Sunshine25 ja sam pocela 2 dc sa stimulacijom, isto je bio dugi protokol sa, sprejom
Sad sam zbunjena. Sigurna sam da mi je rekao tako, a gledam papir koji mi je dao, piše od 2dc. A ne rade sad više, hjoooj. Jel se javljaju na onaj mob?
Da i meni na tom papiru pise 2dc.ne znam Kak danas rade, ako popodne trebala bi se Maja javiti.. .. Ja, sam s doktoromm vecinom mailom komunicirala..
Posalji mu mail odgovorit ce ti.
Na onaj info@repromed ili ima on svoj neki?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sad sam isla gledati. On je meni odgovarao sa doctor-info@poliklinika-repromed.hr
E super, hvala ti puno 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sad sam isla gledati. On je meni odgovarao sa doctor-info@poliklinika-repromed.hr
I na kraju hr tocka zaboravila napisati
Joj bas sam Smotana krivo sam prepisala a slike mi nece ucitati.. Bez tocke na kraju.. Dakle onako kako sam ti prvo napisala..
Izvadili su mi i ljevi sada, nemam sad niti jednog, sad samo ivf, rekao dr. TOMICIC, ODMOR i poslje nove godine opet
Zao mi je kroz sve prolazis nakon toliko puta 😥
Ja se sjecam, skupa smo jednom nesto cekale i komentirale, davno je to bilo..
Joj bas sam Smotana krivo sam prepisala a slike mi nece ucitati.. Bez tocke na kraju.. Dakle onako kako sam ti prvo napisala..
Iako odgovario bi ti i sa ovog koji si ti napisala. Koliko sam ja shvatila na taj info Maja otvara pa mu proslijedi a on odgovara, s tog koji sam ti navela..
MalaM1, dvojajčane su, bile su dvije blastice u pitanju, FET.
Gornja slika je ta prazna GV, a donja slika je sa EO. I da, lijevo od nje se malo nazire ta druga GV. To sam bila na hitnoj, i drugi put sa 6+5 kad smo dobili oba otkucaja jer sam krvarila a mislila sam da gubimo tu jednu. Na kraju je hematom bio u pitanju.
MalaM1, dvojajčane su, bile su dvije blastice u pitanju, FET.
Gornja slika je ta prazna GV, a donja slika je sa EO. I da, lijevo od nje se malo nazire ta druga GV. To sam bila na hitnoj, i drugi put sa 6+5 kad smo dobili oba otkucaja jer sam krvarila a mislila sam da gubimo tu jednu. Na kraju je hematom bio u pitanju.
I jesu li bebe sad približno iste veličine ili je jedna malo manja, ona gdje je bila manja GV?
Usput čestitam! 😁🥰🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji