Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    [UREĐENO] 15. Veljača 2026. 18:51

Imam jedno neobicno pitanje. Danas mi je 6. dan nakon transfera blastice. Vec dva dana osjetima “lupkanje” u trbuhu, kao npr. kad treperi kapak. Osjetim uvijek na istom mjestu, jedno 4 prsta ispod pupka. Nikad mi se to do sada nije desavalo. Osjetim to dosta cesto i kad stavim ruku na trbuh onako osjetim taj tremor. Ako su crijeva ne kuzim kako je uvijek na istom mjestu. Takoder, nemam problema s probavom. Pijem magnezij redovno i B vitamine. 
    Imate li ideju od cega je to?

advocatus
    15. Veljača 2026. 18:51

Ovo nece zvucat utjesno, ali nazalost ne znamo nista. Moze bit da zivac treperi od nervoze zbog ishoda (kao kapak), a moze bit da se dogada nesto prekrasno💚
    Ja do zadnjega nisam znala jel menga il uspjeh. Jedino sto sam sad kad gledam unatrag uocila da me je 2 dana nakon transfera ful skvrcilo u endometriju. Ali tad opet je mogao biti hit or miss. Ja se nadam da je kod tebe to super znak i drzim ti fige! 🍀

30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
    1. ICSI 10/25 - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - ❤️

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice; trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    🔹11.2024.&01.2025. 2 IUI - 2 biokem.trudnoce
    🔹04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 trodnevna ➖
    🔹06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 blastice; 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
    🔹11.mj. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 7 oplođenih, 3 blastice; 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧⏳🙏

• Blondy1988
    15. Veljača 2026. 18:30

Curke, ima tko da je isao u Prag(pronatal) iskustva? Hvalaa ☺️

👩‍🦳-37, jajovodi neprohodni,AMH 13
    🧔🏻‍♂️-35, oligoasthenozoospermia
    •Poliklinika IVF -ICSI 4/25 ➡️9JS➡️6 embrija
    ➡️ ET ❌ O BC
    • ICSI 9/25- 6 zametaka ➡️ ET ⏳❌
    • FET ❄️ 1/26❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI