Ja sam gotovo sve morala kupiti, vrlo malo sam odjeće dobila od druge djece iz jednostavnog razloga što niti jedna bliža frendica nije rodila prije mene.
Ali bilo bi mi jako drago da sam mogla posuditi odjeću jer bebe u najmlađoj dobi zaista rastu k'o gljivice i komad odjeće 'traje' im po tjedan dana.. Zato je robicu mog sina nosilo valjda još petero djece
Dosta stvari je posudeno ili polovno.Robica sva nasljedena od moje sestre ili kupljena polovna ili dobivenaKolica - polovnaViper, sjedalica, hranilica, krevetic- posudenoBaby gim - polovanStvarno ne vidim razloga da se kupuju nove stvari ako postoji prilika da se posude/nasljede. Jer bebe jako brzo to sve prerastu. No to je samo moje misljenje naravno, svatko zna najbolje za svoju bebicu
Sunce mamino Mia
Ja sam jako malo stvari kupila na svu sreću. Puno sam korištenog dobila i nešto posudila, puno smo i korištenog kupili jer se ne isplate neke stvari kupovat nove kao recimo kolica, kadice, krevetić, lomoda... A ni robica se ne isplati kupovat nova jer te prve brojeve preraste za mjesec, dva a skupo je i ko bi dao tolke novce za sve novo?! Hranilicu smo isto kupili rabljenu, autosjedalicu su kupili djed i baka :)
Sortiraj odgovore
Najstariji