Cure sve samo da vas brzinski pozdravim... Procitam u pauzama sto se dogadja s vama, al sam na kongresu pa ne stignem se skoncentrirat da sve popamtim i odgovorim sto suvislo. Sve koje ste napokon docekale pocetak postupka sretno! Mala martina ja sam imala 2 prirodna samo stoperica - jednom imala jedno nisam imala transfer. Slucajno ako imas kraci ciklus ili ranije ovulacije moja preporuka je da napomenes to kad se narucujes pocetkom ciklusa d ate naruce pravi dan za pocetak. Sretno
Cure sve samo da vas brzinski pozdravim… Procitam u pauzama sto se dogadja s vama, al sam na kongresu pa ne stignem se skoncentrirat da sve popamtim i odgovorim sto suvislo. Sve koje ste napokon docekale pocetak postupka sretno! Mala martina ja sam imala 2 prirodna samo stoperica - jednom imala jedno nisam imala transfer. Slucajno ako imas kraci ciklus ili ranije ovulacije moja preporuka je da napomenes to kad se narucujes pocetkom ciklusa d ate naruce pravi dan za pocetak. Sretno
Hej Grizli, ma ja ti imam malo produžene cikluse,a zadnja dva mjeseca menga mi dosla na 38-39 dan ciklusa,inace mi to nije nikad bilo,doktorica veli da se ne sekiram,da je to ok..i prepisala mi od 16-26 dana ciklusa Duphaston kako bi mwnga dosla u nekoo normalno vrijeme da sto prije krenemo s postupkom..
Book curee! Evo da vam kazem da u 3. mjesecu krecem na svoj 1.IVF, prirodni… uh…malo me frka jer ne znam što me ceka,a opet uzbuđenje jer ce se napokon poceti nesto konkretno desavati… Tko je bio na prirodnom IVF-u nek mi nesto napise da znam otprilike sto me ceka. Dvim curama zelim puno srece u svojim postupcima,da sve napokon ugledamo taj plusić…😍😍😍😍
Hej draga. Ja sam ti bila prosli mj. Bila sam na klomifenima, dobila samo jedan folikul koji je nazalost pukao prije punkcije. Tak da do punkcije nisam dosla. Sad smo ovaj mj u stimuliranom.
Kako si mi? Jesi krenula sa stimulacijom?
Hej draga :)! Jesam jesam. Danas treci dan pikanja hehe. Dobila gonale 112,5. Kaze dr idemo s blazom stimulacijom radi pcos. Vidim i ti mi kreces napokon. Bas mi je drago :)
Meni prvi bio neuspješan i sad mi rekli da se javim 1 dan m u 3mj,ako cu ic na stimulirani sto me ceka?
Book curee! Evo da vam kazem da u 3. mjesecu krecem na svoj 1.IVF, prirodni… uh…malo me frka jer ne znam što me ceka,a opet uzbuđenje jer ce se napokon poceti nesto konkretno desavati… Tko je bio na prirodnom IVF-u nek mi nesto napise da znam otprilike sto me ceka. Dvim curama zelim puno srece u svojim postupcima,da sve napokon ugledamo taj plusić…😍😍😍😍
Hej draga. Ja sam ti bila prosli mj. Bila sam na klomifenima, dobila samo jedan folikul koji je nazalost pukao prije punkcije. Tak da do punkcije nisam dosla. Sad smo ovaj mj u stimuliranom.
Hej draga :)! Jesam jesam. Danas treci dan pikanja hehe. Dobila gonale 112,5. Kaze dr idemo s blazom stimulacijom radi pcos. Vidim i ti mi kreces napokon. Bas mi je drago :)
Oho pa bravo 😁😁💪💪 samo hrabro!! Kad je punkcija? Jesu gonali u penu ili se miksaju?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Cure da se javim... bila popodne na uzv... 14 folikula... i to 12 na jednom, 2 na drugom jajniku (ovaj bojkotira-a i inače je uvijek bio slabiji po broju AFC)... uglavnom dr mi je malo povećao dozu lijekova i rekao s obzirom da su šarolikih veličina planira uvesti i pergoveris 10dc (no to cemo jos vidjeti na idućem uzv). Jel koja od vas imala takvu kombinaciju? Ja sam za sada zadovoljna. Nemam nuspojava, sve super... neka tak i ostane 🙈
Sretno svima cure 😘
Oho pa bravo 😁😁💪💪 samo hrabro!! Kad je punkcija? Jesu gonali u penu ili se miksaju?
Gonali su u penu sva sreca hehe. Neznam nista. Rano je jos. U subotu tek idem na 1 uzv. Blacky koji si sad dan ciklusa? Nemam iskustva, ali sigurno ce cure nesto znati :). Johan ovisi koju i kakvu st8n7laciju dobijes. Ali sve je jako slicno kao na prirodnom osim kaj se pikas :)
Gonali su u penu sva sreca hehe. Neznam nista. Rano je jos. U subotu tek idem na 1 uzv. Blacky koji si sad dan ciklusa? Nemam iskustva, ali sigurno ce cure nesto znati :). Johan ovisi koju i kakvu st8n7laciju dobijes. Ali sve je jako slicno kao na prirodnom osim kaj se pikas :)
Onda u sub drzimo fige 😁💪 mi smo u sri gore pa ak ces ic vici 😘💓
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Meni prvi bio neuspješan i sad mi rekli da se javim 1 dan m u 3mj,ako cu ic na stimulirani sto me ceka?
U istom sosu i pratim 😂🤞🤞🤞
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji