Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi1010
    02. Listopad 2016. 06:51

Hej curke.Pitanje.Jel se zna koliko mora bit apstinencija za MM kod postupka IVF ili ICSI? Jel to jako bitno? Uopce mi to nije padalo na pamet da pitam.

Suncokretica
    02. Listopad 2016. 12:36

Ja sam danas trebala procuriti, ali to se nije dogodilo. Već me je par dana trbuh napuhan, boli i grči kao pred mengu, glava boli i još mi se pojavio neki bjelkasti iscjedak koji nisam inače imala pred mengu. Sva sam nekak na iglama . Jedva čekam da procurim pa onda krećemo s stimuliranim postupkom. Ajde više da dođe 

Suncokretica
    02. Listopad 2016. 19:31

Juje i sve ostale koje kreću u protokole, držim nam svima fige na rukama i nogama, da uskoro potvrdimo pozitivne i visoke bete . Ja si sve nekak mislim da mi moje kašnjenje nije moguća trudnoća, ali prije će biti stres i nestrpljenje pred postupkom. Nekako sam baš napuhana i pod bolnim  trbuhom, jedni od jačih simptopma pms-a koje sam imala u zadnje vrijeme... Kak će mi tek onda biti kad krenu stimulacije 
    Ana232, imaš pravo na 4 inseminacije, 4 stimulirana postupka i 2 u prirodnom ciklusu

• maalena88
    03. Listopad 2016. 02:47

Pozdrav svima.
    Neznam koga da pitam pa cu vas.

27.09 sam radila test(+) i sad cekam vrijeme za ultrazvuk,medjutim od sinoc me ne bole grudi  al me zato probada u predjelu klitorusa. Neznam sta da radim poludit cu od straha. Ovo mi je 4 postupak a prosli put sam imala 10 dana poslje testa misses.
    Jel neko imo slicno nesto a da je sve bilo ok 

• Maajaa32
    03. Listopad 2016. 13:23

Malena88 jesi vadila betu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.