Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla
    18. Veljača 2019. 08:01

Grizli

HarryPotter drago mi je da je sve u redu. Makar kontaktiraj svog mpo doktora pa ce ti oni dat jos koji savjet. Iako je to cesto kod mpo trudnoca.sretno! Beta je lijela velika!
    Perla a zasto bis betu vadila u Rijeci? Jel ti nije lakse kod sebe odakle jesi. Ne znam odakle si, a cini mi se da si rekla da putujes u Rijeku. Meni moja gin da uputnicu za nas labos u domu zdravlja. A sad za Rijelu mislim da se javis na odjel pa ti daju internu.

A kad ti bude nalaz? Šta ne ide to za Pulu ko i svi hormoni? Jer ako ide onda čekam 10 dana 

Grizli
    18. Veljača 2019. 08:07

Ne Perla betu ti nama undomu zdravlja izvade ujutro i nalaz je najkasnije drugi dan kod ginekologa, a znam da neke cure odu i oko 14 h ka ddaju nalaze na salter pa dobiju. Mislim da bi u tvom domu zdravlja gdje "pripadas" isto tako morali raditi. Zovi makar svoju gin pa pitaj. Nalaze se zbilja brzo dobije. 

• perla
    18. Veljača 2019. 08:09

Grizli

Ne Perla betu ti nama undomu zdravlja izvade ujutro i nalaz je najkasnije drugi dan kod ginekologa, a znam da neke cure odu i oko 14 h ka ddaju nalaze na salter pa dobiju. Mislim da bi u tvom domu zdravlja gdje "pripadas" isto tako morali raditi. Zovi makar svoju gin pa pitaj. Nalaze se zbilja brzo dobije.

OK Tnx 

Grizli
    18. Veljača 2019. 08:10

A kako se ti osjecas? Kad moras vaditi betu? 

• perla
    18. Veljača 2019. 08:15

Grizli

A kako se ti osjecas? Kad moras vaditi betu?

Mislim da je to to 😀beta tek 26 

johan
    18. Veljača 2019. 09:28

Evo ja izvadila krv nalaz poslije 12 uh...menge nema

• Pencil
    18. Veljača 2019. 11:21

Kad su vam krenuli utrogestani,  jeli dan nakon aspiracije ili odma?

• Magica
    18. Veljača 2019. 11:26

Bokic zenskice evo i mene oped malo. 
    Pila sam clomifene 100mg bila danas na prvom ultrazvuku. Rekla mi je da imam na lijevom jajnik 4 folikul a na desnom nista. Nista mi puno nije objasnila mi rekla samo da dodem za dva dana oped. I ako bude trebalo cemo dat infekciju. Jel neko zna jel su Cetri dobre i kakve su to infekcij?

• Kengurica
    18. Veljača 2019. 11:33

Magica kakve infekcije? Injekcije?
    Nova sreca razmisljam o tebi. Jako mi je zao za negativnu betu i nista zamrznuto. Nije mi jasna tvoja doktorica da makar ne proba promijeniti lijek. Ja sam prvi put bila na bemfoli, drugi smo probali gonal. Pa evo cisto da se priba s necim drugim.

• Magica
    18. Veljača 2019. 11:45

Hahha sorry injekciju. Na mobu pisem pa mi sam prepravlja rijeci.nije rekla kakvu ni nista. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.