Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)
Sretno ❤
Hvala ti :) drzim fige prvo sad tebi
Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)
Sretno ❤
Hvala ti :) drzim fige prvo sad tebi
Johan nazalost da... Meni u 1 postupku. Doduse ja sam nakon 3 dana kasnjenja isla privatno vafiti betu jer sam termin bete imala tek za 10 dana i nisam htjela cekat. Beta je bila 0.5 pa sam prestala uzimat terapiju i dobila 3 dana kasnije. Nadam se da je kod tebe kasnjenje zbog lijepog razloga i velike bete. Jesi probala koji test? Mislim dosta ti vec kasni? Koliko ti je proslo od aspiracije?
Nemasekirancije sretno!
Johannazalost da… Meni u 1 postupku. Doduse ja sam nakon 3 dana kasnjenja isla privatno vafiti betu jer sam termin bete imala tek za 10 dana i nisam htjela cekat. Beta je bila 0.5 pa sam prestala uzimat terapiju i dobila 3 dana kasnije. Nadam se da je kod tebe kasnjenje zbog lijepog razloga i velike bete. Jesi probala koji test? Mislim dosta ti vec kasni? Koliko ti je proslo od aspiracije?
Nemasekirancije sretno!
Nisam i necu radit test do bete nezelim se razocarat,cudno mi jer nikad mi nije kasnila toliko max 1 dan,vidjet cemo sutra idem vadit betu pa zar bi utragestan toliko utjecao na mengu jer drugo neuzimam sta si ti uzimala?
Sretno draga
Nemasekirancije sretno!!!
Ja sam si jucer dala prvu 💉.... piece of cake!
E sad cemo vidjeti kako cu reagirat... tj, kada ce me uhvatit ludilo 😂
Sretnooo!
Ja sam si jucer dala prvu 💉…. piece of cake!
E sad cemo vidjeti kako cu reagirat… tj, kada ce me uhvatit ludilo 😂
Ja sam na letrozolu i danas sam bila na uzv, 3 folikula. Danas krecem i s inekcijama. Ne znam kojim tocno, nesto sa slovom p, prvi ivf, jos sam nova.. 😂
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Ja sam si jucer dala prvu 💉…. piece of cake!
E sad cemo vidjeti kako cu reagirat… tj, kada ce me uhvatit ludilo 😂
Maja, blacky sad smo zajedno :)! Prvi ivf hehe. Ja neznam oce me jos pustiti..sutra cemo biti pametniji :) javim.
Sortiraj odgovore
Najstariji