Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AAAARI
    01. Studeni 2018. 14:49

Kengurica

Aneri bas mi je zao. Da ti bar bude beta ipak pozitivna. Jesi u nekoj bolnici ili privatno? Pitaj doktora sta misli o tim svim pretragama.
    Pitaj i za histeroskopiju dijagnosticku ner ti dobijes super embrije, a nema implantacije. Da li si vadila GUK i inzulin?

Kod Škvorca sam. Vadila sam inzulin prije i bilo je ok. I glukozu redovito kontroliram. Pitat ću sigurno za te pretrage. Pitala sam ga već i prije transfera ali je rekao da nećemo ništa još. Ali sad je već ovo previše neuspjelih transfera. 
    Beta mi je u zadnja dva bila 0.58 ili slično, znači ništa ne dođe uopće do implantacije. Ne vjerujem da će ovaj put biti viša. 

AAAARI
    01. Studeni 2018. 14:51

Je ko od vas radio tu histeroskopiju? U Zagrebu? Bolnica ili privatno? 

• twins
    01. Studeni 2018. 15:28

Lijep pozdrav svima ja sam nova i molila bi necije iskustvo sa fetom  .ja sam kod dokt.lucingera u 4 mj sam imala ivf dobili 12 stan  a od toga 8 dobrih i samo 5 embrija smo dobili..dva vracena 4 dan i naravno na zalost nije se primilo..otisla a na sezonu raditi da se malo smirim i evo nakon 6 mj sam se vratila ..sad sam pred transferom imam 3 blastice smrznute  i sutra imam transfer medutim strah me dali ce prezivjeti jel postoji mogucnost sigurno da ne ..u prirodnom sam ciklusu folikula nemam al dokt kaze da je njemu potreban endom..debljine i da je spreman u sub  mi je bio 12 dan i 9 mm.i od ned..stavljam utrog...znaci nulti dan je bio....ima li tko da mu je uspio fet u prirodnom cik...molim iskustva vasa da se umirim malo....

AAAARI
    01. Studeni 2018. 16:21

Twins ja sam imala 5 fet - a i svaki put do sad su se dobro nastavile dijeliti nakon odmrzavanja. Ne brini zbog tog. Endometrij mora biti dobar a pošto je dr zadovoljan onda je to super. Želim ti puno sreće. 

Mala 1
    01. Studeni 2018. 16:22

Twins kazu da je cak bolje kad je prirodni FET jer je tijelo “odmorno” , citalasam neke studije one pak kazu da je postotak uspjesnosti jednak u atimuliranom i prirodnom FET-u ... i ja sam sad u prirodnom postupku kod Lucingera. 
    Pitala sam ga za odmrzavanje dal ce prezivjet blaatice i rekao je da im se nikad nije dogodilo da ne prezive, to su njegove rijeci

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• twins
    01. Studeni 2018. 16:57

rokas

Twins kazu da je cak bolje kad je prirodni FET jer je tijelo “odmorno” , citalasam neke studije one pak kazu da je postotak uspjesnosti jednak u atimuliranom i prirodnom FET-u … i ja sam sad u prirodnom postupku kod Lucingera.
    Pitala sam ga za odmrzavanje dal ce prezivjet blaatice i rekao je da im se nikad nije dogodilo da ne prezive, to su njegove rijeci

Aneri85

Twins ja sam imala 5 fet - a i svaki put do sad su se dobro nastavile dijeliti nakon odmrzavanja. Ne brini zbog tog. Endometrij mora biti dobar a pošto je dr zadovoljan onda je to super. Želim ti puno sreće.

Pa hvala ja se nadam meni je prvi fet.imam 2 ivf iza sebe al drugi jesmo dosli do transfera prvi put ni transfer nije se oplodilo a bila sam na vv i otisla luciju i nadam se al i napunila sam 40 pa me zato strah.....i vama zelim uspjeha puno

• twins
    01. Studeni 2018. 17:02

rokas

Twins kazu da je cak bolje kad je prirodni FET jer je tijelo “odmorno” , citalasam neke studije one pak kazu da je postotak uspjesnosti jednak u atimuliranom i prirodnom FET-u … i ja sam sad u prirodnom postupku kod Lucingera.

Ma znam al kad citas po forumima ima i da blastice ne uspiju al zato sam i razmisljala puno a i zbog godina jel kao nemam puno kvalitetnih stanica losije kvalitete kaze lana...pa opet ako su dosle do 5 dan onda je dobro ...koji ti je dan ciklusa jesi vec krenula  ja imam sutra u 10.30 transfer pa cu biti na iglama....a opet znam da je sve do biologa ako sve dobro i kvalitetno uradi nema ostecenja jel isto sam citala ako se osteti kod odmrzavanja onda stanu...pa mozda smo se i vidjele...a neznamo....ja bila samo na dva uzv.......sretno ti zelim

• Joy
    01. Studeni 2018. 18:08

Twins od 8 stanica dobiti 5 blastica je izvrstan rezultat, puno ih je s puno manje godina koji nisu ni blizu tom rezultatu nazalost. Sad je sve dalje na sreci, tebi i ostalim curkama zelim sve najbolje i nadam se da cu kad iduci puta zavirim na forum pronaci puno dobrih vijesti 😊 

• twins
    01. Studeni 2018. 20:57

Joy

Twins od 8 stanica dobiti 5 blastica je izvrstan rezultat, puno ih je s puno manje godina koji nisu ni blizu tom rezultatu nazalost. Sad je sve dalje na sreci, tebi i ostalim curkama zelim sve najbolje i nadam se da cu kad iduci puta zavirim na forum pronaci puno dobrih vijesti 😊

Hvala vam na zeljama i svima zelim najljepse vijesti...3 blastice zamrznute a ove dve su bile 4 dan morule blastomere i nisu se primile..

• twins
    01. Studeni 2018. 20:59

Nikitta

JoyBaš htjedoh napisat, od 8 stanica 5 blastica 🔝 Ja sam čitala neke napise da je malkice bolja uspješnost kad se ide u FET. Sretno Twinsmislim da si u dobrim rukama 🍀☺️

Hvala ti i tebi najljepse od srca 3 blastice al nema veze vazno da prezive kad gledam po forumima ima dosta da ne prezive pa me zato strah al necu ovog puta razmisljati  hvala na podrsci puno mi znaco ☺🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.