Pozdrav svima, imam pitanje pa ako mi netko može pomoći... jako sam zahvalna. Naime radila sam 9 godina u jednoj trgovini zatima sam dala otkaz jer situacija nije bila bajna, odmah sam se zaposlila no radila sam samo 5 dana jer sam ostala trudna i morala sam na komplikacije. Moje pitanje, imam li pravo na naknadu sa hzzo-a za komplikacije u trudnoći?
nisam vise u radnom odnosu. Prijavljena sam na burzi rada i ne primam nikakvu naknadu.
pozdrav može jedno pitanje...zaposlena sam na određeno i ugovor mi je do 31.07.2014. i neće se produžavati a termin mi je 30.08.znači u vrijeme otvaranja porodiljnog biti ću zaposlena (otvaram ga 16.07.)
e sad s obzirom da imam staža preko godinu dana neprekinutog,zanima me hoću li prvih 6 mjeseci dobivati stoposto plaće ili ne obzirom da će mi ugovor isteći nakon otvaranja porodiljnog.
Unaprijed hvalaaa :)
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Hvala na odgovoru..i još jedno kratko pitanjce...obzirom da mi ugovor ističe 31.07.2014.g ( a termin je 30.08.2014.g.) znači u pravilu od 16.07. mogu otvoriti porodiljni.
Ima li neke veze koji datum predajem papire,ako predam 25.07.2014.g.(imam još godišnjeg pa bi ga iskoristila do tog 25.07.) i otvara li mi se onda sa 25.07.??
Strah me da ne zakasnim ili tako nešto a da mi u međuvremenu ne istekne ugovor.
Hvala :D
Mia 2014 🐰
ma otvaram ja godišnji 15.06. i imam ukupno do 25.07.iskoristiti sve pa sam mislila 25.otvorit porodiljni jer mi je taman ugovor do 31.07. :)
hvala na odgovoru :D
Mia 2014 🐰
Sortiraj odgovore
Najstariji