Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    17. Veljača 2019. 09:26

johan

nemasekirancije

Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)

Sretno ❤

Hvala ti :) drzim fige prvo sad tebi 

johan
    17. Veljača 2019. 09:54

nemasekirancije

johan

nemasekirancije

Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)

Sretno ❤

Hvala ti :) drzim fige prvo sad tebi

Grizli
    17. Veljača 2019. 10:37

Johan nazalost da... Meni u 1 postupku. Doduse ja sam nakon 3 dana kasnjenja isla privatno vafiti betu jer sam termin bete imala tek za 10 dana i nisam htjela cekat. Beta je bila 0.5 pa sam prestala uzimat terapiju i dobila 3 dana kasnije. Nadam se da je kod tebe kasnjenje zbog lijepog razloga i velike bete. Jesi probala koji test? Mislim dosta ti vec kasni? Koliko ti je proslo od aspiracije?
    Nemasekirancije sretno! 

johan
    17. Veljača 2019. 10:45

Grizli

Johannazalost da… Meni u 1 postupku. Doduse ja sam nakon 3 dana kasnjenja isla privatno vafiti betu jer sam termin bete imala tek za 10 dana i nisam htjela cekat. Beta je bila 0.5 pa sam prestala uzimat terapiju i dobila 3 dana kasnije. Nadam se da je kod tebe kasnjenje zbog lijepog razloga i velike bete. Jesi probala koji test? Mislim dosta ti vec kasni? Koliko ti je proslo od aspiracije?
    Nemasekirancije sretno!

Nisam i necu radit test do bete nezelim se razocarat,cudno mi jer nikad mi nije kasnila toliko max 1 dan,vidjet cemo sutra idem vadit betu pa zar bi utragestan toliko utjecao na mengu jer drugo neuzimam  sta si ti uzimala?

4 sreća
    17. Veljača 2019. 10:46

nemasekirancije

Sretno draga

johan
    17. Veljača 2019. 10:47

Danas mi 16 dan od transfera

• Blacky89
    17. Veljača 2019. 10:54

Nemasekirancije sretno!!! 
    Ja sam si jucer dala prvu 💉.... piece of cake! 
    E sad cemo vidjeti kako cu reagirat... tj, kada ce me uhvatit ludilo 😂

emenems8
    17. Veljača 2019. 11:19

nemasekirancije

Sretnooo!

• maja555
    17. Veljača 2019. 11:24

Blacky89

Ja sam si jucer dala prvu 💉…. piece of cake!
    E sad cemo vidjeti kako cu reagirat… tj, kada ce me uhvatit ludilo 😂

Ja sam na letrozolu i danas sam bila na uzv, 3 folikula. Danas krecem i s inekcijama. Ne znam kojim tocno, nesto sa slovom p, prvi ivf, jos sam nova.. 😂

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• nemasekirancije
    17. Veljača 2019. 11:39

Blacky89

Ja sam si jucer dala prvu 💉…. piece of cake!
    E sad cemo vidjeti kako cu reagirat… tj, kada ce me uhvatit ludilo 😂

Maja, blacky sad smo zajedno :)! Prvi ivf hehe. Ja neznam oce me jos pustiti..sutra cemo biti pametniji :) javim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.