Od uvijek sam govorila da se najposebnija djeca cekaju godinama jos dok svoje nisam ni u snovima planirala. Tako da sama sebi kazem skoro svaki dan ja cu biti mama jednom takvom najposebnijem dijetetu i zato toliko cekam da stigne u moj zagrljaj. Jer sve posebne stvari i jedinstvene u zivotu ne dolaze preko noci.
Moja kolegica je rekla kad je konacno zatrudnila nakon pustih godina cekanja da ce cim rodi dijete istuc po guzici da sto je toliko sporo😂
😂😂😂😂😂😂
Istina je to Vinkaa,ja sam prije bila osoba koja sve voli znat,kontrolirati,za mpo sam čitala sve i svašta,više je trajalo to moje čitanje nego postupak😂,a nije da ja na nešto mogu utjecati,pa badava mi to znanje.
Sad kad sam trudna ništa ne čitam,idem dan po dan,jučer sam čula kao neko grebanje u trbuhu pa sam pomislila možda se čuje beba,ali nisam čak ni to išla guglati,čekat ću ,sigurno će davat jasnije znakove 😂,sad sam nakon svega puno strpljivija,ne mora sve bit sad i odmah-bit će.
Ma izbjegavam čitati jer ja sam stvarno da sve želim znati ali kad smo krenuli u postupak samo sam slušala dr i to je to.
Googlala sam samo dječja kolica i trudničku odjeću😂😂
Da netreba puno o tome citat i razbijat glavu,jer nismo svi isti slucaj ni jednake.I kad god sto procitam uplasim se pa mislim sto ako…dosta sam tog prosla pa nadam se da me od sad ceka samo najbolje…kod nas je jos malo pa 7 god borbe
I kod nas skoro 7 godina
Joy, 3. postupak.
Beba, ma mi moramo sad dalje vidjeti za biopsiju testisa. Nema smisla ici u postupak vise dok ne rijesimo spermije. Nema nam sta oploditi jajne stanice, a i koliko znam nije dobro da se njega toliko puta punktira.
Nama su isto rekli biopsija a nismo prosli punkcije kod njega...tako da vidjet cemo al iskreno bojim se
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Joy, 3. postupak.
Beba, ma mi moramo sad dalje vidjeti za biopsiju testisa. Nema smisla ici u postupak vise dok ne rijesimo spermije. Nema nam sta oploditi jajne stanice, a i koliko znam nije dobro da se njega toliko puta punktira.
Nama su u trcem postupku kad sam imala 11 stanica,rekli kad sam dosla treci dan da vidimo situaciju,da nisu imali s cim oplodit stanice tako da su propale a nazalost bile odlicne,nisu mm zvali ni da da opet sjeme niti ga zvali za punkciju.E tad sam jako bila razocarana da su samo dvije oplodili i te dvije vratili...al lose zavrsilo...Toliko sam ostala u soku tad da nisam mogla vjerovat kako se ajmo rec na neki nacin igraju s tim...ma uzas...
2.postupak-1js-bez et
Idemo na transfer!!! 😀 Kaže biologica da je od 7 stanica 6 bilo odlično i da se za sad 5 razvija lijepo. 😊😊😊
Idemo na transfer!!! 😀 Kaže biologica da je od 7 stanica 6 bilo odlično i da se za sad 5 razvija lijepo. 😊😊😊
Odlicno.:)! Lijepe vijesti. Drzim fige
Pripremala sam se na najgore tako da mi je ovo sad totalno šok, pozitivan. Mislila sam zbog lošeg spermiogram (astenozoospermija) ako se jedna oplodi bit će super, kad ono... Bit će i za zamrznuti 😊
Super...cestitam...i nek sve bude dalje najbolje...
2.postupak-1js-bez et
Pinklife super da betica raste! Samo smireno! Sve ce biti u redu. Cuvajte zene zdravi razum.
Sortiraj odgovore
Najstariji