S0102...ovo je bija stimulirani Ivf..vratili su 2 blastociste i eto hvala Bogu beta je dobra..rekla mi je ginekologica da ponovimo u ponedjeljak..al mi nije jasno kako mi test 6 dan pokaza -.... Možda je bilo prerano ko zna...inače prošla sam 2 inseminacije 2 prirodna Ivf i ovo je drugi stimulirani Ivf..
Maalenaa tako sam i ja.. 2 inseminacije,2 prirodnaIVF i sada krecem u stimulirani....a toga me bas strah... se to treba bost bas u odredeno vrijeme? Ili si namjestis kako ti pase☺
Meni je bockanje išlo od 16_18..tako su mi napisali..muž me bocka ja sama nisam mogla
Maajaa cestitam na dobroj vijesti, neka sad nastavi dalje tako dobro kao i dosad!
Beta je pozitivna.. 20 ...aBd nadam se da ce se duplat...
13-ta godina sretni u braku
1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013 - pocetak bockanja
04.11.2013 - Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 68-73-80 biohem
3. 17.11.2015 - Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
07.11.2016 Spontani
Evo prošlo 5 sati i nisam još dobila menzes samo malo na papiru ka se obrišem. Rekla mi sestra da to ne računam kao prvi dan ciklusa pa znaci sutra krečem sa bockanjem
Drage moje evo i mene ponovno na ovoj temi....danas vadila betu 281, danas mi je 13-ti dan dvodnevnog embrija tako da sam u soku pozitivnom....imala sam dva neuspjela ivf pa sam ovaj put odlucila napraviti scretching endometrija i evo uspjelo je (mozda ce ovo nekome pomoci) sad slijedi duplanje i druge mukice.....drzim vam fige svima znam da je tesko al moramo biti jake
Sortiraj odgovore
Najstariji