Evo da se i ja javim,nakon jedne odgodjene operacije zbog straha,ipak sam evo i to obavila,u cetvrtak mi je odstranjen lijevi jajovod zbog toksicne tekucine u njemu,tzv hydrosalpinks,u petak vec isla doma i doktorica kaze da vec nakon iduceg ciklusa mozemo u postupak,operirana laporaskopski na Merkuru,divni doktori i cijeli tim strucnjaka,sad nastavljamo dalje bez te prepreke 😊
Brz oporavak zeli.Da tamo su dr super i sestre isto...tri put sam bila kod njih na odjelu i rekla sam im cetvrti put nek dodem al zbog srece i trudnoce i poroda , a ne zbog losih stvari uvijek. Super su mi tamo dr....
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Zene drage,meni treba uputnica za mpo postupak a dokt.je na bolovanju.dali mi moze sestra dati ili drugi dokt?ali nisam jos dobila pa pitam unaprijed...cure koje cekaju betu neka je sa srećom...
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Meni je dao drugi ginekolog jer je moj isto bio odsutan.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Curke, dugo sam bila na ovoj temi.
Htjela sam samo natipkati da imam lijekova viška ukoliko kome treba da ide privatno, pa da ne kupuje. Naravno poklanjam ih.
puregon 0,5ml*4 (ampulice za injekciju)
pen za puregon
oko 200 ml Ovaleapa
duphastone 2 kutije
utrogestane
ako nekome treba šaljem odmah, javite se i sretno!
Noa 💙
Hejjjjj ja sam bila na uzv… 3 folikula. Jedan 14 mm, a deuga dva po 15 mm… sutra stoperica u 20 h, pa u cetvrtak inseminacija ujutro u 10…. sto vi mislite imam li sanse 😄😄😄
Victoroa super sretno onda na punkciji. Samo sta vama izmedju stoperice i punkcije vama ide 38 h? Nama racunaju 36h. Svaka klinika svoju pricu
Victoroa super sretno onda na punkciji. Samo sta vama izmedju stoperice i punkcije vama ide 38 h? Nama racunaju 36h. Svaka klinika svoju pricu.
Nema nikakve punkcije kod mene 🤣🤣 odma na inseminaciju :) pa ja ne znam ja sam isto citala da je 36 sati ali oni meni kazu da to nema veze.. sat dva gore dolje
Joj oprosti pospana sam pa sve krivo vidim. Mozak mi ne funkcionira danas bas. Gle valjda oni znaju najbolje. Mozda zaista za inseminaciju nema veze toliko koliko za punkciju. U svakom slucaju sretno i da bude uspjeha. 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji