S0102 Jel danas beta ili?sretnooo svim betocekalicama.......😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
S0102 Jel danas beta ili?sretnooo svim betocekalicama.......😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Maajaa32 i ja se nadam da ne valjaju.
Radila sam ga popodne ,,trebala sam ujutro bilo bi vise ziher...ovak mu bas i ne vjerujem.
Imam glavobolje jake,,,stalo piškim...dolje me boli ne bas specificno ko pred mengu-drugacije .Tako da nadam se i ja da je testic u krivu...to me drzi da izdrzim do ponedjeljka....
Vjerujem i nedam se. !
Malacrna 26 ja sam test radila 6 dan i pokaza je ----...taj odvratni -...al tješim se da nevalja test i da je bilo prerano...non stop sam na WC-u ...mislim svako 20 min..i boli me kao pred m..al se nadam pozitivnoj beti u ponedjeljak i tebi i meni i svima betocekalicama....jojj sta je teško izdržat do ponedjeljka...
Malacrna 26 ...imala sam IVF ...na otpusnom pismu mi je napisano da izvadim betu 12 dan.
Koji si ti postupak imala?Kako tebi tako kasno beta?Neznam jeli možda do toga sta su mi vratili 2 blastociste il nema veze s tim? Svakome je drukčije koliko vidim?
Meni su radili ICSI i jos sam nakon toga 20.9.primila neku injekciju tipa stoperice pa se vjerojatno i zbog toga tako kasno radi beta,,,, da bas svako ima drugaciju situaciju,terapiju i sve drugo.
MalaCrna, primila si booster za bolju implantaciju! I on moze dati lazno pozitivne testove i zato radis tako kasno! Strpljenje nadi negdje, zezaj tu nas i proci ce vrijeme 😉😉
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Evo moje bete <0,1... od toga valjda nema manje... nista... bockanje u 11 mj 😢😢😢
Cure... sretnooo... ☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji