Ja sam jučer poslala mail u Petrovu i naručila se za prvi pregled, naznačila sam da bude kod dr. Vrčića. Mislite li da će mi to uzet u obzir?
Da li znate koliko se tamo čeka? Jer razmišljam si ako moram čekat 3 mjeseca za novi postupak, taman napravim neke nalaze koje moram ponoviti i poradim na kvaliteti j.stanica.
Pozzz Gelica ja sam se isto naručila u Petrovu na prve konzultacije u mailu nisam navela kojeg dr.želim samo sam poslala nalaz i uputnicu,na mail su mi odgovorili za nekoliko min. I sami dodijelili konzultacije kod dr.Vrčića.
Danas sam se naručila za 16.4.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Bok cure!
Danas mi je stigao nalaz vitamina D i feritina. Vitamin D mi je nizak, ispod granice, imam 17nmol/L, a preporucena vrijednost je >75nmol/L. Feritin je u granicama (4,6 do 204) i iznosi 17,0, premda mi se i to cini dosta nisko. Jel zna koja od vas sta da uzmem za to? Nekakav dodatak? Kupuje li se to ili mize i na recept? Moja dr je vec otisla kuci pa da ne cekam pon bezveze ako ionako moram kupiti.
To ti je nisko Za feritin, meni rekla doktorica a imala sam 21, da bi bilo dobro da je 50 za trudnocu, iako ja sam prirodno zatrudnjela sa 21 i bio spontani. Kaže da tijelo teško iznese trudnocu ako je tako nizak… Ja uzimam Sideral folik, sukrasomialno zeljezo koje ide direkt u crijeva i ima maksimalnu iskoristivost pri čemu nema nadrazaja želuca, problemi sa stolicom…I to naraste uzimam.. I jako mi pomaže, već nakon par dana sam osjetila puno više energije, kiša mi više ne is pada i feritin se digao na 45 :) nakon 3 mjeseca. 150 kn dodje, direkt u usta u prahu
Mislila sam nataše, uključen mi je autokorekt pa stalno nešto krivo ispadne 😀.
Uglavnom super se podnosi i jako je učinkovito i još ima u sebi folnu kiselinu, vitamin c, vitamin d, vitamin b12 i b6. I to je pogodno i za trudnice. Ima i bez folne ali nama koje planiramo trudnocu super dodje. :)
Ja sam jučer poslala mail u Petrovu i naručila se za prvi pregled, naznačila sam da bude kod dr. Vrčića. Mislite li da će mi to uzet u obzir?
Da li znate koliko se tamo čeka? Jer razmišljam si ako moram čekat 3 mjeseca za novi postupak, taman napravim neke nalaze koje moram ponoviti i poradim na kvaliteti j.stanica.
Pozzz Gelicaja sam se isto naručila u Petrovu na prve konzultacije u mailu nisam navela kojeg dr.želim samo sam poslala nalaz i uputnicu,na mail su mi odgovorili za nekoliko min. I sami dodijelili konzultacije kod dr.Vrčića.
Danas sam se naručila za 16.4.
Iskra Ja nisam poslala nikakav nalaz a bome ni uputnicu, a mislim da je niti ne mogu dobiti ponovo kad sam prije 3 tjedna dobila za kod Škvorca. Mislila sam da za konzultacije nije potrebno hm
Pozzz Gelicaja sam se isto naručila u Petrovu na prve konzultacije u mailu nisam navela kojeg dr.želim samo sam poslala nalaz i uputnicu,na mail su mi odgovorili za nekoliko min. I sami dodijelili konzultacije kod dr.Vrčića.
Danas sam se naručila za 16.4.Iskra Ja nisam poslala nikakav nalaz a bome ni uputnicu, a mislim da je niti ne mogu dobiti ponovo kad sam prije 3 tjedna dobila za kod Škvorca. Mislila sam da za konzultacije nije potrebno hm
Ja sam ti najprije poslala mail s nalazom i otpusno pismo( jer sam imala lapsraskopiju dijagnostičku),i u mailu napisala da trebem konzultacije i sestra mi je odgovorila da moram imat uputnicu od svog ginekologa kako bi me mogla naručit,tako da sam onda otišla po uputnicu i opet poslala mail,i onda mi je poslala termin.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
To ti je nisko Za feritin, meni rekla doktorica a imala sam 21, da bi bilo dobro da je 50 za trudnocu, iako ja sam prirodno zatrudnjela sa 21 i bio spontani. Kaže da tijelo teško iznese trudnocu ako je tako nizak… Ja uzimam Sideral folik, sukrasomialno zeljezo koje ide direkt u crijeva i ima maksimalnu iskoristivost pri čemu nema nadrazaja želuca, problemi sa stolicom…I to naraste uzimam.. I jako mi pomaže, već nakon par dana sam osjetila puno više energije, kiša mi više ne is pada i feritin se digao na 45 :) nakon 3 mjeseca. 150 kn dodje, direkt u usta u prahu
gelica, to može i bez recepta?
Nemasekiracije bas mi je zao 😔
Evo da javim.. ima folikula opet more jedno.. i 13 mm su a endo je 7.. danas mi je 7 dc… u utorak opet idem.. malo mi je cudno da toliko razmaka ali ajde s obzirom da je sve ok i terapija kao zadnji put valda ce biti okej 💖
I sto se tice kozica pitala sam i rekao.mi je s obzirom da smo oboje prebolili da mozemo slobodno ic 🤗🤗
I pitala sam za nalaz trombofilije i rekao je da cu nakon transfera dobiti aspirin a ako beta bude pozitivna pikat cu se sa heparinom kroz cijelu trudnocu.. i to je to 💪
Kakav ti je nalaz trombofilije da ti treba heparin?
GELICA taj sideral folic je dobar i kod anemije ili? Ja imam malo sniženo željezo pa mi je doktorica prepisala Heferol, ali on mi dosta teško pada na želudac čak i uz vitamin b12 🙄
Što se tiče uputnice imaš pravo na novu. Ja za svaki postupak donesem novu D1 uputnicu, sestra na humanoj mi je objasnila da ta uputnica vrijedi godinu dana za konzultacije, ev.uzv i sl. ali čim se iskoristi jedan postupak ona prestaje važiti. To je novo od ljetos, dopis od hzzo su dobili i soc.ginići i ne bi ti trebali raditi probleme oko nove uputnice. Donesi im makar kopiju zadnjeg nalaza od Škvorca di piše da je postupak obavljen i traži novu uputnicu.
Evo da javim.. ima folikula opet more jedno.. i 13 mm su a endo je 7.. danas mi je 7 dc… u utorak opet idem.. malo mi je cudno da toliko razmaka ali ajde s obzirom da je sve ok i terapija kao zadnji put valda ce biti okej 💖
I sto se tice kozica pitala sam i rekao.mi je s obzirom da smo oboje prebolili da mozemo slobodno ic 🤗🤗
I pitala sam za nalaz trombofilije i rekao je da cu nakon transfera dobiti aspirin a ako beta bude pozitivna pikat cu se sa heparinom kroz cijelu trudnocu.. i to je to 💪
Ne kuzim se bas,al to je mutacija na pai,samo ne znam dal je heterozigot ili homozigot?znam da je homozigot opasnija za spontane,ja imam heterozigot na pai i mthfr pa sam samo na andolu cijelo vrijeme
Ne kuzim se bas,al to je mutacija na pai,samo ne znam dal je heterozigot ili homozigot?znam da je homozigot opasnija za spontane,ja imam heterozigot na pai i mthfr pa sam samo na andolu cijelo vrijeme
Mislim da mi je rekao da je homozigot pa cu zato morat heparin koristit..ma kako bude i sta bude bitno da bude sve ok 😊
Meni pak imunitet prije bio bas banana niakkav svaki vrag me hvatao i onda sam morala ojacat imunitet jer sam imala dosta zdravstvenih problema. Od onda imunitet super malo koja prehlada i jedino sto sam imala od onda je trovanje hranom. 😒
Babylove folikulici sporo rastu do 15mm onda ubrzaju na svaki dan 2mm prosjcno pa mozda zato, al sve ti izgleda dobro pa se nadam da ce bit uspjesno. Super da mozes kod kumceta bez obzira na kozice 👍... A po nalazu si homozigot zato ce ti i uvesti pikice nakon plusa.
BackInBlack vitamin D najbolje je u spreju uzimat i to mozes slobodno bar mjeaec dana dozu od 3000 jedinica. Ima u ljekarnama za kupiti, a dobar je jer kroz slinovnice odmah ulazi u krvotok.
Sortiraj odgovore
Najstariji