Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla
    17. Veljača 2019. 21:49

HarryPotter

18 dan od transfera, sa betom 1218 nezz, nije kolicinski mnogo, bar ne za sada. Pratiti cu, odem u jutro..Pod terapijom sam svom mogucom, ne mogu mi nista ni dati vce. Ako krene, krene. 😣

Onda miruj do sutra, moguće da je kakav hematom. Otići će ne brini. Javi se sutra doktoru Bit će sve OK 

Nasty
    17. Veljača 2019. 22:43

HarryPotter

18 dan od transfera, sa betom 1218 nezz, nije kolicinski mnogo, bar ne za sada. Pratiti cu, odem u jutro..Pod terapijom sam svom mogucom, ne mogu mi nista ni dati vce. Ako krene, krene. 😣

Pokušaj ostat smirena, moguće je da je hematom. Ne brini. Ujutro ćeš zvat doktora. Nadam se da te ništa ne boli. 

Nasty
    18. Veljača 2019. 01:21

Nikitta

Harry drži se, hematomi su česti kod mpo trudnoća, kao i razna krvarenja, spottinzi, nikad mira. Ujutro nam se javi ❤️
    Nasty pratimo se skoro.. Ja imam još 2 pilule, pa pauza 7 dana i čekanje menge, i onda još 21 dan pilule i nadam se postupku. Nadam se da ti se situacija poboljšala 🤞🏻🍀

Hvala draga, evo ne spavam, al to je zbog vikenda i dužeg spavanja.. Ma bit će sve ok. Priberem se ja kad moram. 😉 Nadam se da ti bolje podnosiš svoje tablete. Na prvoj kutiji sam bila još super, na drugoj relativno ok, a na ovoj trećoj ludilo.. Od fizičkih tegoba osjećam da će mi sise eksplodirat, ostalo je manje više isto.. Spasi me trening, pa se tamo izdivljam da mi jadni muž ne strada🤣
    Još malo pa krećemo i mi po bebe.. Jedva čekam! 😘Baš se radujem iglama i ostalim dodacima.. 

Nasty
    18. Veljača 2019. 01:31

Jeli bio netko na abdominalnoj masaži možda? Baš idem na otvoreno predavanje pa ću se raspitat malo. Navodno je dosta dobra za naše tegobe. https://m.facebook.com/Ayurvedska-masa%C5%BEa-i-Chi-Nei-Tsang-masa%C5%BEa-abdomena-262484737538100/

Vaki
    18. Veljača 2019. 07:07

Harry - mislim da samo povećaju dozu duphastona i utrogestana. Najčešće to preporuče trudnicama ako slučajno dođe do krvarenja + mirovanje, ali ti to već znaš. Doktori će ti sve reči, a i Nikitta ti je već rekla da je to kod MPO trudnoća čest slučaj... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

HarryPotter
    18. Veljača 2019. 07:46

Zene, otisla sam sinoc na Hitnu, malo je nezgodnu jer kod nas tj. Kod mene u Hercegovini MPO je kao znan. Fantastika...
    Ugl.dr.nije vidjela krvarenje, na uzv, gest.+zuto, izgledaju uredno,, samo su mi jajnici ogromni... I tu se sablasnula, al to sam vec znala, od hipera su...
    Ja se super osjecam, mislim  miruje., pijem tecnosti, nema drugog lijeka za to.. Vidjela sam svoju tocku u maternici 💓... Odradjeni svi nalazi kks, bikemije, zgrusavanja i bete hcg. Koja je 4000 i nesto...
    Nista, nadati se da je ono bilo nea prolazno, da nece vise doci, a svakako cu se konzultirati sa Citom, eto da vidim sta ce oni reci za sve. 

url=https://lilypie.com]

• perla
    18. Veljača 2019. 07:47

Pitanje za Rijeku. Koja uputnica treba za vadjene beteNa humanoj imam onu d1. Sad dali mi treba nova od moje gin ili mi na humanoj daju neku internu? I koliko se čeka nalaz? 

• perla
    18. Veljača 2019. 07:48

HarryPotter

Zene, otisla sam sinoc na Hitnu, malo je nezgodnu jer kod nas tj. Kod mene u Hercegovini MPO je kao znan. Fantastika…
    Ugl.dr.nije vidjela krvarenje, na uzv, gest.+zuto, izgledaju uredno,, samo su mi jajnici ogromni… I tu se sablasnula, al to sam vec znala, od hipera su…
    Ja se super osjecam, mislim miruje., pijem tecnosti, nema drugog lijeka za to.. Vidjela sam svoju tocku u maternici 💓… Odradjeni svi nalazi kks, bikemije, zgrusavanja i bete hcg. Koja je 4000 i nesto…
    Nista, nadati se da je ono bilo nea prolazno, da nece vise doci, a svakako cu se konzultirati sa Citom, eto da vidim sta ce oni reci za sve.

Baš mi je drago da je sve OK. 

4 sreća
    18. Veljača 2019. 07:51

HarryPotter

Zene, otisla sam sinoc na Hitnu, malo je nezgodnu jer kod nas tj. Kod mene u Hercegovini MPO je kao znan. Fantastika…
    Ugl.dr.nije vidjela krvarenje, na uzv, gest.+zuto, izgledaju uredno,, samo su mi jajnici ogromni… I tu se sablasnula, al to sam vec znala, od hipera su…
    Ja se super osjecam, mislim miruje., pijem tecnosti, nema drugog lijeka za to.. Vidjela sam svoju tocku u maternici 💓… Odradjeni svi nalazi kks, bikemije, zgrusavanja i bete hcg. Koja je 4000 i nesto…

Uh dobro je draga neka je sve u redu sa bebaćom.sretno dalje neka se nastavi do termina razvijati po psu sve

Grizli
    18. Veljača 2019. 07:57

HarryPotter drago mi je da je sve u redu. Makar kontaktiraj svog mpo doktora pa ce ti oni dat jos koji savjet. Iako je to cesto kod mpo trudnoca.sretno! Beta je lijela velika!
    Perla a zasto bis betu vadila u Rijeci? Jel ti nije lakse kod sebe odakle jesi. Ne znam odakle si, a cini mi se da si rekla da putujes u Rijeku. Meni moja gin da uputnicu za nas labos u domu zdravlja. A sad za Rijelu mislim da se javis na odjel pa ti daju internu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.