Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2019. 17:31

I danas sve dobre vijesti, samo tako nastavite.
    A vi stare...i mi nove zelimo da nikitta sto prije zatrudni, ali i kad zatrudni neka nam ostane tu, skupa s vama, dobro dodju vaši pozitivni primjeri, a i savjeti i iskustvo

Rose1
    31. Listopad 2019. 17:34

Bozma

I danas sve dobre vijesti, samo tako nastavite.
    A vi stare…i mi nove zelimo da nikitta sto prije zatrudni, ali i kad zatrudni neka nam ostane tu, skupa s vama, dobro dodju vaši pozitivni primjeri, a i savjeti i iskustvo

Potpisujem ❤️

💙

31. Listopad 2019. 17:39

Ja se cijeli dan pitam kako je ženama koje imaju po 20 folikula. Ja sa ovo jada, pa kako dan odmice sve se teze gegam i sve se vise otkopčavam. 

• Mrva1986
    31. Listopad 2019. 17:42

Ja danas osijecam neki pritisak u trbuhu, slicno ko za mengu. Danas 6dt. Ko ce docekat 10.11.🙉

• Mrva1986
    31. Listopad 2019. 17:44

Cure mjerite li vi bazalnu temperaturu? Citam po forumima da to spominju pa me zanimaju vasa iskustva, pogotovo onih koje su dosle do plusa? 

• Blacky89
    31. Listopad 2019. 17:50

MamaM i Rose čestitam na predivnim betama 👏🏼😍🍀
    Nikitta jel noga bolje? Voltaren gel uzmi, najbolji je 😉
    Bozma oooo čekaj čari utrogestana ili nekog drugog progesterona pa ces vidit kako se hlace otkopčavati 😂 Dodje ko šlag na tortu poslije štoperice i punkcije 😂🙈
    Daisy 👏🏼👏🏼👏🏼
    Mathaja dobro zvuci kad cice počinju boljeti 🙏
    Mrva 🤞
    Ajmo, koja prva piški test? Nismo dugo vidjele testice 😁

Rose1
    31. Listopad 2019. 17:51

Mrva1986

Cure mjerite li vi bazalnu temperaturu? Citam po forumima da to spominju pa me zanimaju vasa iskustva, pogotovo onih koje su dosle do plusa?

Ja ne, mislim da to nema smisla s obzirom na crinone i utrice 

💙

• Blacky89
    31. Listopad 2019. 17:54

Mrva isto smatram da bazalna nije mjerodavna s progesteronom koji koristimo. Sva tri transfera sam mjerila bazalna i uvijek je bila povišena čak i na dan kad sam dobila mengu. Tako da kod mene bazalna 0 bodova. 

Rose1
    31. Listopad 2019. 18:11

Blacky 🤗😘
    Mrva znam kako ti je, ja sam bila ok do 7.dana, onda 8.vec test... Nije me do danas grcilo, a sad popodne bome dosta 

💙

• thinkpink1
    31. Listopad 2019. 18:19

Mala1 meni ginic reko da ujutro i navecer bas odlezim, pa sam to doslovce shvatila i nisam se dizala bar 2h, dok ovaj popodne odlezala kolko sam mogla, al min.pola sata
    Mathaja ja sam popila kad bi osjetila takve grcice magnezij+normabel 2mg da mi opusti maternicu. Rekli mi da smijem max.3 normabela od 2mg dnevno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.