto god hocu sta je jeftinije, menopur, gonal, puregon ili ovaleap da je to sve isto🙄
    No nije, niti po sastavu, neki su cisti fsh neki kombinacija lh i fsh…

Anha sad vidim da ces puregon koristiti😉

skoljka
    15. Studeni 2019. 21:54

marijaiva

Vaki

Sunshine - onaj papir je samo špranca. Meni je tamo isto pisalo 2.dc, a trebala sam početi 3.dc.

Slazem se s tim, i ja sam nekad kretala 2 nekad 3 dan ciklusa sa stimulacijom .. No 4 ili 5 dan mi se ipak cini malo previse ne znam…

Ja sam u dobitnom krenula od 4dc, jer su cekali da mi sa mengom ode cista, tako je i bilo. Ja sam isto mialila sve samo uzalud, al evo nije bilo. 

skoljka
    15. Studeni 2019. 21:58

Iskra

Cure utrogestan vaginalete stavljam do 12tt ili i 12 t????? Tnx😘

To ti mora odrediti mpo dr, sigurno ces morati duze, rijetko koja od nas je trosila 12tt, ja sam do 20tt. To sve ovisi hoces li imati kakvih krvuckanja, smedjarena itd, to ti zelim do neba da nemas jer je ogroman stres. 

15. Studeni 2019. 22:09

💙✨🤴🏻✨💙

marijaiva

Vaki

Sunshine - onaj papir je samo špranca. Meni je tamo isto pisalo 2.dc, a trebala sam početi 3.dc.

Slazem se s tim, i ja sam nekad kretala 2 nekad 3 dan ciklusa sa stimulacijom .. No 4 ili 5 dan mi se ipak cini malo previse ne znam…

Ja sam u dobitnom krenula od 4dc, jer su cekali da mi sa mengom ode cista, tako je i bilo. Ja sam isto mialila sve samo uzalud, al evo nije bilo.

Eto super❤️
    Ma nekad zbilja mislim da ni oni nemaju pojma.. Nekad je bitan i sat davanja injekcija a  eto negdje ni dan🤣, pa odredjivanje 1 dana ciklusa ako je poslije 17 sati iduci  dan je prvi dan🙄
    Pa davanje injekcija tipa u 9 do 10 ja cekam na vv do 13 da dodjem na red i onda tek dobijem injekciju mislim si tko je sad tu lud a dva dana prije mi sestra kaze da moram pazit da davanje injekcija bude najduze u razmaku 2 sata.. I tak.. Svega sam se naslusala 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.