Gelica,to si bila kod dr.Alebica na konzultaciji?
Meni je također rekao da zbog sp bi isao na fermara plus koji gonal…isto mi je rekao da idemo do 3js…i da ce u mom slucaju ako se oplode bez obzira imala 1,2 a 5 embrija da ce ih ostaviti do 5 dana.A da bi isao i na varijantu da mi zamrzne,takoder neovisno o broju i tek drugi ciklus radio fet…malo me svega tog strah al vidjet cemo sad u 11mj sto ce i kako bit dok krenemo
Jesi već bila kod u postupku kod Alebića,koji vam je problem i koliko imate godina zašto bi radio idući mjesec fet,oprosti sve me zanima jer me čeke u Prosincu postupak 😎
Nismo bili nikad u postupku kod dr.Alebica,prosli smo 8 postupaka na VV.Mm 34god ja 30...los dosta spermiogram,kod mene nema jajovoda.Pa neznam iskreno zasto bi radio fet u tek idecem ciklusu,samo mi je to napomenuo i da bi kod mene tako pokusao,jer nakon svih postupaka (i kiretaze i vm) da bi pokusao tako,da misli da bi to bio bolja solucija za mene.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Rose čestitam na plusiću!
Kengurica prekrasno!!!! Uživaj u svakom trenutku!
Nikitta želim ti brz oporavak
Yvette trenutno sam u stanju "mirovanja". U postupak idem u siječnju. Do tada malo boostam tijelo i um
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Bozma bas ti i nema smisla jer dobivas nesto za supresiju u stimuliranom i ne bi smjeli popucat a samo se filujes buprofenom sto nema potrebe. Naravno postoji sansa da punke, al cak i da koji punke nece sigurno svi koje imas. Po meni ti je bespotrebno, bolje ih sacuvaj pa nakon punkcije popij 😉.
Kengurice aaaaaa čestitam draga na sinčiću! Zelim vam puno srece i zdravlja ❤️💓🎉
Školjka znaci pisulinac mali. ❤️😘
Meto brzo ce to 😉
Nekako mi vrijeme proleti tu na forumu. Pa sjećam se kad je Kengurica rekla da je trudna, a bebač vec stigao 😍
Kengu čestitam od srca ! Uživajte u sreći koju vam ovo malo biće donosi,zaslužili ste.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Kengu draga cestitam od ❤ kao sto su cure rekle zasluzili ste 🤗😘
Bit ce da i meni ne promice 🤣🤣
Bozma bas ti i nema smisla jer dobivas nesto za supresiju u stimuliranom i ne bi smjeli popucat a samo se filujes buprofenom sto nema potrebe. Naravno postoji sansa da punke, al cak i da koji punke nece sigurno svi koje imas. Po meni ti je bespotrebno, bolje ih sacuvaj pa nakon punkcije popij 😉.
A još jucer su bili na 20, a tek u subotu je aspiracija. Ostavili smo ih dan duze jer je i prosli put stoperica isla na 20 pa su stanice bile nezrele.
Ja se ne mičem sa foruma sve dok Nikita ne javi da je uspjelo. Ja bi već na drugo,muž se nešto nećka 🤷
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure ja vas isto redovito čitam i pratim, aktivirala sam se malo na proljetno/ljetnim... iako me pogađaju neke priče i loši rezultati, znajte da još netko misli na vas i drži fige za vaš uspjeh i ostvarenje želja...
Kengu iskrene čestitke, a kao i Beba, ja čekam Nikittu da javi da postoje čuda i za početak da normalno funkcionira, jer ovo što čitam je strašno koliko se napati... a znam da još vas pohodi hitnu za vrijeme ciklusa...
Sortiraj odgovore
Najstariji