Nemasekirancije žao mi je jako...uzmi si par dana a mi te čekamo tu kad budeš spremna :)
Kengurice jako sam sretna, lijepa beta i neka se tako nastavi :)
Majo probaj se opustiti do sutra, iako znam da je ta neizvjesnost najgora. Držim fige da bude sve ok. :)
Ja sam jučer poslala mail u Petrovu i naručila se za prvi pregled, naznačila sam da bude kod dr. Vrčića. Mislite li da će mi to uzet u obzir?
Da li znate koliko se tamo čeka? Jer razmišljam si ako moram čekat 3 mjeseca za novi postupak, taman napravim neke nalaze koje moram ponoviti i poradim na kvaliteti j.stanica.
Nemasekiracije bas mi je zao 😔
Evo da javim.. ima folikula opet more jedno.. i 13 mm su a endo je 7.. danas mi je 7 dc... u utorak opet idem.. malo mi je cudno da toliko razmaka ali ajde s obzirom da je sve ok i terapija kao zadnji put valda ce biti okej 💖
I sto se tice kozica pitala sam i rekao.mi je s obzirom da smo oboje prebolili da mozemo slobodno ic 🤗🤗
I pitala sam za nalaz trombofilije i rekao je da cu nakon transfera dobiti aspirin a ako beta bude pozitivna pikat cu se sa heparinom kroz cijelu trudnocu.. i to je to 💪
Gelica ja zam ti prvo kod njega bila. Uzeli su mi u obzir i bas me kod njega narucili kako sam i trazila. Cekala sam mjesec dana termin. Ali ako ti nije preskupo, imaj ti kod njega termin no prije tih konzultacija u Petrovoj odi kod njega u Hilarus na konzultacije. Zato sto on tamo ima vise vremena. U Petrovoj sam bila narucena u 11, primili me u 14 i on me nije pozurivao, ali ti vidis da nema on sad vremena s tobom Markove konake pricati u bolnici.
Gelicaja zam ti prvo kod njega bila. Uzeli su mi u obzir i bas me kod njega narucili kako sam i trazila. Cekala sam mjesec dana termin. Ali ako ti nije preskupo, imaj ti kod njega termin no prije tih konzultacija u Petrovoj odi kod njega u Hilarus na konzultacije. Zato sto on tamo ima vise vremena. U Petrovoj sam bila narucena u 11, primili me u 14 i on me nije pozurivao, ali ti vidis da nema on sad vremena s tobom Markove konake pricati u bolnici.
Aha, ali ne kuzim, postupak nastavis kod njega u Petrovoj ili kako? Iako ni sama ne znam da li da idem u Petrovu ili jednostavno odmah privatno negdje. Strah me da opet ne gubim vrijeme u državnoj bolnici na neki pristup koji nije baš za mene, ili to što kažeš jednostavno nemaju vremena za se posvetiti samo meni. Malo sam googlala i o Radončiću i on mi se svida takoder. Lucingera hvale ali nema anestezije na punkciji pa ne znasm baš, a Za Šimunica se također zna da je stručnjak ali nitko ništa o njemu ne govori...
Bok cure!
Danas mi je stigao nalaz vitamina D i feritina. Vitamin D mi je nizak, ispod granice, imam 17nmol/L, a preporucena vrijednost je >75nmol/L. Feritin je u granicama (4,6 do 204) i iznosi 17,0, premda mi se i to cini dosta nisko. Jel zna koja od vas sta da uzmem za to? Nekakav dodatak? Kupuje li se to ili mize i na recept? Moja dr je vec otisla kuci pa da ne cekam pon bezveze ako ionako moram kupiti.
38+6
Gelica max se čeka termin mjesec i pol. Vidi da odeš k njemu privatno prije, onda ti se više posveti kako Kengu veli. Mene je on operirao 2x i bio je moj privatni ginić godinama, ima svoje minuse i pluseve, ali za mpo, koliko sam upoznata, je maher.
Nikitta Da, naruciti ću se onda i privatno za konzultacije kod njega. Znači kažeš maher za MPO :) To mi se sviđa :)
Jedino me to onda muči kako sam već napisala, da li onda nastaviti sa postupkom privatno kod njega? Ne kužim da li u bolnici imaju iste protokole stimulacije kao privatno ili oni ipak štede? Ili možda se može dogovoriti pas nadoplatit za neki lijek koji je skuplji a hzzo ne pokriva npr.?
Nemasekiracije bas mi je zao 😔
Evo da javim.. ima folikula opet more jedno.. i 13 mm su a endo je 7.. danas mi je 7 dc… u utorak opet idem.. malo mi je cudno da toliko razmaka ali ajde s obzirom da je sve ok i terapija kao zadnji put valda ce biti okej 💖
I sto se tice kozica pitala sam i rekao.mi je s obzirom da smo oboje prebolili da mozemo slobodno ic 🤗🤗
I pitala sam za nalaz trombofilije i rekao je da cu nakon transfera dobiti aspirin a ako beta bude pozitivna pikat cu se sa heparinom kroz cijelu trudnocu.. i to je to 💪
Kakav ti je nalaz trombofilije da ti treba heparin?
Bok cure!
Danas mi je stigao nalaz vitamina D i feritina. Vitamin D mi je nizak, ispod granice, imam 17nmol/L, a preporucena vrijednost je >75nmol/L. Feritin je u granicama (4,6 do 204) i iznosi 17,0, premda mi se i to cini dosta nisko. Jel zna koja od vas sta da uzmem za to? Nekakav dodatak? Kupuje li se to ili mize i na recept? Moja dr je vec otisla kuci pa da ne cekam pon bezveze ako ionako moram kupiti.
I meni je isto tako nizak feritin kao i tebi. vadila sam ga na svoju ruku i još nisam bila kod dotorice ali sam išla guglati... kažu da bi trebao biti čak 40 min, neki govore i 50! neznam što uzimati i nisam pametna.
Bok cure!
To ti je nisko Za feritin, meni rekla doktorica a imala sam 21, da bi bilo dobro da je 50 za trudnocu, iako ja sam prirodno zatrudnjela sa 21 i bio spontani. Kaže da tijelo teško iznese trudnocu ako je tako nizak... Ja uzimam Sideral folik, sukrasomialno zeljezo koje ide direkt u crijeva i ima maksimalnu iskoristivost pri čemu nema nadrazaja želuca, problemi sa stolicom...I to naraste uzimam.. I jako mi pomaže, već nakon par dana sam osjetila puno više energije, kiša mi više ne is pada i feritin se digao na 45 :) nakon 3 mjeseca. 150 kn dodje, direkt u usta u prahu
Sortiraj odgovore
Najstariji