Hej curke.Pitanje.Jel se zna koliko mora bit apstinencija za MM kod postupka IVF ili ICSI? Jel to jako bitno? Uopce mi to nije padalo na pamet da pitam.
Ja sam danas trebala procuriti, ali to se nije dogodilo. Već me je par dana trbuh napuhan, boli i grči kao pred mengu, glava boli i još mi se pojavio neki bjelkasti iscjedak koji nisam inače imala pred mengu. Sva sam nekak na iglama . Jedva čekam da procurim pa onda krećemo s stimuliranim postupkom. Ajde više da dođe
Juje i sve ostale koje kreću u protokole, držim nam svima fige na rukama i nogama, da uskoro potvrdimo pozitivne i visoke bete . Ja si sve nekak mislim da mi moje kašnjenje nije moguća trudnoća, ali prije će biti stres i nestrpljenje pred postupkom. Nekako sam baš napuhana i pod bolnim trbuhom, jedni od jačih simptopma pms-a koje sam imala u zadnje vrijeme... Kak će mi tek onda biti kad krenu stimulacije
Ana232, imaš pravo na 4 inseminacije, 4 stimulirana postupka i 2 u prirodnom ciklusu
Pozdrav svima.
Neznam koga da pitam pa cu vas.
27.09 sam radila test(+) i sad cekam vrijeme za ultrazvuk,medjutim od sinoc me ne bole grudi al me zato probada u predjelu klitorusa. Neznam sta da radim poludit cu od straha. Ovo mi je 4 postupak a prosli put sam imala 10 dana poslje testa misses.
Jel neko imo slicno nesto a da je sve bilo ok
Sortiraj odgovore
Najstariji