Porodiljna naknada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Travanj 2014. 17:14

Kukukaka dobro si shvatila, tako sam napisala. Da se ne ponavljam... :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    29. Travanj 2014. 17:42

al cure to vam se sve odnosi na slucaj da niste dobile otkaz kada ste ostale trudne...

Laura 21.08.2014 :-*

• avlatkov
    30. Travanj 2014. 09:49

Puno hvala na informacijama, od velike koristi su mi!

• ineskaines
    05. Svibanj 2014. 03:27

Ciao svima :) ja sam u 22tj trudnoce, na komplikacijama…
    imam ugovor od 17.03.2014 do 17.03.2015, i za sada je sve ok u firmi, puni su razumjevanja i sve super. Prije toga nisam radila, a placa mi je 4212 bruto. 
    Posto je otac bebe francuz, ja sad razmisljam otici gore i roditi gore, i naravno ostati gore. Zanimalo me da li je netko imao slicno iskustvo, da li ja mogu ostati zaposlena ovdje i primati naknadu cak i ako sam u drugoj drzavi, i pogotovo, ako rodim u drugoj drzavi? da li imam pravo i na porodiljnu naknadu poslje?
    Tko god ima ikakvu informaciju dobro je dosla, strah me pitati u firmi da nebi letila odmah, ako ne moram davati otkaz :D

CC<3 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.