Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaM1
    31. Listopad 2019. 18:34

Rose1

Mrva1986

Cure mjerite li vi bazalnu temperaturu? Citam po forumima da to spominju pa me zanimaju vasa iskustva, pogotovo onih koje su dosle do plusa?

Ja ne, mislim da to nema smisla s obzirom na crinone i utrice

Također ovo mislim. Iako sam ja izmjerila par puta.. A 11dnt kad sam popiškila test , temperatura mi je bila 36,6.. 🤷
    Blacky hvala 🤗😘

MalaM1
    31. Listopad 2019. 18:38

Rose1

Blacky 🤗😘Mrva znam kako ti je, ja sam bila ok do 7.dana, onda 8.vec test… Nije me do danas grcilo, a sad popodne bome dosta

I mene tako grči stalno ali samo kad sam na nogama. Ja sam se već i navikla, postalo mi je normalno 😅,  al ova napuhanost me ubija  i podrigivanje 😩

yvette
    31. Listopad 2019. 18:45

Mrva1986

Cure mjerite li vi bazalnu temperaturu? Citam po forumima da to spominju pa me zanimaju vasa iskustva, pogotovo onih koje su dosle do plusa?

Ja sam mjerila nakon transfera, stalno je bila 37, a tip sam kojem je normalna temp 36.0, zna ici i nize. Popiskila sam sjenicu 6 dnt navecer, a oko 9 dnt je temperatura pala na 36.4 i bas me to prepalo da cu dobiti ali nisam.

Rose1
    31. Listopad 2019. 19:17

MalaM1

Rose1

Blacky 🤗😘Mrva znam kako ti je, ja sam bila ok do 7.dana, onda 8.vec test… Nije me do danas grcilo, a sad popodne bome dosta

I mene tako grči stalno ali samo kad sam na nogama. Ja sam se već i navikla, postalo mi je normalno 😅, al ova napuhanost me ubija i podrigivanje 😩

Znaci i tebe, sad mi je lakse... Mene grci kad sjedim i mirujem... A napuhana jesam uvijek od progesterona, sjedim s otkopcanim hlačama 🙈🙉🙊

💙

• Mathaja23
    31. Listopad 2019. 19:20

thinkpink1

Mala1meni ginic reko da ujutro i navecer bas odlezim, pa sam to doslovce shvatila i nisam se dizala bar 2h, dok ovaj popodne odlezala kolko sam mogla, al min.pola sata
    Mathaja ja sam popila kad bi osjetila takve grcice magnezij+normabel 2mg da mi opusti maternicu. Rekli mi da smijem max.3 normabela od 2mg dnevno

Super hvala na savjetu 😊

• hope1234
    31. Listopad 2019. 21:01

MalaM1

Rose1

I mene tako grči stalno ali samo kad sam na nogama. Ja sam se već i navikla, postalo mi je normalno 😅, al ova napuhanost me ubija i podrigivanje 😩

Takvi su bili moji simptomi...

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Gelica
    31. Listopad 2019. 22:27

Blacky89

Mrva isto smatram da bazalna nije mjerodavna s progesteronom koji koristimo. Sva tri transfera sam mjerila bazalna i uvijek je bila povišena čak i na dan kad sam dobila mengu. Tako da kod mene bazalna 0 bodova.

Tako i meni, ja sam imala cijelo vrijeme nakon transfera temperaturu do 37,4 od progesterona pa sve do menge. Rekao dr da je to normalno.  Tako da to nije mjerodavno kao simptom. 

• Gelica
    31. Listopad 2019. 22:29

Nikitta

Bozma ❤️
    Blacky89 bolje je, ledila sam 2 dana + Voltaren gel. Od danas mažem Polar Ice, definitivno još bolji gel, ne moram više ledit 😂 Barem za ovu lakšu ozljedu. Sad već šepam, ne trebam da me se nosi, Bogu hvala!

Mislila sam na tebe i tvoju nogu, baš mi je drago da ti je bolje :) Ma biti će to ok do Austrije!

• Gelica
    31. Listopad 2019. 22:30

Rose1

Bozma

I danas sve dobre vijesti, samo tako nastavite.
    A vi stare…i mi nove zelimo da nikitta sto prije zatrudni, ali i kad zatrudni neka nam ostane tu, skupa s vama, dobro dodju vaši pozitivni primjeri, a i savjeti i iskustvo

Potpisujem ❤️

Također 😘♥️

• avama
    31. Listopad 2019. 22:53

Taman sam htjela pitati jel to normalno, trbuh mi je naraso ko da sam u 4mj. Isto koristim utrogestan i esteofen. Ali vazno je da nema one nadutosti  od jajnika i hipera. Ovo se da izdrzat. Meni je danas 6dnt. Druge simptome nemam, osim da mi se dva dana jede cajna!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.