Drage moje hvala vam na čestitkama od srca💖💖💖
Ja samo čekam i vaše bete da se veselimo. Toliko to želim svakoj od vas kao i sebi.
Mi smo sretni ali pokušavamo se smirit jer znamo da je sve to toliko rano.
Meni od simptoma skoro ništa... Cice su normalne da normalnije ne mogu biti😂😂 Jedino mi se češće malo piški, zgrči me tu i tam možda, i vila sam gladna prošli tjedan stalno ali sad se smirilo. Tako da simptome nemojte tražiti previše😉
Zaboravila sam kako se zove cura koja je dobila isto betu. Prvo čestitke 🎉🎉 A trebaš pričekati da vidiš duplanje, prije toga se nemoj zamarati. Meni je dr rejla malo je niža a sad duplanje u 2 dana prrko 130% i to sad predstavlja dobar rezultat
pinklife,tebi čestitam od ❤❤❤❤❤ drago mi je da su barem nekome krenule pozitivne bete 😀
kengurice, jako mi je zao..jako! Znam da te nemoze nijedna riječ utješiti ali znaj da nisi sama..
Vinka,da ..ja pucam po šavovima jer ja sam prije 2 tjedna izasla u suzama od embriologa jer nisam dočekala transfer a putovala to jebeno jutro 200km… zar je teško telefonski javit?? Zašto svaka druga bolnica javi a VV ne?!? Kud mi je i ovako puna kapa čekaonice i gadi mi s ici tamo i prolazit to sve i onda jos moram toliki put putovati … Nema rijeci!
Rayna imaš li neku drugu bolnicu u opciji? Možda bi promjena dobro došla
Hej…jel neka od vas dobila neke upute kojih se morala pridrzavati dan dva prije ili iza inseminacije za sebe i partnera ili? :) citala sam po netu da muskarci ne smiju trenirati, moraju izbjegavat saune itd...
Bok cure, evo da vam se malo javim. Pratim vas cijelo vrijeme samo ne komentiram jer mi je ovo prvi put i nemam iskustva pa niti ne znam sto bih vam rekla jer mi je sve novo. Meni je punkciju u srijedu ujutro i biti će opća anestezija jer ih imam jako puno. Me sve boli dole pri pokretu i grudi me jako bole a u glavi mi je kaos. Ne znam kako se vi nosite s tim ali meni je u jednom trenutku sve ok, kao ja to mogu a u drugom totalna panika i strah. Jedva čekam srijedu da vidim sto će biti od toga. Inače, ja sam pušač i nisam još bacila cigarete jer sam jako nervozna pa me zanima da li ima još koja da puši? Znam da je to jako neodgovorno ali to je valjda još jedino sto je ostalo i sto me kao makar na kratko smiri. Veliki pozdrav svima i samo hrabro
Ei draga moja...ja sam bila pusac(kutija dnevno) i kad sam u 5.mj krenula u ove vode..odmah na prvom razovoru(29.5.) mi je doktor rekao da moram prestat pusit..odmah sam ostavila cigare(30.5.) rekla sam sama sebi da moram...bilo je tesko i ne mogu rec da nije tu uletila koja cigarica u borbi,ali uspjela sam..evo sad vec skoro 4mj ne pusim(ovaj mj mi je najtezi,nekako imam najvise volje zapalit,al nedam se)...ocu ti samo reci da probas prestat,mozes i za pocetak smanjit pa postepeno prestat ako ne mozes odmah...meni je puno pomoglo to sta kad god sam pomislila na cigaru uvijek sam se sjetila zbog cega sam ih ostavila i to mi daje snagu da ne pusim..i moram priznat da sam bas ponosna jer nisam ni znala da mogu bit toliki karakter sta se ne pusenja tice,iznenadila sam samu sebe...🙈
i stvarno sam happy zbog toga jer znam da dajem bas sve od sebe da nam uspije...
Moze se kad se hoce..probaj draga,vidjet ces da nije tako tesko kako se cini...drzim ti 🤞...sretno
Drage moje hvala vam na čestitkama od srca💖💖💖
Ja samo čekam i vaše bete da se veselimo. Toliko to želim svakoj od vas kao i sebi.
Mi smo sretni ali pokušavamo se smirit jer znamo da je sve to toliko rano.
Meni od simptoma skoro ništa… Cice su normalne da normalnije ne mogu biti😂😂 Jedino mi se češće malo piški, zgrči me tu i tam možda, i vila sam gladna prošli tjedan stalno ali sad se smirilo. Tako da simptome nemojte tražiti previše😉
Zaboravila sam kako se zove cura koja je dobila isto betu. Prvo čestitke 🎉🎉 A trebaš pričekati da vidiš duplanje, prije toga se nemoj zamarati. Meni je dr rejla malo je niža a sad duplanje u 2 dana prrko 130% i to sad predstavlja dobar rezultat
Draga Pinklife, još jednom ČESTITAM od srca!
Mogu li te zamoliti da ukratko opišeš simptome koje si imala (ili nisi imala) na temi koju sam nedavno otvorila na ovom forumu "simptomi nakon embriotransfera - čekanje bete". Budući da je tema sama za sebe, puno bi pomoglo kod pretraživanja novim curama jer na ovoj glavnoj temi Potpomognuta oplodnja ima jaaako puno postova. Puno hvala! 😙😙
pinklife,tebi čestitam od ❤❤❤❤❤ drago mi je da su barem nekome krenule pozitivne bete 😀
kengurice, jako mi je zao..jako! Znam da te nemoze nijedna riječ utješiti ali znaj da nisi sama..
Vinka,da ..ja pucam po šavovima jer ja sam prije 2 tjedna izasla u suzama od embriologa jer nisam dočekala transfer a putovala to jebeno jutro 200km… zar je teško telefonski javit?? Zašto svaka druga bolnica javi a VV ne?!? Kud mi je i ovako puna kapa čekaonice i gadi mi s ici tamo i prolazit to sve i onda jos moram toliki put putovati … Nema rijeci!
Rayna imaš li neku drugu bolnicu u opciji? Možda bi promjena dobro došla
Razmišljala jesam otici u Samobor kod Skvorca preko HZZO ali mislim da je to nepotrebno gubljenje energije. Razmišljala sam ua Petrovu ali tamo se ceka po nekoliko mjeseci ( ako sam dobro shvatila). Iskreno, već sam ja o toj temi pričala sa dr J na VV ali sto je je, u VV se koristi embrioglue a dalje ne, navodno imaju najbolje medije ( aparaturu)... Ne znam, ici cu sad na sljedećoj mengi opet u stimulirani a za dalje... Neznam. Neznam ni sama sto mi je pametno raditi..
Rayna vjerujem da ti najbolje znaš što ti treba u ovom trenutku. Ako nemaš potrebe za promjenom onda najbolje ostati na VV
Bok cure, evo da vam se malo javim. Pratim vas cijelo vrijeme samo ne komentiram jer mi je ovo prvi put i nemam iskustva pa niti ne znam sto bih vam rekla jer mi je sve novo. Meni je punkciju u srijedu ujutro i biti će opća anestezija jer ih imam jako puno. Me sve boli dole pri pokretu i grudi me jako bole a u glavi mi je kaos. Ne znam kako se vi nosite s tim ali meni je u jednom trenutku sve ok, kao ja to mogu a u drugom totalna panika i strah. Jedva čekam srijedu da vidim sto će biti od toga. Inače, ja sam pušač i nisam još bacila cigarete jer sam jako nervozna pa me zanima da li ima još koja da puši? Znam da je to jako neodgovorno ali to je valjda još jedino sto je ostalo i sto me kao makar na kratko smiri. Veliki pozdrav svima i samo hrabro
Samo polako i hrabro,sto se cigareta tice i ja sam pusac,i prvi postupak odmah sam ih ostavila,dogodila se kiretaza tada.Mozda glupo zvuci sad,nemora bit da je do naglog odricanja nikotina.I kad sam razg s dr rekla je da se nesmije naglo odreknut zbog navike organizma.Da samo smanjim na najmanji minimum koji mogu
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Danas je na VV bila doktorica F. Ona se baš ne slaže sa stimulacijom koja mi je pripisana. I što ja mogu po tom pitanju... Vidjet ćemo, u četvrtak je punkcija.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji