Bravo, Nika! Brz je oporavak... Super što možete tako brzo u postupak.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala cure, samo kad je to curenje normalno, vec sam mislila da gel ne valja. Visak vadit van??? O maj gad ono prosto seljacki receno napamet mi nije palo tako nesto. Kome to uopce padne napamet. Trenutno smo u situacijima strpljen spasen.
Nika brz oporavak i puno uspjeha sa postupkom.
Nikita točno tako je meni bilo na punkciji u Petrovoj.
A cure koje su tad bile samnom u sobi su rekle da nisu skroz zaspala, ali nisu ništa osjetile.
I bdv, jel ti u četvrtak bila punkcija?
Ja sam imala punkciju u Petrovoj i nisam skroz zaspala ali nisam nista osjetila😊
A na porodu mi nije htjela izaći posteljica sama jer se prilijepila za stijenku pa su me tad uspavali i to riješili,isto su mi ubrizgali nešto u venu i pitali kako se zovem i ja zaspala,probudila se kasnije tako lijepo odmorna haha ko da nisam prije pola sata rodila😀😀
..Žena sam, Mogu sve..
Evo da i ja prijavim probleme sa spavnjem... iako sam psihički i fizički nekako bas mirna nakon transfera ne mogu spavati normalno. Svako malo se budim i ujutro čim Otvorim oci nemogu vise zaspati. Nikada nisam bila neka spavalica ali i to malo sto sam spavala ne barem bilo kvalitetno, a sada.... nadam se da će se to brzo unormaliti. Pozdrav svima 😊
Ni ja ne spavam cijelu noć, budim se nekada i po nekoliko puta. Primjećujem da najčešće kad mi se skupi "voda" od utrića što me užasno živcira😐
Žene drage jednako tako mislim da je to naša podsvijest. Sve želimo biti mirne i neopterećene ali sve znsmo kaj smo prošle i čekamo saznati dali je uspješno ili ne, a mislim da kad mozak u snu prestane vitu pod "blokadom" da smo mirne to iz nas izađe.
Ja noć prije dogovora za et valjda niss oči skupila od straha hoću li moći ili ne.
Sad znam da je beta rasla ali što će pokazati prvi uvz... Naravno da želim samo pozitivno ali ipak postoji doza straha i on sigurno mora izaći
Juliska ja sam isto tako mirna, bar sto se meni cini, al kad otvorim oci gotovo. Al mene tokom dana onda svlada umor da oci jedva drzim otvorene. Bas se mozak i psiha poigravaju s nama, ko da nisam svoja nego da neko drugi upravlja samnom se ponasam.
Grizli bas si dobro to rekla, gledam se u ogledalo vidim da sam ja ali u glavi mi totalno nešto drugačije... valjda od svih tih hormona, stresa, straha i iščekivanja... i osjecam se kao da leđnim, nikada nisam bila mirnija... ah kako ćemo se jednog dana svemu ovome smijati dok budemo držale naše srećice u rukama 😊😊😊
Ih zato kani planiram jednog dana k njima i na porod. Šta god da pođe krivo znam da sam u najboljim rukama.
Nikitta bile smo skupa u sobi 😊 bila si mi smješna jer si bila jednako uplašena prije punkcije ko i ja i poslije jednako oduševljena koliko sam i ja bila 😁
I općenito nam je baš bila super atmosfera u sobi taj dan.
Ti si imala transfer taj dan?
Ja sam bila užasnuta, no izgleda su molitve upalile 😁
Da 🙂 i borbu s pipom u wc-u koja je neumoljivo curila a nama svima pred transfer puni mjehuri 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji