Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2019. 15:24

marijaiva

sunshine25

marijaiva

Sunshine25 ja sam pocela 2 dc sa stimulacijom, isto je bio dugi protokol sa, sprejom

Sad sam zbunjena. Sigurna sam da mi je rekao tako, a gledam papir koji mi je dao, piše od 2dc. A ne rade sad više, hjoooj. Jel se javljaju na onaj mob?

Da i meni na tom papiru pise 2dc.ne znam Kak danas rade, ako popodne trebala bi se Maja javiti.. .. Ja, sam s doktoromm vecinom mailom komunicirala..

Posalji mu mail odgovorit ce ti. 

sunshine25
    15. Studeni 2019. 15:28

Na onaj info@repromed ili ima on svoj neki? 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

15. Studeni 2019. 15:33

sunshine25

Sad sam isla gledati. On je meni odgovarao sa doctor-info@poliklinika-repromed.hr

sunshine25
    15. Studeni 2019. 15:34

E super, hvala ti puno 💚

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

15. Studeni 2019. 15:34

marijaiva

sunshine25

Sad sam isla gledati. On je meni odgovarao sa doctor-info@poliklinika-repromed.hr

I na kraju hr tocka zaboravila napisati

15. Studeni 2019. 15:41

marijaiva

marijaiva

sunshine25

Joj bas sam Smotana krivo sam prepisala a slike mi nece ucitati.. Bez tocke na kraju.. Dakle onako kako sam ti prvo napisala.. 

• Joy
    15. Studeni 2019. 15:41

Ketica

Izvadili su mi i ljevi sada, nemam sad niti jednog, sad samo ivf, rekao dr. TOMICIC, ODMOR i poslje nove godine opet

Zao mi je kroz sve prolazis nakon toliko puta 😥 
    Ja se sjecam, skupa smo jednom nesto cekale i komentirale, davno je to bilo..

15. Studeni 2019. 15:43

marijaiva

marijaiva

marijaiva

sunshine25

Joj bas sam Smotana krivo sam prepisala a slike mi nece ucitati.. Bez tocke na kraju.. Dakle onako kako sam ti prvo napisala..

Iako odgovario bi ti i sa ovog koji si ti napisala. Koliko sam ja shvatila na taj info Maja otvara pa mu proslijedi a on odgovara, s tog koji sam ti navela.. 

Lucy_
    15. Studeni 2019. 15:47

MalaM1, dvojajčane su, bile su dvije blastice u pitanju, FET.
    Gornja slika je ta prazna GV, a donja slika je sa EO. I da, lijevo od nje se malo nazire ta druga GV. To sam bila na hitnoj, i drugi put sa 6+5 kad smo dobili oba otkucaja jer sam krvarila a mislila sam da gubimo tu jednu. Na kraju je hematom bio u pitanju. 

MalaM1
    15. Studeni 2019. 17:16

Lucy_

MalaM1, dvojajčane su, bile su dvije blastice u pitanju, FET.
    Gornja slika je ta prazna GV, a donja slika je sa EO. I da, lijevo od nje se malo nazire ta druga GV. To sam bila na hitnoj, i drugi put sa 6+5 kad smo dobili oba otkucaja jer sam krvarila a mislila sam da gubimo tu jednu. Na kraju je hematom bio u pitanju.

I jesu li bebe sad približno iste veličine ili je jedna malo manja, ona gdje je bila manja GV?
    Usput čestitam! 😁🥰🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.