Twins ja sam bila j ponedjeljak, 29.10 na uzv... idem opet 5.11, onda cu valjda lh trakicama pratit O i sta onda nemam pojma 🙈 Nistans kontam, niti je on sta rekao
Valjda necu morat svaki dan na uzv da prati O
Jel netko zna kad se ide na prirodni FET sto ako budem imala O, ali ju ne detektiram pravi dan? Jel onda sve propada ili? Zivcira me sto sam bez lijekova 🤨
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
I ja sam bila u prirodnom FETU i isto sam se bojala, dolazila sam svaki drugi dan na ultrazvuk i sve je bilo o. k.! Ne brini... 😊 Bitno je da ti je endometrij dobar...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni je svaki fet bio prirodni. Dobiš štopericu kad su folikuli otprilike 19-21 i to je to. Tako barem Škvorc.
JoyBaš htjedoh napisat, od 8 stanica 5 blastica 🔝 Ja sam čitala neke napise da je malkice bolja uspješnost kad se ide u FET. Sretno Twinsmislim da si u dobrim rukama 🍀☺️
Hvala ti i tebi najljepse od srca 3 blastice al nema veze vazno da prezive kad gledam po forumima ima dosta da ne prezive pa me zato strah al necu ovog puta razmisljati hvala na podrsci puno mi znaco ☺🤩
Ne brini se twins zna on sto radi, vjeruj 😉
Aneri, ja planiram raditi dijagnosticku histeroskopiju u poliklinici IVF. Znam tri cure koje su tamo radile. Koliko shvacam kamerom se pregleda i ako treba uzme bris ili tkivo.
Aneri, ja planiram raditi dijagnosticku histeroskopiju u poliklinici IVF. Znam tri cure koje su tamo radile. Koliko shvacam kamerom se pregleda i ako treba uzme bris ili tkivo.
Čitala sam danas za njih i Repromed. Hvale ih cure. Mislim da ću i ja privatno. Iskreno, u Petrovu više nikad ne bi išla a s drugim državnim bolnicama nemam iskustva.
Cure koje ste n VV, jeste vadile na Merkuru imunološke?
Ja sam ti na Vuku i nista nisam vadila. Cak sam endokrincu isla samoinicijativno i radila onaj ogtt samoinicijativno. Mi imamo tri transfera iza nas, mozda premalo da nas salju, pojma nemam.
Twins ja sam bila j ponedjeljak, 29.10 na uzv… idem opet 5.11, onda cu valjda lh trakicama pratit O i sta onda nemam pojma 🙈 Nistans kontam, niti je on sta rekao
Valjda necu morat svaki dan na uzv da prati O
Jel netko zna kad se ide na prirodni FET sto ako budem imala O, ali ju ne detektiram pravi dan? Jel onda sve propada ili? Zivcira me sto sam bez lijekova 🤨
Meni ti je objasnio da netreba njemu ovulacija jedino ako imas folikul .ja ga nisam imala jer mi se ni nwvidi desni j..od mioma...i punkcija je bila koma a na lijevom nista tako da aamo endom mora biti dobre debljine ja sam bila 8 dan .i 12 dan i on ke bio 9mm i to je to onda nedjelja mi je bila nulti dan od tad koristim utrog....i oñda do petak je 5 dana jer su i takvi embriji...tako da ne brini on zna meni nije rekao da pratim lb trakicama al ja jesam jedi ciklu i ananas i bit ce ok .ako nemas problem sa endom.....nisam ni ja znala al ave sto ga pitam on se nasmijesi....tako da ja samo pitam brzo mi je to bilo samo dva uzv....sretno...bit ce ok.
Hvala vam 😘😘😘😘
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Ja sam ti na Vuku i nista nisam vadila. Cak sam endokrincu isla samoinicijativno i radila onaj ogtt samoinicijativno. Mi imamo tri transfera iza nas, mozda premalo da nas salju, pojma nemam.
Ja ću ovaj put inzistirati na svemu. Vidjela sam po forumima da hvale dr na Merkuru vezano uz imunološke pretrage. Dr Duić. Ako mogu barem to u državnoj bolnici odraditi ne vidim zašto nas ne šalju a filaju nas s Decortinom bez reda. Nama je sada dvije godine od kad smo zadnje vadili sve nalaze. Sad ćemo sve ispočetka. I to će opet trajati i trajati.
Sortiraj odgovore
Najstariji