Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    02. Srpanj 2014. 14:18

Koliki god Poklonu se ne gleda u zube

Bas me cudi to sa Mullerom, inace gdje god (u kojem god) sam bila su prodavacice ljubazne! Meni mama neki dan podignula sve, jos su joj i objasnili kako na 1 kupon mozes uzeti i 15 artikala (ako zelis)..i na sve ti ide popust!
    To je vec neka od cura tu spominjala,al je lijepo da ti i u trgovini napomenu, jer je recimo u DMu- 1 kupon --> 1 proizvod i ako netko i nije aktivan po portalima- da zna (kad vec ima pravo na to)!

ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:21

Hope koju bojicu si dobila bodija? tako je i mene razveselio jako

Boobie
    02. Srpanj 2014. 14:33

sta ima vise boja? moj je bijeli... 
    veli seka da je cijeli ducan u radovima, bila je na trgu bana jelacica, pa im se valjda nije dalo nis objasnjavat :D

ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:35

mislim da sam vidila da ima žuti, bijeli i zeleni

mmama2
    02. Srpanj 2014. 14:40

malo sam preskočila ovu temu pa da ne idem od početka čitati sve, u prvoj trudnoći dobila od svoje ginićke i dm za svaka nova 3 mj poklon paketić, knjižice, mala pelenica, bla bla niš posebno ali lijepo, sad ništa, imam još jednu kontrolu prije poroda(ako) i pitala sam ja nju za to, rekla da kaj će mi jer je sve isto kaj sam i prvi put dobila. jer vama vaši dali i kaj bilo unutra čisto i znatiželje pitam

url=https://lilypie.com]

ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:42

možda samo bijeli poklanjaju, ali vidila sam negdje sliku i sa te dvije još boje. pa me baš zanimalo dal je koja dobila drugu boju meni je preslatki. sva sam se rastopila kad sam ga dobila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.