Neplanirana trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    15. Svibanj 2019. 19:57

Tonkicaaa

Pozdrav svima. zanima me kolika je vjerojatnost trudnoce, naime zadnja menstruacija bila je 2.5. a odnos je bio 13.5. i decko je svrsio u mene. ciklusi su mi redoviti (29-30 dan) a menstruacija mi traje najvise 4 dana.

Najbolje napraviti test pred kraj ovog mj.. Ili pocetak 6..gle netko godinama pokusava pa nista, nekome odma.. Nekako mi je besmisleno o tome nagađati. Meni je 3 tjedna nakon odnosa najjeftiniji test iz Bipe pokazao plus

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Tonkicaaa
    15. Svibanj 2019. 20:19

Jaivanpa

Tonkicaaa

Pozdrav svima. zanima me kolika je vjerojatnost trudnoce, naime zadnja menstruacija bila je 2.5. a odnos je bio 13.5. i decko je svrsio u mene. ciklusi su mi redoviti (29-30 dan) a menstruacija mi traje najvise 4 dana.

Najbolje napraviti test pred kraj ovog mj.. Ili pocetak 6..gle netko godinama pokusava pa nista, nekome odma.. Nekako mi je besmisleno o tome nagađati. Meni je 3 tjedna nakon odnosa najjeftiniji test iz Bipe pokazao plus

joj tak sam nestrpljiva,, 🤨

Aristea
    15. Svibanj 2019. 21:25

Tonkicaaa

Jaivanpa

Tonkicaaa

Nazalost moras se strpiti haha :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Medo2711
    15. Svibanj 2019. 22:35

Tonkicaaa

Jaivanpa

Tonkicaaa

Odi vaditi krv betu,iz nje ces znati sve.Vec moze nakon tj dana pokazati trudnocu...sretno

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• just_me99
    27. Srpanj 2019. 13:40

Pozdrav! Imam 20 godina i sa deckom sam nesto malo manje od godinu dana u vezi i jucer sam imala neki nagon, ne znam zasto, da napravim test za trudnocu. Odmah, znaci ODMAH, je pokazalo pozitivno (koristila sam Clear Blue Easy test). Nadam se da je pogreska, ali tesko. Zatim sam otisla kod doktorice  koja mi je dogovorila pregled, ali mi je rekla i da razmislim sto zelim (nastaviti ili prekinuti trudnocu). Uvijek sam govorila da ako ostanem trudna mlada ne bih mogla napraviti pobacaj, ali sada ne znam. Decko govori da ce sve  biti u redu, ali ne znam. Imala sam skroz drugacije planove: zavrsiti faks, naci posao, stan. Najvise me strah kako ce mi mama reagirati jer sam kao mala ostala bez tate pa sam ja morala brinuti o mladem bratu dok je mama radila 2-3 posla, tako da se moze reci kao da sam ga ja odgojila. Ali sada stvarno ne znam sto da radim. 

• anaid
    27. Srpanj 2019. 14:15

Pozz draga...  vjerujem da si uplasena i na 100 muka... ti si jedina koja ces u konacnici donjeti zadnju odluku i sto got mi napisale je mozda samo savjet... cinjenica da te decko podupire je velika, ali opet imas 20 godina nije da imas 16... nemoj me krivo shvatit, ocu rec da nisi vise dijete ...  fax uvijek mozes zamrznut pa nastavit, znam puno cura koje su bile u takvoj situaciji..  razmisli dobro da nebi kasnije pozalila... planovi su jedbo ali cesto nas zivot iznenadi sa necim sto ne planiramo...puno zena zeli pa nemoze a evo tebi se dogodilo, smatraj to darom... ja sam prosli tjedan izgubila bebu u 7 tjednu i sad kad citam tvoj post steze me u grlu ... razmisli dobro, sve se moze kad se hoce... drzim fige da zadrzis mrvicu i saljem ti pozitivnu vibru 😘😘 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.