Poklon paketi za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    02. Srpanj 2014. 14:18

Koliki god Poklonu se ne gleda u zube

Bas me cudi to sa Mullerom, inace gdje god (u kojem god) sam bila su prodavacice ljubazne! Meni mama neki dan podignula sve, jos su joj i objasnili kako na 1 kupon mozes uzeti i 15 artikala (ako zelis)..i na sve ti ide popust!
    To je vec neka od cura tu spominjala,al je lijepo da ti i u trgovini napomenu, jer je recimo u DMu- 1 kupon --> 1 proizvod i ako netko i nije aktivan po portalima- da zna (kad vec ima pravo na to)!

ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:21

Hope koju bojicu si dobila bodija? tako je i mene razveselio jako

Hope
    02. Srpanj 2014. 14:41

ninika11

Hope koju bojicu si dobila bodija? tako je i mene razveselio jako

Bijeli sam dobila!
    Ni ja nisam znala da ima vise boja..al i ovaj je fora

Boobie
    02. Srpanj 2014. 14:33

sta ima vise boja? moj je bijeli... 
    veli seka da je cijeli ducan u radovima, bila je na trgu bana jelacica, pa im se valjda nije dalo nis objasnjavat :D

ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:35

mislim da sam vidila da ima žuti, bijeli i zeleni

mmama2
    02. Srpanj 2014. 14:40

malo sam preskočila ovu temu pa da ne idem od početka čitati sve, u prvoj trudnoći dobila od svoje ginićke i dm za svaka nova 3 mj poklon paketić, knjižice, mala pelenica, bla bla niš posebno ali lijepo, sad ništa, imam još jednu kontrolu prije poroda(ako) i pitala sam ja nju za to, rekla da kaj će mi jer je sve isto kaj sam i prvi put dobila. jer vama vaši dali i kaj bilo unutra čisto i znatiželje pitam

Hope
    02. Srpanj 2014. 14:52

mmama

malo sam preskočila ovu temu pa da ne idem od početka čitati sve, u prvoj trudnoći dobila od svoje ginićke i dm za svaka nova 3 mj poklon paketić, knjižice, mala pelenica, bla bla niš posebno ali lijepo, sad ništa, imam još jednu kontrolu prije poroda(ako) i pitala sam ja nju za to, rekla da kaj će mi jer je sve isto kaj sam i prvi put dobila. jer vama vaši dali i kaj bilo unutra čisto i znatiželje pitam

Svasta!!!!
    Ja sam dobila kod ginica paket u 20tt!
    Moja je kuma rodila prije god,dana i njen je bio drugaciji paket..na istu foru,ali razlicit!
    a i ima kuponcica svakakvih..tak da ne znam kak ti nisu dali !!!!
    Ugl.dobijes malu bocicu Jane, malu kremicu (kao tester) sudocrem, knjizicu "EVO ME" u nj.ima svakakvih savjeta i kupon s kojim ides u ljekarnu kad rodis i dobijes 2.dio paketa, kupon za Muller ti je unutra, jos sa neki prenatal (tako nesto..kapsule dietpharma za trudnice, dojilje, rodilje..), 1 pelenu..
    Jos neke letke...ma, nista posebno..ali skroz fora pokloncic
    Imas na to pravo i da ti je peto dijete, sta ima veze ako si vec dobila...i da je identicno!!! Zahtjevaj da ti daju!

url=https://lilypie.com]

ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:42

možda samo bijeli poklanjaju, ali vidila sam negdje sliku i sa te dvije još boje. pa me baš zanimalo dal je koja dobila drugu boju meni je preslatki. sva sam se rastopila kad sam ga dobila

Hope
    02. Srpanj 2014. 14:54

ninika11

možda samo bijeli poklanjaju, ali vidila sam negdje sliku i sa te dvije još boje. pa me baš zanimalo dal je koja dobila drugu boju meni je preslatki. sva sam se rastopila kad sam ga dobila

Daaaaa...tak mi i samoj...evo cijeli dan buljim u njega
    1.robica za moju bebacu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani