Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    16. Veljača 2019. 10:09

Hvala curke, 3 dan vraceni

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Grizli
    16. Veljača 2019. 10:36

Nika 3.dan i vec tako napredni su! Super! Ako se ne varam icsi su vam radili? Drzim fige da sve bude super i da beta bude veeeelika

• Kengurica
    16. Veljača 2019. 10:43

Ja znam da je netko pitao i nista. Prevelika ti je to njima administracija. Ali mislim da u nekim bolnicama i mozes prosvercati, odnosno doktor jos i hoce prosvercati, ali recimo na Vuku je sve by the book. 
    Cura koja je bila na inseminaciji, pa to je ipak inseminacija, trebala bi ti beta biti cca 50, ali ne otpisuj jer moguce je da je trudnoca.

• Nika5555
    16. Veljača 2019. 11:11

Grizli

Nika 3.dan i vec tako napredni su! Super! Ako se ne varam icsi su vam radili? Drzim fige da sve bude super i da beta bude veeeelika

Grizli

Da da ICSI su radili,hvala draga🤗

Pokusavamo 3 god.

HarryPotter
    16. Veljača 2019. 11:45

Ohoo Nikaaa sad odbrojavanjeee, cekam jos Grizli da krene vise, oce li taj menzis.... 
    Nova Sreca drzi se, mora i taj vas mjesec doci 
    💛

url=https://lilypie.com]

• Nika5555
    16. Veljača 2019. 12:22

Nikitta

Nika5555 bravo, sad muka 14 dana 😂😁 Nekako imam dobar feeling! Sretno!
    Peg meni je to, po mom osobnom iskustvu, preniska beta na očekivani dan menstruacije… rijetko kad tako niske bete završe dobro, ali hvala Bogu ima iznimaka. Ponovi za 2 dana i znat ćeš. Sretno!
    Cure, svaka od nas ima pravo na 4 inseminacije i 6 IVF-a, od čega 2 moraju bit u prirodnom ciklusu. Mpo dr. sukladno anamnezi pacijenta daje odluku ide li se na inseminaciju ili preskače. Imam jajovode, i prohodni su, ali radi težeg oblika endometrioze upućena sam odmah na iVF.

😘

Pokusavamo 3 god.

Vaki
    16. Veljača 2019. 13:40

Mi smo zbog lošeg spermiograma preskočili inseminaciju jer jednostavno nema smisla. Na VV nema mogućnosti da se inseminacija zamjeni za priro. ili stimu. postupak. Pitala sam... 😁

🤞❤️🙏

• Kengurica
    16. Veljača 2019. 14:10

Vaki mi isto kao vi. Preskocili inseminacije.

• Pencil
    16. Veljača 2019. 14:57

Cure nekako se brinem jeli malo 4 folikula, prvi ivf mi je i ništa ne znam 

Vaki
    16. Veljača 2019. 15:23

Ovisi o stimulaciji i koji ti je dan. Nisam zapamtila što primaš... U prirodnom ciklusu je to dobro ili na početku stimulacije... Stigne se tu još dosta toga promijeniti. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.