MalaM1, dvojajčane su, bile su dvije blastice u pitanju, FET.
Gornja slika je ta prazna GV, a donja slika je sa EO. I da, lijevo od nje se malo nazire ta druga GV. To sam bila na hitnoj, i drugi put sa 6+5 kad smo dobili oba otkucaja jer sam krvarila a mislila sam da gubimo tu jednu. Na kraju je hematom bio u pitanju.
I jesu li bebe sad približno iste veličine ili je jedna malo manja, ona gdje je bila manja GV?
Usput čestitam! 😁🥰🤗
Sad su skoro iste, al do negdje oko 16tj. je ta uvijek bila manja za par dana razlike, i polako je nadolazila. Razlika se smanjila. 😁🤗
Hvala ti, i tebi sretno 🤞🤞🍀🍀
Ģelice-hvala ti..💞
Nikitta-sto se tice sp nista nam nisu rekli…
Da krenem ispocetka,moras doci oko 15 do 8 kod njih(natasta),odmah te sestra B.(tebe i muza) odvede u apartman(imas krevet,muz ima dvosjed,wc sa tus kadom,tv u sobi) tu obadvoje ispunite formulare,ti jos imas i formular za anesteziologa.Kad sve popunis i potpises ides dr jos jednom na pregled,vracas se u sobu anesteziolog te poslusa postavi par pitanja,presvuces se u spavacicu,ogrtac i slape(imas njihovo a mos i svoje ponit),tad dolazi sestra B. po tebe (muz ceka u sobi),vodi te u salu,svi su stvarno super(s tobom su sestra Barbara i Valentina,dr.Štimac i dr.Alebic i dvije anesteziologinje mislim jedna bila iznad mene druga sjedila pored mene i anesteziju davala).Za tren sve gotovo,u sobu se vratila za 20 min(premda se ja ne sjecam ama bas nicega dok nisam u sobu dosla).Tu lezis 2 sata,primas infuziju i mjere ti tlak i otkucaje srca,dr.A prije dode obavijestit muza o stanju.Tek nakon nekih 30 -40min dolazi embriolog po muza da da svoj doprinos.Za sat vremena sestra dolazi nosi ti casu soka da popijes vadi bramilu i kaze ti kad mos ustat i ici.Dr.A odmah donese otpusno pismo i terapiju.Tako da kad se spremis ides odmah kuci..Uglavnom moje iskustvo danas i ona sa VV su nebo i zemlja…nista me ne boli( malo.kad zakasljem) kao da i nisam bila na punkciji…EvoNikittanadam se da je dosta detaljno napisano🤗
I nisu vam rekli nista hoce li imat s cim oplodit?!
Nisu...to je i mene malo zbunilo...muz je dao sjeme tek nakon punkcije...rekli javit sutra i to je to...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Nikitta kraljice👑NAŠA samo hrabro mila,ti si čudo od žene rišit ćeš se ti tog vraga,💗polako se kola Božja voze,ti si jača od bolešćine💪.
Cure utrogestan vaginalete stavljam do 12tt ili i 12 t????? Tnx😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Dobro vece svima..ja sam tu nova ali stalno citam vase poruke i savjete i utijehe. Da pokusam nekako u kretko opisat moj put do ivf postupka.Imam 32 g. I prije 10 g. mi je izvadjen ljevi jajovod zbog vanmaternicne trudnoce koju moj tadasnji ginekolog nije vidjeo pa mi je prepiso antibiotik za upalu jajnika😨. Nakon toga nikad vise nisam uspijela ostat trudna. Da bi prije godinu dana opet zavrsila na operaciju za miom i prohodnost desnog jajovoda...da bi na kraju i taj desni izvadili jer je bio skroz zacepljen. U ozujaku ove godine sam prvi put isla na razgovor za ivf postupak..nakon toga hormonska terapija,onda vadjenje folikula (njih 4 je bilo od kojih jedan samo opsto)...embriotransfer 5 dan... bez trudnoce. Onda iznova nakon mjesec dana pauze opet hormonska terapije...super... vadjenje folikula (ovaj put njih od 7..ostalo 4 ziva) i onda katastrofa!!! bolovi uzasni toliko da sam pomisla ok! Ovo je moj kraj ...to je to.... da bi odmah dan poslje vadjenja folikula zavrsila u bolnicu zbog hiperstimuliranih jajnika. Trbuh napuhan ko da sam u 8 mjesecu trudnoce,zeludac oce da iskoci van,bolovi uzasni. Nakon dva mjeseca pauze da tjelo dodje na svoju normalu,opet embriotransfer ovog puta smrznutih embriona(dva vracena)...opet bez trudnoce. Sad sam u trecem pokusaju ali bez hormonske terapije naravno i uradjeno mi endometrial scraching ili kako bi tu rekli grebanje maternice i sad tjedan dana od ocekivanog ciklusa obavljen embriotransfer(dva embriona) sa embrio glue "ljepilom". Test moram napravit za dva tjedna. Od simptoma imam svasta i nista. Ljevi jajnik stalno ko da me pritisce,trbuh napuhan ali bezbolan i stalno me svrbi(znam mozda si umisljam ali stvarno svrbi)...svakih 20 min moran na wc(ali to je moguce i zbog progesterona)Nervoza uzasna i ko da mi u zelucu nesto gori. E sad... dali je itko od vas imao takve simptome i ipak doceo visoku betu? Jeli imate iskustva sa tim embrio glue postupkom? Oprostite na "knjigu"... ali krace nisam znala napisat. Zelim svu srecu svima vama i puno plusica uskoro.
Mimi1987 zao mi je sto si sve to morala prolaziti😢nadam se da ce sad biti uspjesno od❤️
Na simptome se nemoj obazirati, mozes imati sve simptome i da nema trudnoce i obrnuto... Sve je to individualno, mene je samo malo grcilo i drugo nista... Sretnooo
💙
Mimi1987 zao mi je sto si sve to morala prolaziti😢nadam se da ce sad biti uspjesno od❤️
Na simptome se nemoj obazirati, mozes imati sve simptome i da nema trudnoce i obrnuto… Sve je to individualno, mene je samo malo grcilo i drugo nista… Sretnooo
Hvala na utjesi... nadam se i ja da su ovaj put se uhvatili🤞. Jesi li imala implantacijsko krvarenje?
Cure ja bila danas kod endokrinologa da mi pogleda stitnjacu i hormone, sve super kaže,
I vidjela mi je rezultate vitamina D i njezina je preporuka 15000 Iu jednom tjedno i to najbolje u kapima, ona jedna bočica dakle. I kaže da je važan za puno toga taj vitamin, ne samo za plodnost, a referentna vrijednost je od 30 na gore. Dakle sve ispod je deficit.
Ketice čuvaj sebe, proći ce i to a onda možes dalje u nove pobjede do svoje bebuske ❤️
Avama kužim, ja sam imala i imam problema sa zubima svako malo, to su užasni bolovi. Neće ti smetati antibiotici za FET, ne brini.
Joj nadam se da nece smetati, sad pijem.do utorka, pa mozda jos 5 dana i to mi bude 15 dan ciklusa a ja tek imam.ovulacije iza 16. Tak da jis 5 dana od ovualcije bude to valjda otislo iz organizma.
Nikad me ne bole zubi i bas ih cuvam i pazim.
Avama kužim, ja sam imala i imam problema sa zubima svako malo, to su užasni bolovi. Neće ti smetati antibiotici za FET, ne brini.
Joj nadam se da nece smetati, sad pijem.do utorka, pa mozda jos 5 dana i to mi bude 15 dan ciklusa a ja tek imam.ovulacije iza 16. Tak da jis 5 dana od ovualcije bude to valjda otislo iz organizma.
Nikad me ne bole zubi i bas ih cuvam i pazim.
Naravno moze se dogoditi da i moram odgoditi fet zbog toga. U pon cu saznati. Ali mozda ne bi zrebalo smetati ako preatanem piti antibiotik 5,6 dana prije feta.
Sortiraj odgovore
Najstariji