Koliki god Poklonu se ne gleda u zube
Bas me cudi to sa Mullerom, inace gdje god (u kojem god) sam bila su prodavacice ljubazne! Meni mama neki dan podignula sve, jos su joj i objasnili kako na 1 kupon mozes uzeti i 15 artikala (ako zelis)..i na sve ti ide popust!
To je vec neka od cura tu spominjala,al je lijepo da ti i u trgovini napomenu, jer je recimo u DMu- 1 kupon --> 1 proizvod i ako netko i nije aktivan po portalima- da zna (kad vec ima pravo na to)!
sta ima vise boja? moj je bijeli...
veli seka da je cijeli ducan u radovima, bila je na trgu bana jelacica, pa im se valjda nije dalo nis objasnjavat :D
malo sam preskočila ovu temu pa da ne idem od početka čitati sve, u prvoj trudnoći dobila od svoje ginićke i dm za svaka nova 3 mj poklon paketić, knjižice, mala pelenica, bla bla niš posebno ali lijepo, sad ništa, imam još jednu kontrolu prije poroda(ako) i pitala sam ja nju za to, rekla da kaj će mi jer je sve isto kaj sam i prvi put dobila. jer vama vaši dali i kaj bilo unutra čisto i znatiželje pitam
malo sam preskočila ovu temu pa da ne idem od početka čitati sve, u prvoj trudnoći dobila od svoje ginićke i dm za svaka nova 3 mj poklon paketić, knjižice, mala pelenica, bla bla niš posebno ali lijepo, sad ništa, imam još jednu kontrolu prije poroda(ako) i pitala sam ja nju za to, rekla da kaj će mi jer je sve isto kaj sam i prvi put dobila. jer vama vaši dali i kaj bilo unutra čisto i znatiželje pitam
Svasta!!!!
Ja sam dobila kod ginica paket u 20tt!
Moja je kuma rodila prije god,dana i njen je bio drugaciji paket..na istu foru,ali razlicit!
a i ima kuponcica svakakvih..tak da ne znam kak ti nisu dali !!!!
Ugl.dobijes malu bocicu Jane, malu kremicu (kao tester) sudocrem, knjizicu "EVO ME" u nj.ima svakakvih savjeta i kupon s kojim ides u ljekarnu kad rodis i dobijes 2.dio paketa, kupon za Muller ti je unutra, jos sa neki prenatal (tako nesto..kapsule dietpharma za trudnice, dojilje, rodilje..), 1 pelenu..
Jos neke letke...ma, nista posebno..ali skroz fora pokloncic
Imas na to pravo i da ti je peto dijete, sta ima veze ako si vec dobila...i da je identicno!!! Zahtjevaj da ti daju!

url=https://lilypie.com]
možda samo bijeli poklanjaju, ali vidila sam negdje sliku i sa te dvije još boje. pa me baš zanimalo dal je koja dobila drugu boju meni je preslatki. sva sam se rastopila kad sam ga dobila
možda samo bijeli poklanjaju, ali vidila sam negdje sliku i sa te dvije još boje. pa me baš zanimalo dal je koja dobila drugu bojumeni je preslatki. sva sam se rastopila kad sam ga dobila
Daaaaa...tak mi i samoj...evo cijeli dan buljim u njega
1.robica za moju bebacu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji